Äntligen internet igen!

Idag har vi äntligen fått internet, så skönt att kunna sätta sig vid datorn igen. Ringde imorse så nu skulle de bjuda på flyttningsavgift och göra avdrag på räkningen de dagar de inte fungerat. Gutt! Idag blev stora vardagsrummet färdigtapetserat. Nu är det köket kvar, sen ska vi göra något åt datarummet också. Vet inte om de blir tapet där också eller om vi bara målar. Är tänkt att Travis ska flytta dit snart eftersom vi måste gå igenom hans rum för att komma till vårt. Blir jobbigt i längden det. Imorse när jag vaknade och behövde gå på toa väckte jag honom, fast tur var väl det egentligen. Travis har nämligen börjat med något nytt för ett par veckor sedan. Han vaknar, säger inte ett knyst, skiter och somnar om i det. Trevligt!! Måtte det vara fler tänder på g så får de gärna komma upp nu för jag orkat inte byta bajsblöjor på honom typ 8 gånger om dagen. Han är helt röd i rumpen stackarn.
 
Idag började jag på projekt måla städskrubben. Inte det lättaste med alla skrymslen, men det fick gå. Ska måla en gång imon igen så får vi se hur det blir sen :) Blev skitbra att måla taket och fönstret på toaletten vita istället för brunt. Mycket ljusare och det vill man ha på toaletten :) Är så kul att gå och styra med allt hihi. Skönt att det börjar bli lite ordning på stället också, då blir min hjärna lite lungare.
 
 
 
 






Kommentarer

Sv: men vad kul att fler ska börja plugga igen! Då kan vi peppa varandra :) det lär bli jobbigt, iallafall för oss som inte får träffa de små under dagarna. Men det får gå ändå! Killarna fixar det nog galant :)

Svar: Ja verkligen det kommer bli tufft :) Men som sagt de fixar det nog bra där hemma också :)
Nathalie Larsson


Kom ihåg






Trackback