Tapetsering på g här hemma

Vi hann minsann med mycket igår :) Har äntligen fått min vilja igenom att tapetsera om hallen, så det är fullt upp med att riva tapeter osv. Tycker tapeten som satt var helt okej, meeeen det blir alldeles för mycket. Det är en sån där ont-i-huvudet tapet som man har som fondvägg bara, inte i en hel hall! Nu väntar bara det svåra att välja ut en ny tapet haha. Har sån beslutsångest. Vill ha något ljus som i resten av huset, men tråkigt med bara vitt utan mönster överallt. Är inne på en tapet som gör så att det ser ut som man har panel överallt, men är rädd att det blir för mycket också. Mattias struntar i vilket eftersom han tyckte att den gamla likagärna kunde vara kvar, så jag får bestämma helt själv. Men det är nästan ännu svårare, vill bolla lite med någon. Ska kolla ordentligt i tapetpärmarna imorgon igen, ev åka och hämta lite fler ;) Perfekt när man har låtsaspappa som jobbar med sånt.
 
Idag har jag varit i skolan hela dagen. Kom hem, slängde i mig lite mat och följde med mamma och syster på lucia. Travis skötte sig rätt bra haha. Kunde inte sitta still så länge bara, men det kan man väl inte begära av en ettåring heller som älskar att springa runt. Han skällde på lamporna också när de släcktes ner och sedan tändes, gulle haha!! Nu har han badat och sover som en stock tror jag. Han var trött redan vid halv 6 när jag kom hem idag. Hoppas han sover lääänge imon, det vore underbart!
 
 
Snygga gula tapeter gömde sig bakom, fint :) Bilden här under är
de tapeterna med typ blommor eller vad det nu är som vi river ner.
 


Kommentarer

hej ta en lung tapet när man kommer in...den va snygg ni hade men ...svårt välja hoppas ni kommer på någon fin...travis kan väl välja..hej ha de bra kram,,,,,


Kom ihåg


Trackback