Popcorn och pizza söndag

Igår var jag på möte om innebandyn sen drog jag och Travis på fotboll. Han tyckte inte det var speciellt kul denna gång haha, När vi kom hem gjorde vi lite tacogratäng och tittade på film.

Min sovmorgon imorse, och den utnyttjades haha. Blev väckt vid halv 12 :) Har bara blivit en hemma dag med plock idag. Beställde varsin pizza ikväll sen har soffan varit skön :) Travis är nybadad och sover. Ska snart poppa lite popcorn och titta på night and day på tvn. Bra film! Imorgon väntar föreläsning och plugg sen avslutas den med träning. Enda dagen i skolan imorgon. Ska plugga hemma själva i veckan inför tentan på lördag. Usch vill inte :(


Busungen :)







Bad i hagadal och innebandy

Har haft ännu en trevlig dag. Den startade inte så bra iochförsig då Travis ville upp redan halv 8, men jag piggnade till rätt fort! Vi åt frukost och tog på oss kläder och inledde dagen med en powerwalk. Friskt och skönt!

På eftermiddagen åkte Travis och jag till hagadal och badade med Natalie och Devin :) Plaskade lite i trollgölen. Travis tror som vanligt att han kan slänga sig och göra som han vill i vattnet. Så är ju inte riktigt fallet så det blir många kallsupar haha. När jag kom hem drog jag på innebandy med Caroline. Mattias hade seriepremiär :) Nu ska jag käka lite och gå och sooova :)








Tvrummet innan

 
 
Såhär såg det ut i tvrummet eller stora vardagsrummet innan vi tapetserade. Tänk vad lite tapeter kan göra skillnad alltså. HÄR är inlägget där ni kan se hur det ser ut nu :)






Trevlig dag

Underbar sovmorgon och en lång dusch är lika med bra start på dagen. Medans Travis förmiddagssov fixade jag mig en utbildning i svenska spel. Så nu får jag ta emot spel när jag får hoppa in och jobba :)

Jag och syster bakade kärleksmums ikväll och sen har Travis haft en lekdejt med Ruben :) Blev en bra dag med andra ord. En dag som egentligen skulle spenderats med plugg, men det finns så mycket roligare saker att göra!

Mattias kompis från Värmland är på besök också. Så jag får sova själv i sängen inatt och de sover i gäststugan. Känns alltid lika konstigt att sova själv.








Svar till Lina

Svar till Lina: Nej vi ger inte Travis ersättning fortfarande. Det slutade han helt med när han var runt 7 månader. Nu äter han gröt och smörgås till frukost. Vår lagade mat till lunch och middag. Där emellan ett mellanmål bestående av frukt eller smoothie. Till kvällsmat äter han gröt och sen välling precis innan läggdags.

Idag har jag varit sjukligt trött. Hade svårt att hålla ögonen öppna under föreläsningen till och med. Illa! Solade en sväng innan jag åkte hem. Var också inne på Apoteket och kikade efter en deo men dom hade bara "blöta". Jag vill ha en dra deo som är torr om ni fattar. Den ska lukta gott, hålla torrt och inte färga av sig. Hittat aldrig någon jag är nöjd med, skriv gärna om ni har tips! :)

Ikväll har vi båda tränat så mamma var här och la Travis. Skönt att det går lika bra som när vi gör det. Nu ska jag mysa ner mig under Mattias täcke med tanken på min underbara sovmorgon som väntar imon :)








Tisdag

Blev ingen uppdatering igår. Från det att man kommer hem tills man går och lägger dig är det fullt ös. Igår var det träning också och då är det ingen tid över till annat. Är så jäkla kul att träna. 1 och en halv timme då man får vara Nathalie och bara vara :) Så underbart! Känns kul att spela innebandy igen. Ett härligt gäng!

Känner mig inte helt hundra än, en riktigt seg förkyldning och hosta. Ska kolla på hollywodfruar och äta ben and jerrys nu :) Skola imon sen är jag hemma resten av veckan. Skönt!








Avatar

Dagen har bestått av solning, flötig pizza, lek, bad och avslutades med filmen avstar med baby :) Härlig söndag med andra ord.

Imorgon tillbaka till verkligheten :( Har varit underbart att vara hemma och varit sjuk denna vecka så man fått vara nära lilla älsklingen hela tiden. Men det funkar ju tyvärr inte i längden... I wish!!








