Somewhere I belong

Sitter hos Simon nu, han är och tränar. Och då sitter jag och äter choklad :D Jag äter fan jämt haha. Varje gång jag skriver i bloggen så äter jag elelr så ska jag gå och äta :D Men va fan man lever bara en gång. Man kan ju inte gå miste om allt det goda livet har att erbjuda ;) Får hoppas på att Johan kör hårt på träningen imon istället haha.

Imorgon ska jag åka hem vid kvar över 10 och fixa mitt rum. Komemr bli skitsnyggt ;) Nu ska vi bygga ett rum till i källaren med. Hum. Då får man itne vara ifred längre. Men det blir väl bara ett par år förhoppningsvis. Dom ska bli färdiga med mitt rum och bastun dom bygger med. Fast det är på god väg tror jag iaf. Sen ska vi bygga ett matsalsrum i mammas rum och dom ska ta jennifers gamla. Blir nog bra när allt är klart. Jag ser mest fram emot bastun och massageduschen haha =)

Och ikväll är det säsongsavslutning av Greys. Fy fan va spännande, har sett på reklamen. Jag sitter bänkad klockan 9, det kan jag lova =)

Har kommit på att Billy Talent faktiskt är rätt bra haha, redan ;) Men va fan bättre sent än aldrig. Han va på Hultsfred förresten tror jag? Fast jag såg han inte, kollade inte på så många band 50 cent va ju viktigast och dom såg jag. Filmen är skitbra med ju get rich or die trying. Såg den senast för 2 veckor sen. Den är riktigt bra =)

Jaha vad ska man göra nu... Är inget kul när du är och tränar Simon bara så du vet. Åkte redan vid 6 och kommer hem kvart i 9 eller något. Menmen, hoppas du får va med imon =)

Näääj nu blev jag törstig av chokladen, bäst o gå ner och dricka.


/image6
Ni är söööta <3



/Take care Nathalie







Kommentarer
» Virre

Dom är riktigt söta :)


Kom ihåg






Trackback