What did we do

Åh jag blir tokig på Linnéuniversitetet och Sveriges jävla system. Tror dom själv på att jag vill/kan börja plugga i vinter när vår bebis är knappt är 2 månader och allt förmodligen är nytt, man försöker komma in i någon slags rutin och komma in i mammarollen?! Då är väl plugga det sista man har i tankarna. Som tur är så är det ett alternativ. Men det andra alternativet om att börja nästa höst vet dom inte säkert förrens i vår heller. Jag hatar den där ovissheten där jag egentligen inte får ett svar förrens i vår. Mitt egna alternativ om att börja nästa vinter var ju helt kööööööööört. Innan jag hinner ta examen har de nämligen plockat bort mina kurser jag behöver och ersatt dom med andra isåfall. Jippi, vilka valmöjligheter jag har! Imorgon ska jag ringa Halmstad och Falun och kolla upp eventuella distans alternativ inför ht12. Tror tyvärr att de inte har några svar ännu hur deras kurser ser ut heller. Men jag hoppas verkligen de kan hjälpa mig så jag får byta skola! Vår pojk är värd det allra bästa, och därför vet jag att jag måste komma igång med pluggandet. Och självklart kommer jag göra det, men jag vill också njuta av att vara mammaledig och det känns det inte som jag kan när om man blir störd av massa studier. Jag kommer avsluta dom någon gång, men jag vill att de får ta sin tid. Tid som man nu tydligen inte ens kan bestämma över själv...


Lugnade ner mig efter de egentligen meningslösa mötet och shoppade lite kläder till lilleman istället :) Gjorde så himla bra klipp idag! :) Drog en vända på stan, och sen mötte jag upp Sandra och vi käkade på thai silk. Mycket gott som vanligt. Hann även med att kika på hennes nya lägenhet innan jag mötte upp Jennifer och vi tog tåget hem. Nu har vi ätit mat här hemma och jag upptäcke precis att det tydligen är teen mom 2 ikväll. Det var ju säsongsfinal förra veckan, så jag trodde det va slut, men det kanske bara är repriser som börjar om. Hoppas inte det :)



Kappahl har så himla fina babykläder. Här en heldress i storlek 56, men den är och ser gigantisk ut hehe. Fick 25 % rabatt på den, inte dumt. Fick även ett par strumpor på köpet :)





Body med krage som jag fick på köpet den med, och en väst för ynka 30 kr :)




Och dagens gulligaste, ett par uggs för 60 kronor. Så jäääävla söta :):)







Kommentarer
» Maria

Jag ska börja redan i januari :/ är inte så pepp men det får väl gå. Ska läsa au2 på distans i Hultsfred lr Vimmerby. Men jag har funderat på att skippa praktiken i vår isf. Är det den de vill du ska läsa? Inte planerade man att Sveriges riksdag skulle byta utbildningssystem när man blev gravid. Suck

» lona

allt är bra med dej ?



kram

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

Maria: Nej de ville att jag skulle börja läsa engelska 1-30 på distans, för att komma rätt i planeringen så jag kommer in på den sista au2 och au3 som går överhuvudtaget i Kalmar. I vimmerby och hultsfred går au2 den sista nu i vår, och det är jag inte alls sugen på. Nej det är lite surt att man hamnar mitt emellan i deras system just nu. Det är bara hoppas på det bästa!


Kom ihåg






Trackback