Run to the hills

Shit va helgen har gått fort. I fredags spelade i iaf beachvolley i skolan. Riktigt skoj, tur vi fick sol också :) Sen på kvällen kom Jasmine hit, så vi va barnvakt :) Så mysigt så. Hon somnade vid 8 på kvällen, och sov till halv 10 morgonen därpå utan att vakna på natten. Duktig liten tjej :) Igår va vi uppe i Hultsfred och kollade på balen. Dom va så fina så :) Man längtade tillbaka lite till då man gick där själv. Va en av de bästa dagarna i mitt liv de.

Efter de åkte vi till min farmor och åt middag. Passade även på att berätta vår stora nyhet för släkten. Vi blir alltså föräldrar i oktober som dom flesta säkert sett redan :) Har haft svårt att fatta de själv, de va nog först när vi va på ultraljudet och man såg de lilla livet ligga och hoppa där inne som man började fatta vad som kommer hända. Både Mattias och jag va helt tysta i 20 minuter och bara låg och kollade på den där skärmen. Det va helt underbart! Barnmorskan hade lite svårt att få en bra bild på h*n, för den tyckte de va kul att hoppa runt hela tiden hehe :) Men en bild när h*n låg still fick vi iallafall. Det va en busig liten bebis jag hade där inne sa hon :) Igår skrev jag ut det på facebook också. Tycker inte de är någon idé att gå och vara hemlig med de längre. Har ju redan hållt de får oss själva så pass länge nu ändå. Tycker inte om när de blir massa rykten heller, då är de bättre att alla har hört det från någon av oss :)

I förmiddags va vi ute och kollade på knattespeedway. Kusinen körde ju, och det gick kanon för dom :) Kul! Sen dess har jag försökt att sitta ute i solen lite, men de blir så varmt så det är inte de lättaste. Ikväll kommer syster och Henrik för lite grillning :) Härlig söndag!




Tim och Matilda på balen igår, helt klart finast <3




Här har vi vår lilla bebis i vecka 12, då va h*n inte stor :)<3





/Take care Nathalie






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback