Wrong way

Imorse tyckte Travis det var kul att kissa ner hela sig själv när jag skulle byta på honom. Denna gången lyckades jag klara mig och jag hann även rädda mobilen i sista sekunden haha. Annars brukar det vara roligast att kissa på mamma. Så Travis fick ligga snällt och vänta medans jag duschade på att bli badad.

Idag kom Madde och Lovisa på besök och fikade lite. Det var länge sen vi träffades alla tre, så det var trevligt med lite skitsnack :) När de åkte hem så åkte jag och Travis till bhv i Hultsfred. Läkarbesök stod på schemat idag. Allt såg så bra ut så, och snäll var han idag med lilla grabben. Inte ens när jag tog på honom ytterkläderna och vi skulle åka därifrån skrek han. Det brukar han alltid göra, inte roligt att ta på sig en massa kläder inte :P Idag vägde han 4570 gram och var 56 centimeter lång.

Efter de åkte vi till socialkontoret och skrev på en massa papper. Så idag är Mattias officiellt pappa till Travis. Sjukt egentligen att man ska behöva svara på massa privata frågor och skriva på papper bara för att man inte är gift. Inte smidigare att bara göra ett faderskapstest på bb då så man slipper detta? Jag menar papporna kan ju egentligen aldrig vara helt 100% säkra på det de skriver under ändå. Fast Mattias behöver inte oroa sig ;)
Sover alltid så skönt i sitt babyskydd :)


Nu ska jag åka iväg och hämta älsklingen på jobbet sen ska vi äta pizza, mums :)


Kommentarer

Vilken din tröja du har! Har letat efter en sån! Vart har du hittat den? :)

Tackar :) den är köpt på Gina tricot :)


Kom ihåg


Trackback