All the way through

Jag hade tänkt att Travis skulle sova en stund innan vi åkte till föräldrargrupen som började vid ett. Men han hade andra planer haha. Så jag fick åka med en övertrött liten unge istället. Och såklart så somnade han i bilen, och så fick han vakna direkt när vi var framme igen. Då var han inte glad på mamma :) Men det är inte lätt att planera jämt inte.

Men det gick bra ändå. Lite grinig i början som sagt, men sen var han med och kikade på alla bebisar. Det var spännande :) Sen somnade han i famnen en stund. Vet inte varför man har den där känslan i kroppen av oro att han ska börja skrika när man åker ut på saker? Det borde man inte ha. Speciellt inte när man är på föräldrargrupp iallafall eftersom dom vet exakt hur det är och är i samma situation. Man kan inte direkt styra över vad barnen har för en dag ändå. Så det får jag sluta med, de brukar alltid lösa sig iallafall :)

Det var väldigt trevligt på föräldrargruppen iallafall. Vi var ganska många tyckte jag, men det är kul. Bebisarna var i olika åldrar med då Travis var bland de äldsta och de som var minst var födda i december. Så det var en stor skillnad på dom. Tänk var någon månad hit och dit gör. De utvecklas så himla fort :) Idag berättade alla om sina förlossningar och det var spännande att höra på. Alla var så olika, men ändå så lika eftersom det är samma sak man går igenom. Sen fikade vi lite, och innan vi åkte därifrån vägde vi Travis. Idag visade vågen 5400 g och han var 59,5 cm lång :)

Prästen var här idag med. Nu är allt rekat och klart inför dopet och det känns som man har lite koll på vad som kommer att hända i kyrkan också. Vi valde 2 psalmer och sen har vi 2 vanliga låtar som kommer framföras av Emmy. Det kommer bli kanon :) Skriver mer om det sen inför dopet.






Nu har vi myst klart på soffan så nu säger Travis godnatt :) Notera Mattias på bilden också haaha.






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback