In the city

Var uppe tidigt imorse för en gångs skull eftersom vi skulle på ultraljud i Oskarshamn igen. Lilleman hade skött sig och växt ett par hekto och väger nu ungefär 2 kilo. Stora killen haha :) Nä men kurvan låg fortfarande på minus, så han är fortfarande en liten plutt. Sist var värdet minus 14, och denna gång var det minus 5. Så det är ju på bättringsvägen iallafall. Huvudsaken är att han hade växt så det inte står still, eller backar. Så nu kunde man andas ut lite :) Var riktigt svårt att se honom på ultraljudet idag. Den enda tydliga bilden man kunde se var egentligen ett huvud, ryggraden och hjärtat. Det är så trångt där inne nu, så det är bara skuggor överallt. Barnmorskan sa att han låg och tränade på att andas själv precis när vi var där, såg lite häftigt ut när hon visade. Bra att han övar för fullt, för nu vill jag snart ha honom på utsidan!
Som sagt, jätte svårt att se. Men vi fick iaf en liten bild här på huvudet
och så har han precis handen framför munnen  :)Annars händer det inte mycket idag. Ska laga mat nu och sen åka till Hultsfred och storhandla lite. Har knappt något i frysen, eftersom vi har rensat den så vi kunde frosta av den. Efter de kan det bli lite fika hemma hos mamma eftersom min låtsaspappa fyller år idag :)


Kommentarer

Var uppe tidigt imorse för en gångs skull eftersom vi skulle på ultraljud i Oskarshamn igen. Lilleman hade http://www.drdrebeatssaleuk.com/dr-dre-beats-in-ear-headphones-special-edition.html

http://www.drdrebeatssaleuk.com/dr-dre-beats-tour-in-ear-headphones.html

http://www.drdrebeatssaleuk.com/dr-dre-beats-powerbeats-in-ear-headphones.html


Kom ihåg


Trackback