Trotsiga Travis

Travis vaknade upp och bestämde sig för att idag ska jag minsann vara trotsig. Började med att han vägrade byta blöja och ta på sig. Det ioförsig en vardagsgrej nu för tiden. Fortsatte med att spotta ut gröten och slänga smörgås på golvet. Sen skulle han ha sönder golvlampan säkert 25 gånger. Lyfte bort honom, nej, ajaj och lika snabbt var han där och skulle slå på den.

Jag försökte dricka te och äta ett äpple till frukost. Men gav upp haha! Vitrinskåpen har varit utsatta idag också, och krukorna och alla ljuslyktor. Jag vägrar plocka bort allt! Har redan tagit bort så mycket, snart får han lära sig att man inte får röra. Han ville inte leka, slängde varenda leksak jag gav honom. Säger man åt honom försöker han bita en... Tack Travis för den underbara morgonen :) Tog igen mig när han sov, sen vaknade han upp på bättre humör tack gode Gud :)

Kvällen har bestått av tacos och gp på tvn :) Tänkte kolla på film nu, men ögonen börjar åka igen haha. Börjar bli gammal ;)








Moliljan

Travis vaknade upp med en 10 kilos blöja men inget i sängen! Kanon då kan vi köra på den här :) Har städat ut sjukdomen här hemma idag och bytt sängkläder och handdukar. Mår väl förvisso inte helt 100 än, men har imorgon på mig att vila också. Söndag blir det plugg, ligger efter nu :/

Vi köpte en barngrind till vår kamin idag. Så nu behöver man inte oroa sig för att Travis ska vara där och lägga händerna på den. En ny kostar över 1000-lappen, men köpte denna av en tjej i hfred som knappt använt det, klipp gillar vi :)

Kvällen avslutades med middag på moliljan med familjen. Låtsaspappa fyller år, så det var trevligt med lite mat. Ligger nu på soffan och gör ingenting! Sova kanske?


Morsan dåååå








Mycket men vill ha...

Åh det är så mycket jag vill ha just nu! Massa nya höst/vinter kläder, nya boots, nytt smink, ny höstjacka, jag vill göra fler tatueringar, göra något kul med håret, fixa naglarna, göra fransförlängning, färga brynen, ta bort mitt födelsemärke i ansiktet, fixa boobsen, fixa mitt ärr ovanför naveln osv osv. Kan jag få vinna på triss så man kan få unna sig allt detta? :) Är inte ofta man unnar sig något nu för tiden...








Up and go

Idag har vi bytt från liberos comfort fit till liberos up and go blöjor på Travis. De sitter som en smäck på honom :) Under dagen har de fått godkänt. Mycket smidigare blöja än den vanliga. Lätt att dra på och lättare för Travis att röra sig i den eftersom den är så liten. Får se efter natten om den får godkänt då med :)

Idag åt vi falukorvslåda och den va så jäkla god och framförallt enkel. Älskar verkligen middag med mera. Till och med Mattias har lagat maten. Han har lagat denna vecka när jag varit sjuk. Travis älskade dagens mat. Han är väldigt förtjust i falukorv :)

Nu är han nybadad och nattad och jag har bänkat mig framför tvn med en skål popcorn och en monster. Tråkigt att det bara är skit på tvn!











Hårväxt och semifinal

Mitt hår har börjat växa ut igen sen allt håravfall sen amningen. Eller ah det berodde ju inte på amningen, men tappade det när Travis var typ 5 månader. Trodde allvarligt att jag skulle bli hårlös för så fort man rörde vid det följde det med stora tussar med hår.

Nu är det typ 3 cm långt på sidorna och i nacken. Har blivit den längden då jag inte kan sätta upp de eller platta ner det. Så det står bara rakt ut, skitsnyggt haha! Positivt att det faktiskt kommer tillbaka, men under processen att få tillbaka de är inte rolig.

Mår lite bättre idag, men är för dålig för att gå imon. Får se om jag kanske åker in på fredag! Har försökt att vila så mycket som möjligt, men inte lätt med en vilding i huset. Jag hoppas bara han håller sig frisk. Har inte fått någon puss på flera dagar :( vill bli frisk så jag kan få de där mysiga morgonpussarna igen :) Tittade på speedwayen ikväll, riktigt tråkigt att åka ut i semin, men så är det. En bra säsong iaf :)








Ingen bra dag

Är inte pigg överhuvudtaget, det har satt sig i bihålorna och öronen nu :( Har inte tid att vara sjuk, måste vara på plats i skolan. Hatar när man missar. Har tenta om 2 veckor, skulle hemskt gärna vilja klara den. Men vad ska man göra. Åker man förtidigt blir man garanterat sjuk direkt igen.

