Born this way

Svar på 2 kommentarer!

Frida
om
Don't feel like doing anything:
Nattis du såg oförskämt fräsch ut för å vara höggravid!! Ser ut å va bra stövlar..var är de inköpta har letat evigheter efter ett par bra å smygga vinterkängor!
Kram

Svar: Tack Frida, va snäll du är :) Ja dom var inte de snyggaste kanske, men tyckte ändå dom var coola hehe. Och sköna såklart. Hittade dom faktiskt på skokanonen :) Kram



T
om Wait for a time:
Så roligt att ha bilder på hur magen har växt och förändrats under graviditeten! Tänkte fråga hur mycket du gått upp? Är själv gravid och vågen visar mer och mer för varje dag känns det som, inte alls roligt för mig som knappt kunnat gått upp nått i vikt annars..

Svar:
Ja jag är glad för att jag valde att börja med det, kul att ha sen :) Jag har gått upp 12 kilo sammanlagt. Mellan v.25 och v.30 gick jag upp som mest, sen avtog det. Har också haft svårt för att gå upp i vikt innan, men tippar på att det mesta av kilona är bebisen och allt vatten i kroppen, så de mesta lär försvinna direkt när bebis kommit.




Då går vi in i vecka 40 (39+0) och förhoppningsvis den sista veckan:

Allt är klart och barnet får knappt plats att röra sig i livmodern. För vissa kvinnor har graviditeten redan nåt sitt slut och de har fött sitt barn. Om du inte fött ditt barn än hoppas du nu sannolikt på att få göra det. Nu är det inte frågan om månader tills barnet kommer, utan dagar eller kanske timmar! Ändå kan barnet stanna kvar där inne några veckor till.

Det är vanligare för förstföderskor än för omföderskor att gå över tiden. Att gå över tiden kan kännas frustrerande. Oftast låter man inte kvinnan gå över mer än två veckor, sedan sätter man igång förlossningen. Kvinnan och hennes partner har nu förmodligen allt förberett och det som fattas nu är bara att deras efterlängtande barn ska komma till världen.

Grattis till er som blivit föräldrar och till er som snart har er lilla skatt i famnen!


taget från: (http://www.gravidkalender.se/tredje-trimestern/vecka-40)












Kommentarer

Åh, blir helt varm i kroppen.. Snart är lillpojken ute :) ska bli så spännande att få träffa han sen och inte klappa på magen denna gång :)) hoppas allt går fint nu :) kram

Ja nu börjar man se slutet på graviditeten :) Haha ja visst ska det. Är så nyfiken på hur han ser ut :) Tack, de hoppas vi på! Kram


Kom ihåg






Trackback