All the way round

Gud vilken arg liten herre jag har haft här hemma idag. Har inte fått lägga ifrån mig honom en minut ens utan att han har börjat skrika. Jag som hade bestämt att jag skulle ta julkort på honom idag, men det var han inte så sammarbetsvillig till. Fick några som tur var för jag ville få iväg beställningen idag så man hinner får hem dom lagom att skicka iväg innan jul.

Är irriterad på blogg.se just nu. Varför lägger dom deras jävla reklam banners precis där man ska ladda upp inlägget? Hur mycket jag ens zoomar ut så ser jag inte min egen text jag skriver. Så hälften av texten jag skriver lär det vara stavfel i.

Inte många saker som är bra idag haha. Har lyckats få ont i öronen med. Jag hoppas verkligen inte det är öroninflammation på gång också. Tycker det räcker med penicillin. Sov med bomull inatt med har ännu ondare idag. Blir ju inte bättre av att Travis skriker en i örat :P Har gått med bomull i hela dagen idag också och mössa. Hoppas det blir bättre imon. Då är det äntligen helg, och jag ser fram emot en myshelg med mina hjärtan.








Såhär trött blir man när ens mamma envisas med att ta julkort haha :)






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback