Point of view

I fredags när Mattias slutat från jobbet drog vi, Jennifer, Henke och mamma till Kalmar en sväng. Gick på ikea och shoppade lite först. Vi köpte bland annat en byrå till :) Sen käkade vi självklart kycklingfilé och pommes där med. Drog en runda på modehuset också innan vi åkte hemåt igen. Trevlig dag! Avslutade den med bb, och sen byggde vi ihop byrån och möblerade om här hemma halva natten. Så nu är det fint här hemma.

Igår va det ju valborg. Började dagen med att fixa iordning det som vi inte orkade i fredags. Sen begav vi oss till Malin och Max. Väl där grillade vi och käkade gott. Sen va det självklart dags för gpt, äntligen har det dragit igång. Kuuuuul! Hade spelat på Lindgren och Holta. Tror bestämt Lindgren hade vunnit om det inte vore för Gollob. Jäklar vilket självförtroende han hade iår grabben hehe. Efter de blev de att basta och bada tunna :) Mycket trevlig kväll!
Idag sov vi till halv ett, underbart. Vaknade först innan 10 och va pigg, men somnade visst om. Idag blir de bara en slappardag, lite tråkigt väder ju. Pizza och veckofinal av bb står på schemat senare ikväll :)











/Take care Nathalie






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback