Live tomorrow

Fullt upp idag. Var i Hultsfred på förmiddagen och köpte strumpbyxor till nyår. De har alltid en tendens att gå sönder. Sen köpte jag hårfärg också och så tänkte Jennifer och jag färga mitt blonda löshår. Innan vi åkte hem var vi och vägde lillfisen. Han vägde 5180 gram och var 59 cm lång denna gång. Så på en vecka har han minsann växt på alla håll. Det betyder att amningen fungerar igen. Great!!

När vi kom hem skulle vi då färga håret. Det gick sådär haha. Vi hade köpt en askbrun färg som såg ut precis som min hårfärg. Men när vi var klara så blev det nästan svart istället. Inte bra! Så imon ska vi testa att färga om det igen. Har hört oss för och vi fick tipset att bleka upp det och färga om. Får se om vi orkar det, de tar minsann en stund att styra med det.

Nu ikväll ringde de från törnwalls och sa att de kommer med soffan redan imon! Så då fick vi fulla händer med att fixa iordning inför det. Nu har vi vänt och bytt plats på allt precis som det ska vara när soffan kommer och städat och styrt. Det tar sin lilla tid, men det blir fint. Kul att ändra om lite :)






<3






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback