Vikariat just nu

Hej hopp!
 
Jag har fullt upp med livet som vanligt haha. Just nu vikarierar jag om dagarna på skolan, och om eftermiddagarna/kvällarna skriver jag en c-uppsats. Malin och jag skriver om e-mobbning, och hittills har vi nästan fått ihop halva uppsatsen. Vi har kommit igång helt okej, och det känns bra. Är verkligen fullt upp ända fram till jul nu. Det är jättekul att vara på skolan, men väldigt tufft också när man vet att man bara måste bli klar men den där jäkla uppsatsen. En kille i vår klass har räknat ut hur vi läser denna kurs. Den är på 15 hp, alltså ska den sträcka sig över en halv termin, ca 2 månader. Vi skriver den på knappt en månad. Det har blivit ett väldigt stort fel i deras planering någonstans, och de enda som blir drabbade är vi. Leverera en kass uppsats och dras med komplettering, eller jobba dygnet runt för att hinna? Ja vi väljer nog att lägga oss någonstans där mittemellan om det går. Han har i alla fall räknat ut att vi jobbar 190 % med uppsatsen, plus att jag jobbar på det. Så ni kanske förstår att jag inte har något liv utöver detta just nu.
 
I helgen stängde jag av allt som hade med skolan att göra och bara umgicks med Travis. Vi har varit ute och lekt, åkt pulka, varit på leklandet, lagat mat tillsammans och bakat pepparkakor och lussebullar. Har varit så mysigt att bara få umgås med varandra. Det behövde vi båda tror jag... Det märks på honom att han saknar mamma. Så jag ser verkligen fram emot julen, för då skiter jag i uppsatsen i ett par dagar för att få lite julefrid med familjen. När det kommer till kritan är det trots allt de som är viktiga här i livet, även om utbildningen också är viktigt så går det aldrig jämföra med familjen, de betyder allt. Vill verkligen bli klar nuuuuu så jag får jobba, och så vi kan skaffa syskon till Travis :)
 
 
 






Kommentarer

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se


Kom ihåg






Trackback