Synd om mitt lilla hjärta

Mattias åkte iväg till Malmö i förmiddags, men kommer hem inatt igen :) Jag har haft besök av Sandra idag så jag har haft det trevligt här hemma. Vi tog en promenad sen gjorde vi tacos och fikade lite :) Och pratade massor såklart.

Men min lilla älskling här hemma är inte pigg. Det började redan igår, men då förstod jag inte vad det var han var ledsen över, men fick lite mer klarhet i det imorse när jag bytte på honom. Såg att han försökte kissa, men de kom bara pyttelite och så skrek han rakt ut. Så han har troligtvis fått urinvägsinfektion stackaren. Var i kontakt med vårdcentralen och de ville ha ett urinprov, så ikväll har vi försökt tagit ett på honom, och det gick bra tillslut. Imonbitti åker vi ner till vårdcentralen direkt dom öppnar. Jag hoppas verkligen han får något emot det imon för jag vill inte behöva se han ha såhär ont hela helgen. Gör så ont i mammahjärtat varje gång han skriker bara för han försöker kissa stackaren. Han har knappt velat sova idag på dagen heller utan bara gråtit. Lilla gubben! Hoppas som sagt det blir bättre imon.

Förresten så har Travis börjat åla bakåt. Lägger man honom på golvet liksom skjuter han och hasar sig bakåt. Så still ligger han absolut inte längre :)








Kommentarer

Fin blogg och vacker son:) undrar vart ligger månlilla, aldrig hört det förut.


Kom ihåg






Trackback