Öppna förskolan

Goddag!

Efter en helt okej natt då Travis ville ha nappen vid 3 & 5, åt vid sex och sen sov till halv 9 så begav vi oss till öppna förskolan. Där lekte han med alla leksaker som vanligt, kikade lite på Valter, sjöng och så gjorde vi en gipstavla. Men den hann inte torka så får måla den nästa gång. Vi avslutade med att fika sen tog vi en promenad med vagnen. Mattias följde också med. Travis sover fortfarande i vagnen då får man passa på att sätta sig lite vid datan ifred. Annars sitter han och slår på alla knappar och det tar en kvart att skriva ett inlägg för man måste ta bort bokstäver och flytta musen hela tiden.

Det skulle varit fint väder idag enligt prognosen, men det tycker jag inte det är direkt. Började precis regna när vi närmnade oss lägenheten förrut och det regnar än. Så vi får väl hitta på något här hemma istället. Hoppas på att det blir innebandy ikväll iallafall :)










Kommentarer

visst är det härigt att öppnaförskolan finns :D umgås och få lite tid utanför hemmet :D mmm egentid är helt underbart :D vi skall greja lite här hemma, flyttar 16 maj så det blir fullt upp med packning osv. Sen är det pilates ikväll :)

Det blir till radhus :) känns bra och roligt, bor i parhus idag :) hur bor ni? :)

mm hus är aldrig fel :) men allt har sin tid !!


Kom ihåg






Trackback