Really hard

Som sagt speedway har helgen bestått av! I fredags var det kval, och i lördags kördes finalerna. Dackarna vann a-finalen, fint de =) Lördagen avslutades med film i sängen, sen slocknade vi ganska snabbt. I söndags blev det däckbyte på bilen, grill hos mamma, och sen avslutades den med pizza hos oss med Jennifer och Henke.

Idag har det ju varit underbart väder. Men dagen började med b-uppsats skrivning på bibblan. Tror vi har fått pejl på det mesta nu så den är redo att skickas in och betygsättas. När jag kom hem hämtade jag upp syster och bellabus. Vi åkte hem hit till mig och satte oss ute i solen och stekte lite. Underbart. Hade 31 grader på uteplasten, lovely. Bella däremot gillar inte solen. Inte så konstigt då hon har hur mycket päls som helst fortfarande. Så hon hittade på massa hyss istället såklart. Rullade in sig i busken och blev jätte smutsig, sen gick hon in och ristade av sig allt. Schysst! Sen smet hon in till grannen två gånger! Hundkräk =)
Iaf sen kom Mattias hem, och vi grillade lite. Blev fläskfilé, potatissallad och majskolvar muuuums =) Satt ute och åt i solen och bara njöt. Hur gutt som helst. Hoppas detta fina väder håller i sig =)



Snodde denna bild från Emma. Den är från i fredags :)





Vi åt på mcdonalds med. Dom tyckte tydligen att min hamburgebeställning va rolig? =)




Grillmästarn från idag ;)




/Take care Nathalie






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback