Do you now what it's worth

Idag har det inte varit någon bra dag. Vaknade upp med mjölkstockning, illamående och huvudvärk. Mattias lät mig sova till klockan 10, sen gick han och la sig och sov. Kunde varken äta eller dricka, men förberedde Travis för en promenad så Mattias skulle få sova ifred. Tänkte gå hem till mamma en sväng, jag kom halvvägs sen trodde jag att jag skulle svimma. Fick verkligen gå på vilja sista biten, och i slowmotion gick det också. Fy så dåligt jag mådde! När jag kom till mamma däckade jag typ i sängen direkt. När jag vaknade mådde jag inte bättre, för då hade febern kommit också. Tvingade i mig lite pytt i panna för Travis skull när jag hade kommit upp ur sängen. Tur man har familjen som hjälper en när man mår såhär. Mini gick hem med Travis i vagnen och jag tog deras bil hem. Hade aldrig orkat gå ända hem igen, så det var snällt av honom.

Känner mig lite piggare nu. Travis har ätit på samma bröst 3 gånger i rad nu, så snart får jag väl skitont i det andra också. En bröstpump står högst på inköpslistan nu iallafall. Har alldeles för mycket mjölk, så måste bli av med lite eftersom Travis uppenbarligen inte behöver all min mat. Nu sitter Travis belåten i mitt knä. Vi har läst lite bloggar och snart ska vi väcka hans kära pappa :)







Testar camen och sähär glad blir man då :)






Kommentarer

åååh lilla gubben, måste komma o pussa lite på han snart! Och hoppas det går över snart för dig!! kram

Tror jag hade mjölkstocking i helgen med! Inge skoj alls..

» Emmie

Usch! Jag åkte på mjölkstockning i somras, vetekudde och sedan "termo"inlägg för brösten (finns på apoteket) var min räddare! Jag använde mig av apotekets handbröstpump och den har jag gillat jätte mycket :) Ett litet tips :)

Mosters älskling!!! :)

Ja det måste du Matilda :)) Sist gick de över dagen efter, så hoppas på de!



Carolina: Nej usch! Man blir verkligen jättedålig. Har haft det två gånger nu, slipper de gärna mer.



Emmie: Tack för tipsen. En bröstpump blir det garanterat. Får testa o lägga vetekudden på bröstetlite också :)


Kom ihåg






Trackback