Ingen bra dag

God kväll!
 
Imorse vaknade Travis vid 4 och var jätteledsen. Så fort jag gick ur rummet började han gråta. Tog upp han och då var han lugn en stund sen blev han ledsen helt plöstligt. Vet inte vad det var med honom. Så höll han på till klockan 6 innan han somnade. Hans ögon gick i kors under hela tiden så trött var han, men uppenbarligen hade han ont någonstans. Tyckte så synd om han, så har han aldrig gjort inte ens när han var bebis.
 
Han vaknade vid 8 igen och var fortfarande ledsen. Så har det fortsatt hela dagen. Han har inte velat äta och inte velat sova. Bara gnällt och varit ledsen om vartannat. Inte hans dag idag med andra ord. Han har iallafall velat ligga i min famn och myst lite, det är inte ofta han vill det så det får man ta vara på. Han är lite förkyld så det kan vara därför han är lite tetig, han tar sig mycket för öronen så det kanske har satt sig lite där.
 
Vi struntade i att åka på speedwayen när Travis inte mådde bra. Vi kikade på att hemma istället, och vilken match det blev. Utklassning mot Piraterna :)
 
 
 
Travis har övat på krypställning nu på senaste tiden. Han tar något krypsteg men sen ger han upp. Det kommer väl såsmåningom :) Vi har så halt golv med vilket försvårar det hela för honom, lite tråkigt! Han har även lärt sig att sätta sig själv upp från liggandes så han sitter oftast upp i sin säng när man kommer in på morgonen och ska hämta honom. Har fortfarande inte vant mig vid att se han sittandes så man blir lite förvånad varje morgon hehe.
 






Kommentarer

Stackarn :( Kan det bero på öroninflamation kanske? Jag kan inte nå om det där, men hoppas han mår bättre snart.
Minelle har bara vart täppt i näsan och sen dessa utvecklingsperioder då hon velat vara nära hela tiden och gnällig men annars inga förkyldningar eller feber (peppar,peppar) så det är jag glad över. =)

Svar: Ja han har nog lite öroninflammation. Sist vi var på vårdcentralen hade han det med de gjorde inget åt de :/ så de kanske aldrig har försvunnit ordentligt. Va skönt :)
Nathalie Larsson

Vad tråkigt :( hoppas det går över snart.


Kom ihåg






Trackback