You turn my world upside down

Igår efter jobbet kom Sandra till mig. Vi gjorde äppelpaj och tittade på filmen the way back :) En krigsfilm som handlade om när några fångar rymde från lägret Gulag i Ryssland. Tyckte den var helt okej. Dock var den lite seg emellanåt när man bara fick följa vandringen. Efter att ha sett kommentarerna på filmen förväntade jag mig att den skulle vara mycket bättre än var den egentligen var. Helt klart sevärd, men tittar nog inte på den igen. Efter filmen konstaterade både Sandra och jag att ingen av oss ville sova ensamma, så det slutade med att vi hamnade sovandes i samma säng hemma hos mig :)


Imorse ringde klockan för jobb. Så jag har jobbat till klockan 3 idag. Jag vet inte hur många gånger jag varit nära på att spy idag alltså. Jag är verkligen överkänslig mot lukter nu medans jag är gravid, och det blir bara värre och värre för varje dag tycker jag. En del människor luktar fruktansvärt illa och jag klarar inte av det alltså. Det är hemskt. Varje gång jag får förbi påsen med gammal frukt på lagret eller när jag går förbi pantmaskinen och det luktar gammal ingnodd öl. Näää fy fan, det är uppe och vänder i halsen varje gång. Allra värst är det med folk som luktar rök! Alla har ju inte vett i huvudet till att gå undan och röka heller. Som i tisdags på speedwayen till exempel står det en idiot och röker framför oss i kön. Och gissa vem som får all äcklig rök på sig, jo jag som står bakom helt oskyldig. Rökning borde förbjudas på allmän plats haha!


Min man kommer tydligen inte hem idag, så det blir att spendera ytterliggare en kväll och natt utan honom. Jag vet inte vad det är med killar och tv-spel alltså. Jag tycker också det är jätte kul på en viss nivå. Sen räcker det liksom, men tydligen inte för dom :) Får väl se om han vill komma hem till oss imorgon!

Massa gamla bilder på Sandra och mig, älskar dom haha :)

Denna sista bild är tagen 06, herregud haha. Ser ni att jag har piercing i
näsan då? Det var tider det, men tur att man växte upp och tog ur den ;)
Kommentarer

En natt hit eller dit utan karl.. Pfft! kom igen när du är i samma längd som mig, han reste bort i lödags o kommer hem på löda eftermiddag, o de är första gången vi är utan varann sen vi blev sambos för 1½ år sen.. o då börjar vi med en hel vecka.. så snacka lagom lilla söta ;) hihhihi

Det är alltid jag som har varit iväg så det är första gången jag är utan honom här hemma. Jag var ju bland annat i storlien en vecka i februari, men då sysselsätter man sig med annat så då är det mer lugnt :)


Kom ihåg


Trackback