Unstoppable

Eftersom det bara är 75 dagar kvar tills vi ska utomlands va jag ju tvungen att köpa en ny bikini i tid såklart. Så igår fick jag hem den, och den va lika snygg som på bilden tur det =) Har egentligen onödigt många bikinis eftersom man egentligen bara använder 2-3 stycken. Men jag har nu 9 par som jag tycker om. Har även några par till men dom anväder jag aldrig, så dom åker väl i soporna någon dag. Man måste ju börja förbereda sig i tid menar jag, 75 dagar går snabbt ;)
Knappt en månad kvar tills vi ska till Göteborg dessutom. Det ser jag fram emot massor. Är så jäkla skönt att bara komma bort och sova på hotell, 2 nätter också är ju perfekt. Göteborg är en stad jag gillar massor, liseberg är ju alltid höjdpunkten när man är där haha. Sen vore det ju underbart om vi fick fint väder med när det är gp och allt :) Vore pricken över i:et.


Nehe idag händer det väl inte allt för mycket. Ska städa lite här hemma tänkte jag. Fixa lite käk och sådär. Mattias får väl hem sitt andra xbox idag förstår jag, så har lär väl inte vara så kontaktbar under kvällen :P





Detta är senaste tillskottet =)










/Take care Nathalie






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback