Hard to get

Tog en promenad och mötte upp Mattias förrut. På hemvägen fick Mattias hjälpa till att fånga in en häst som sprang lös haha. Var ganska underhållande att se på :)

Nu ska jag åka iväg på powergympa och Mattias på innebandy. Så nu får Travis vara med mormor och mini en stund :)







Kommentarer

Måste fråga, du tränar litegrann nu med innebandy och nu powergympa. Kör du lugnt eller hårt? för tänkte på hur kroppen reagerar efter graviditeten? Lite nyfiken då jag ska ha i mars och vill kunna börja träna litegrann inför sommaren. =)

Med konditionsträningen kör jag på fullt. På gympan tar jag de lite lugnt med mag/ryggövningar nu i början annars kan magmusklerna gå ihop fel. Direkt efter förlossningen så började jag med knipövningar, och efter några veckor började jag med plankan för att stärka upp kroppen. Även snabba promenader hjälper till att få igång musklerna snabbt igen :)

Nu efter två månader kände jag mig redo att börja träna lite mer så nu kör jag som sagt med innebandy och gympa också! Jag tror absolut du kan börja träna inför sommaren ganska snabbt efteråt. Lyssna på kroppen bara och tänk på att de tar ca 9 månader för magmusklerna att hitta tillbaka till varann så du inte överbelastar dom :)


Kom ihåg






Trackback