Carried away by the moonlight shadow

Det har varit en sån där jobbig dag idag. Har varit trött, suttit på en tre timmars tråkig föreläsning. Sen jobbat med hemtentan i gruppen, och nu är den så gott som klar iaf. Det är skönt! Sen fick jag ett mejl från vfuplaceraren att jag fortfarande inte har någonstans att vara på min praktik, så har varit en aning arg idag. Blir förbannan på kommunen för att de inte gör något åt saken, och inte anstället ordenligt folk som tar tag i saker, menmen. Får hoppas på att jag får vara i Högsby eller Vimmerby istället.
När jag kommer fram till Hultsfred skulle jag åka och handla lite snabbt på willys tänkte jag. En gubbe backar ut från parkeringen så står jag där och väntar på att köra in en stund. Sen helt plötsligt kommer de är kärringjävel rent ut sagt från andra hållet och bara kör rakt in på min parkering jag stått och väntat på. Det gjorde inte humöret bättre kan jag säga haha.
Just nu sitter jag och väntar på att träningen ska börja. Är match hemma mot Kalmar imon, så idag är det bäst att göra en lika bra träning som i tisdags. Imorgon blir det att gå på systemet för första gången, woho :D




Här har ni en titt på vårt så gott som klara vardagsrum :)
















/Take care Nathalie







Kommentarer

du borde tagit upp bladet som ligger nedanför blomkrukan ;) haha


Kom ihåg






Trackback