Nu ska hjärtat ge mig massage sen ska vi sova, hoppas det är lite bättre imon.


Hur söta är inte mina älsklingar?










Sjuk!

Vaknade upp med en förkyldning och halsont. Great! Tvingade iväg mig själv till skolan ändå eftersom det var en heldag. Huvudvärken och feber letade sig på under dagen med. En del svårt att koncentrera sig om man säger så.

När jag kom hem åt vi kycklingsallad sen har jag umgåtts med Travis. Jobbigt när man mår piss, men jag vill ju såklart leka med honom. Han blir jätteglad när jag kommer hem och jag får alltid en kram, det värmer mammahjärtat :) Min lilla buse! Vi låg och myste i hans tält innan sovdags, underbaraste som finns. Tar tillvara på varje stund jag får med honom.

Han har bara sovit 1 gång idag också, så vid kvart i åtta somnade han på stört. Så skönt! Jag har ätit choklad, druckit tee och tittat på 16 and pregnant. Hoppas verkligen att detta släpper. Ska ta mig en tablett och lägga mig snart. Feting sovmorgon väntar imon så jag blir frisk :)


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_505781a09606ee6d4f7ada72.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_505781bbddf2b31579000799.jpg" class="image">







Ljusparty

Travis vaknade vid kvart över 7 idag. Det var inte vad jag hade i min planering att gå upp så tidigt, drog kudden över huvudet och ville somna om, och det gjorde jag med. Travis också för sen vaknade jag vid 9 av mig självt och tyckte det var så tyst då låg han och sov inne på sitt rum.  Men han vaknade straxt därefter och då vart de full fart. Vi åt frukost och sen hoppade vi i badet båda två. Är inte lätt att ha med han i badet när man själv ska försöka duscha. Han ska stå upp hela tiden och hoppa, han fattar inte att det är halt så man får ju nervsammanbrott på honom haha.
 
Det gick bra och tillsist var vi rena båda två och påklädda och redo för dagen. Travis morfar kom en sväng när vi var klara och busade med honom. Nu sover han och lär göra en stund till. Jag har skrivit klart mitt arbete som ska lämnas in imon. Nu tänkte jag gå och fixa till håret lite med, har precis torkat till ordentligt.
 
Ikväll blir det ljustparty hemma hos mig. Ska bli trevligt :) Hoppas inte frallorna har hunnit bli för torra sen igår bara. De har ju en tendens att bli det fort. Får nog värma dom i ungen en stund innan de kommer för säkerthetsskull :)
Ikväll kommer baby hem också <3
 
 
Sitter på min minilaptop och hittade massa gamla bilder :)
 
 



 
 
 
 
 
 
 






Plankstek och discobowling

Har haft en väldigt bra dag idag. Sandra kom i förmiddags och då satte vi igång och bakade. Vi bakade två sorters frallor och en kaka som heter smarrig kaka. Den består av kladdkakebotten med toscaglasyr på, supergod :)

När vi var klara åkte vi till bambugården och käkade plankstek. Blev väldigt mätta om man säger så! Vi tog en runda i bowling också när vi ändå var i farten. Vi avslutade dagen med en film i varsin fåtölj. Härlig dag helt enkelt. Sånna behövs ibland :) Har planerat in denna dag länge, planering går allt åt i mitt hektiska liv ;)

Mitt lilla hjärta är däckad sen länge sen. Han sover oftast bara en gång om dagen nu och då somnar han som en stock om kvällarna. Mitt stora hjärta är ju som sagt i Västerås och ska vara där tills imon. Han har sett fram emot det så hoppas han har det kul. Längtar redan tills han kommer hem imorgon! Min kärlek, älskar mitt liv :)











Kvalitetstid med min älskade familj

Om ni bara visste hur skönt det var med sovmorgon imorse. Travis sov ända till halv 9, och det var så skönt att somna om en stund till när de gick upp efter morgonmyset :) När Travis hade sovit sin förmiddagslur åkte vi till Hagadal för att bada lite hela familjen. Först när vi klev i trollgölen visste inte Travis vad han skulle göra. Det var så mycket att titta på och mycket folk var det också. Det var så länge sen vi var där så han minns inte. Han var nästan rädd först och skulle bara vara i famnen. Det är annat när han badar hemma i badkaret kan jag lova haha! Men sen släppte det och han plaskade och slängde sig åt alla håll och kanter. Tror vi badade i en och en halvtimme, såg ut som russin till och med så då gick vi upp hehe. Vi fikade i cafeterian innan vi åkte hem. Mysigt familjedag, får bli oftare när han tycker det är så kul med vatten!
 
