Strangers in the night

Har precis grillat här hemma vi tre, eller fyra kanske man säger ;) Idag blev det fläskfilé, potatisgratäng, vitlöksbröd och sallad. Gott som vanligt med grillat. Man får ju passa på medans vädret tillåter. Ikväll blir det nog bara lugnt här hemma, lite spelande och tv-tittande skulle jag tro :)

Imorgon ska vi på vårt andra ultraljud i Oskarshamn. Ska bli spännande att se det lilla livet igen, och kolla så allt är bra såklart. Sist vi var där låg den ju inte still en sekund nästan, får väl se hur det blir denna gång hehe. Hoppas vi får samma barnmorska också för hon var så himla trevlig förra gången. Det gör faktiskt det hela roligare. Vi har bestämt oss nu tillslut att vi ska kolla vad det blir för kön också. Har övervägt fram och tillbaka ett bra tag nu. Men nu har vi som sagt bestämt oss att vi vill veta redan nu, så hoppas det syns imorgon. Vårt övervägande låter att vi tror (jag och Mattias) att ingen av oss kommer bry oss speciellt mycket om vad det är för kön precis när bebisen kommer ut, utan då tror vi mer att vi bryr oss om att bebisen mår bra och har tio fingrar och tio tår. Därför känns det som man likagärna kan veta könet redan nu. Då hinner man även tänka ut ett par namn ordentligt och sen kan man förbereda både rum och kläder på ett annat sätt som man inte skulle kunna om man inte visste könet. Jag säger inte att man inte kan klä bebisen i vilka färger som helst, men om vi får till exempel en flicka så är det ju självklart att jag vill klä henne i rosa :) Men det gör man ju såklart som man vill.








Får återkomma imorgon när vi kollat så bebis mår
bra och om vi sett vad det blir för kön :)






/Take care Nathalie






Kommentarer
» Virre

Åh vad mysigt att ni ska få se eran lilla bebis igen! :) jag vill oxå göra ett ultraljud till men nu kommer hon ju till oss om 8 veckor ;) kramar

Ja det va så himla mysigt sist. Blev mållös :-) haha ja ni får ju se henne på riktigt väldigt snart :-)


Kom ihåg






Trackback