Flying

Idag har vi hunnit med babysim. Lika mysigt som vanligt. Idag blev det vatten över huvudet med vilket medförde roliga miner haha. Men det gick bra :) Mattias var också med idag och kollade på.

Nu har vi ätit lite lunch och jag ska gå och ge Travis gröt nu. Han får väl äta i sina nya fina skålar idag :) Sen ska vi ner till vårdcentralen med Travis pga av hans långvariga förkyldning. Han har svårt att andas om nätterna så det ska kollas upp!



Travis ska vara med och röra på allt mamma håller i händerna vare sig de är en kamera, mobil, mat eller glas haha. Sen ska man helst få tag på saken mamma har och stoppa den i munnen. Det är bäst!








Kommentarer

Simple Plan är bra! :) Ska du tatuera in hans ansikte på armen då, eller någonting annat? Jag har i över ett år nu velat tatuera in ett hjärta på handleden (precis som du har) och sedan skriva Viktor under .. och nästa barn under honom och så vidare. Jag tycker det är snyggt med smått så jag skulle aldrig kunna göra något så stort som en text på revbenen, men grymt snyggt är det! :D



Kram


Kom ihåg






Trackback