Whats that

Igårkväll/natt tyckte Travis att vi skulle vara vakna så vi somnade nog inte förrens två tiden. Mig gör det inget som får ligga kvar i sängen på morgonen, men tycker synd om Mattias som ska upp och jobba kvart i fem. Så är det ibland, tur man kan sova lite middag på dagen istället :) Gick en promenad och mötte upp Mattias när han slutade vid två. Har varit skönt väder nu ett par dagar, gutt med lite sol. Annars har det inte hänt så mycket mer. Badade lillfisen ikväll, dock kändes det onödigt en kort stund därefter eftersom pampers blöjor suger. Allt som ska hamna i hamnar utanför :P Så imon tänker jag åka och köpa liberos blöjor igen.


Det är några som har undrat över namnet Travis. Det uttalas med engelskt "ä". Vi försvenskar det inte utan uttalar det precis som det låter. Det finns inte så många i Sverige som heter Travis heller och vi ville ha ett ovanligt namn till vår speciella pojke :) Vi valde mellan ett par ovanliga namn till, men Travis passade bäst när vi såg honom. Ni kan söka HÄR på både namn och efternamn för att se hur många det finns i Sverige som heter något visst.







Travis sover på min arm för tillfället. Ska försöka gå och lägga honom i sin säng och se om han vill fortsätta sova nu :)







Kommentarer

Håller med dig angående pampers blöjor, dom är helt värdelösa!!

» Maria

Kan inte mer än hålla med dig Om pampers blöjor. De är värdelösa här också!

Tycker det är konstigt hur ett sånt ledande märke kan vara så dåligt!


Kom ihåg






Trackback