Väl hemma gjorde vi en pasta och kycklinggratäng som blev hur god som helst. Älskar dessa recept :) Travis åt ananas som ni kanske sett i filmen och majskolv haha. Han tyckte det var skitgott tydligen. Han har blivit ett riktigt matvrak på senaste tiden, och har han inte gått upp mycket i vikt på kontrollvägningen om några veckor då vet jag inte!
 
Har spenderat kvällen framför svenska hollywood fruar med chips och dipp. Mattias sitter och spelar nhl 13 som han fick hem igår. Dessa tvspel alltså, jag kommer aldrig förstå mig på det. Men nu ska jag gå och dra med mig honom till sängen, vill faktiskt pussa lite på honom för imon åker han till Västerås.
 
 



 
 
 






Ananas

 

Gott med ananas, sötnosen haha :)







Trötter

Seg och tråkig dag i skolan! Är tråkigt att lyssna när man fattar nada haha. Aja. Efter intensivt skrivande på tåget hem så tog jag helg när jag var framme.

Har gått med Travis i det fina vädret. Han tror att han är en kung och äger hela världen när han åker vagnen snyggingen hehe. Sen lekte vi här ute på gården. Kvällen avslutades med varma mackor och speedway :) Nu ska jag lägga mig innan jag däckar här i fåtöljen!

Natti, sovmorgon imon äntligen :))


https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_505257d5ddf2b31f9a00246c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_505257e1ddf2b31f9500243b.jpg" class="image">







Inställt tåg

Är på väg hem från skolan. Tåget var inställt pga personalbrist så det var bussersättning istället hmm. Och jag med min braiga blåsa höll på att dö, fick tillslut offra mig och gå på toa iaf haha.

Skönt att det redan är onsdag idag. Går bara imon med, sen på fredag väntar sovmorgon och utflykt till simhallen :)

Ikväll är det träning igen. Vi har varit igång ett tag nu, känns kul faktiskt. Nästa helg är det träningsmatch, spännande!


Lite instagrambilder! Hemlagad mat och speciellt fisk faller denna busunge i smaken. Och dessa underbara pussar!!!













Tisdagskväll

Godkväll!
 
Har precis sett semifinal 1 i speedwayslutspelet, och mina nerver orkar inte med sådär spännande matcher haha. Förlust med 2 poäng, bara hoppas de kör som bara den uppe i Motala nästa vecka. Har träning då så missar det på tvn, men Mattias får skicka sms och uppdatera mig hela tiden hehe. Vore kul med final!
 
Annars idag har vi inte gjort mycket alls. Hade tänkt ta en promenad när jag kom hem, men så började det regna. Känns inte som man hinner med så mycket om dagarna. Tiden räcker inte till! Kommer hem halv 3 oftast, då är det mat, disk osv. Hinner leka med Travis en stund innan han ska äta middag och sova. När han sover vilar jag eller pluggar. Sen vaknar han, äter, leker en sväng, badar och hoppar i säng igen. Då får man lite egen tid som framöver kommer bli pluggtid, men än så länge glassar jag lite. Är ju bara andra veckan i skolan så. Borde väl egentligen ha läst lite i en av böckerna idag eftersom jag inte fattade ett jota av allt han pratade om på föreläsningen med phonemes och allt vad det hette! Det är hur man uttalar ord på engelska, så långt är jag med. Men att lära sig de utantill, och kunna vart i munnen man uttalar dom, vad de heter osv är inte lätt. Men jag tar nu mera allt med en nypa salt, orkar inte vara så seriös. Har andra prioriteringar i livet nu än att stressa upp mig över pluggandet! Det löser sig säkert.
 
 
Tog lite kort på min lilla pajas förrut. Han börjar spexa så fort kameran åker fram haha! Mattias och jag satt och pratade idag om hur vi tänkte när Travis var liten. Man tänkte typ shit vad jobbigt det där ser ut när man såg andra barn som var lite äldre, typ när de välte krukor osv, och föräldrarna fick säga åt dom om saker hela tiden, medans Travis bara låg i famnen liksom. Nu är vi här med Travis haha. Han är på allt, och man får ajja det och ajja det hela tiden. Vart tog lilla killen vägen. Nu har vi istället en herre med en vilja som heter duga!
 
 



 
 






Middagar

Fick hem vår matkasse igår igen. Testade ju den för två veckor sen och blev väldigt positivt överraskad. Enkla recept att följa, nya smaker och mycket mat. Kan inte bli bättre. Så igår när den levererades så sa vi till att vi vill ha den varje vecka istället. Största anledningen är att man slipper tänka och åka och storhandla.

Denna vecka är det isterband en dag, och de gillar ju absolut inte jag som är lite kinkig. Men då har vi köpt hem en falukorv att äta till den stuvade potatisen istället så de löser sig alltid. Blir alltid mat över också, så det är inte snålt med mat. 2000 i månaden kommer de att kosta och då behöver man fixa mat på helgerna själv och frukost. Vet inte om man kommer tjäna pengar på det i slutändan, men vi handlar oftast väldigt dåligt när vi väl handlar så pengarna springer iväg ändå. Nu får man de samtidigt levererat och allt uttänkt, och det är värt mycket :) Kul att testa nya maträtter också.












Stora vardagsrummet

Har tidsinställt detta inlägg medans jag är i skolan och pluggar :) Bilder på vårat stora vardagsrum :)
 
 















Lilla vardagsrummet

Shit vad länge sen det var jag satt vid datorn och skrev blogg. Hade en väldigt trevlig kväll igår iallafall. Inte ofta man är ute så man får passa på att ta tillvara på dom kvällarna :) Dock åkte jag hem ganska tidigt för jag höll på att frysa ihjäl. Vinterjackan hade behövts igår, fyy det var inte många grader ute inte.

Tog oss en rejäl sovmorgon, sen gick vi och hämtade hem lilla älskligen som hade sovit hos sin mormor inatt. Lycka att få hem honom :) Har haft en slappsöndag bara, beställde varsin pizza förrut. Nu är Mattias och spelar innebandy och jag ska ta en promenad med Travis. Sen ska jag hoppa i badet med lillfisen innan han ska sova. Älskling och jag ska titta på en film och mysa framför brasan ikväll innan det är dags för vardag och skola.
 
 
 
Såhär ser vårt "lilla" vardagsrum ut. Det har blivit ett biorum :)
 
 




 
 
 






Målilla sgp

Hej vänner!

Idag är det fest på schemat. Förfest hos oss sen drar vi ut till arenan och kollar på gp speedway. Avslutar kvällen i öltälten :) Nice!








Förlåt

Ursäkta min tråkiga blogg just nu. Är väldigt mycket som far runt i huvudet just nu och den lilla lediga tid jag har spenderas med världens bästa Travis. Ingen får mig att må så bra som honom <3

Ska försöka lägga in lite bilder på de resterande rummen i huset till helgen! Håll ut. Är väldigt kämpigt med att komma in i skolan igen, så jag känner att skrivandet kommer hamna lite i bakgrunden ett tag. Hoppas ni förstår :)








Deprimerad redan

Vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och bara ligga där!! Fyyyyyyyyyyyy vill inte. Jag vill vara med Travis. Imorgon börjar jag kvart över 10, men får gå upp kvart i sex. Orkar inteeeeeeeeeeee!








Skola imorgon

En söndag bestående av speedway, kalas och förberedelser inför morgondagen. Vid halv 10 drar vi till öppna förskolan så Travis får leka av sig lite. Därifrån åker vi till Kalmar för jag har upprop i skolan vid 1-3. Måtte det vara en trevlig klass. Jag är ju inte den som är den, men hoppas man hittar någon trevlig att prata med.


Nej godnatt, måste orka upp imon. Har vänt helt på dygnet, inte bra!








Slapp lördag

Har inte blivit mycket gjort av denna lördag. Jennifer och Michaela var här en sväng och lekte lite med mig och Travis. Mattias har styrt i garaget hela dagen, målat dörrar osv :) Snart klart här hemma!

Gjorde egen pizza och pizzasallad ikväll, himla gott. Borde göra det oftare, är smidigt. Travis följde med Jennifer hem och lekte vidare och då passade jag på att lägga mig och vila lite. Har varit så trött på senaste tiden, vet inte varför. Mattias säger att det är skolångest, och det är det väl säkert. Sista lediga dagen imon :(


Kul med Jennifers macdator haha!