Travis 2 år!

Hipp hipp hurra på Travis födelsedag :) Grattis på 2årsdagen älskade lilla hjärtat!
 
 






Gnällinlägg

Valde att ha Travis hemma från dagis idag. Han har börjat hosta, och det är inte så konstigt eftersom alla ungar hostade på dagis igår när jag lämnade honom. Funderar ibland på om en del verkligen borde vara där? Men det är ju inte min sak att tänka på. Ska i alla fall försöka ha Travis hemma resten av veckan för jag vill inte att han blir sjuk till helgen då vi ska ha kalas för honom. Travis farfar kom ju ner idag, som han tjatat så han är glad. Han ska underhålla honom imon då jag tydligen ska ha en heldag i Kalmar helt plötsligt. De la in det på schemat igår, trött jag blir. Tänker de på dom som pendlar, och dom som har barn? Näää verkligen inte, inte så lätt att ändra planerna så snabbt alltid. Resterande veckor på denna termin verkar enbart kaos, blir så jävla lack på sånt. Vi ska själva bli lärare, och har nu de sämsta lärarna man han ha i princip. Vart är organisationen, planeringen och framförhållningen? Nä fy fan... Det är bara att härda som vanligt tyvärr, och det är tragiskt att det ska behöva vara så. Jag vill åka till Kalmar och känna att det varit givande, jag har trots allt mycket att lära mig för att kunna fungera i mitt yrke sen. Just nu känns det inte ens som att jag går lärarprogrammet...
 
Nog om det. Som sagt Mattias pappa kom ner idag. Kul att han kommer vara här nere ett par dagar. Han ska även försöka hjälpa oss att lägga ett nytt golv till Travis rum. Hans rum står härnäst på listan att göra om, och det ska bli så kul. Mattias och jag är oense om hur vi ska göra, men jag känner att det är bättre att tänka praktiskt. Till exempel jag behöver en stor kyl och en stor frys innan jag får psykbryt här hemma. Han lagar inte mat, och är i frysen lika ofta som jag så han förstår inte riktigt min frustration. Det är grymt jobbigt att behöva springa ut till vår frysbox ute i förrådet för att hämta grejer. I den lilla här inne går det inte in någonting. Vi har i princip lite rostbröd, köttbullar, frysklampar och grönsaker och då är det smockfullt. Får panik på det!! Varför jag kopplar detta till Travis rum är för att jag vill lägga igen hans dörr till köket så vi istället får plats med kyl och frys där, och sen öppna upp en annan vägg till honom.
 
 
Nog med gnäll för idag! Såhär såg jag ut i lördags förresten...
 
 
 






Vintertid

Då var helgen redan över, och en ny vecka har dragit igång med vintertid. I lördags gick jag upp med Travis, och vi låg och tittade på film hela morgonen. Sen tog vi en promenad och hälsade på Bella lite. Mamma med familj har varit utomlands denna vecka, så vi tänkte underhålla hunden en stund :) Travis och jag lagade kalops sen, det blev lika gott som vanligt. Synd att det ska ta så lång tid att göra bara, är bara på helgerna man hinner med sånt. På kvällen hängde jag på brudarna och gick ut. Har nog aldrig varit ute ensam sen Travis kom, men någon gång ska väl vara den första :) Satt och drack lite och hade det trevligt, sen gick vi bort till metropol. Där var det väl lite sådär, var ju 15 år så vi höll oss mest i puben. Hade sett fram emot lite bra musik, men det var bara band som spelade hela tiden. Trevlig kväll ändå, och det var skönt att komma hem och lägga sig sen.
 
I söndags var det min sovmorgon som tur var hehe, annars hade jag aldrig orkat gå upp när man kom i säng så sent, plus att klockan ställdes om. Travis vaknade vid 6, men sen somnade han om till kl 8 emellan oss, och då gick Mattias upp med honom. Jag tog tillvara på sovmorgonen och sov ända till 11, hur skönt som helst :) Var allt lite seg när jag väl kom upp, det märks att man inte är 20 längre! Gjorde inte mycket nytta igår, käkade pizza till middag och myste med Travis och Jennifer på soffan ungefär. Mattias var och tränade hela kvällen igår. Badade och la Travis, och sen käkade vi popcorn och tittade på solsidan innan vi somnade. Hade lite svårt att komma till ro igår, är väl tidsomställningen antar jag. För trött var jag, men tog en bra stund innan jag somnade.
 
Idag vaknade Travis halv 6 haha, fy fan. Vaknade av att han skrek "Mamma" skitargt typ 10 gånger. Mattias hade inte hunnit åka till jobbet än då så han stod ute i köket och småskrattade haha. Vi somnade tillsist om i sängen, efter mycket babbel och bökande. Vaknade kvart över 8, och var faktiskt väldigt utvilad :) Åt frukost lite snabbt och klädde på oss, sen var Travis på dagis kl 9. Jag själv sitter och gör finjusteringar på slutarbetet i kursen som ska in imorgon. Känner mig rätt nöjd så det blir säkert bra.
 
 
 
Försökte ta en bild på Travis som jag ska skicka in till tidningen när han fyller år.... Gick sådär hehe
 
 






Sugarskull

Vad har hänt sen vi hördes av i tisdags? Hmm... Jo i onsdags mådde jag piss, så jag gjorde helt enkelt så att jag struntade i alla måsten och allt plugg och bara la mig i sängen. Där låg jag i två timmar och bara blundade, när jag vaknade till liv så mådde jag mycket bättre. Man behöver pausa ibland, och det är viktigt att verkligen låta kroppen vila när den säger ifrån. Nu mår jag bättre som sagt :)
 
I torsdags var jag i Kalmar och gjorde en redovisning av en bok jag läst kring funktionshinder. Ett väldigt givande seminarie och redovisningen gick helt okej. Har inte hört något annat så hehe. När jag kom hem körde vi ett städryck inför helgen så det är lite fint här hemma.
 
Idag har jag suttit i kön till tatueraren eftersom det är drop-in tider. Jag fick tid som nummer två. Min tatuering tog väldigt lång tid att rita upp så vi hann bara med konturerna på den idag. Är grymt nöjd med den hittills, det kommer bli såå snyggt när jag gjort andra sittningen då vi ska skugga den och göra en bakgrund. Frågan är bara när jag ska hinna med den sittningen, förhoppningsvis någon gång i slutet av november/början av december. Är tråkigt att gå runt med en halvfärdig tatuering, men jag har ju också något att se fram emot :)
 
 
Mattias är iväg på hockey och bubbis sover, så jag har egentid framför idol med kinapuffar och pepsi max :)
 
 
 






Ett stycke pratkvarn

Tjop tjop!
 
Igår var jag som sagt i Kalmar. Jag antar att seminariet gick bra eftersom jag inte hört något annat. Vi skulle få mejl om hon tyckte att man inte hade pratat tillräckligt, och det har inte kommit något ännu. Mådde väldigt dåligt igår, tror delvis det berodde på att jag vaknade kl.3 på natten och inte somnade om efter det. När Mattias klocka ringde 4.40 var jag vaken, och sen ringde min 5.13 och då låg jag där och glodde redan. Spöregnade gjorde det också, och jag hade ingen lust alls att gå upp. När jag kom hem från Kalmar mådde jag illa, hade ingen matlust och huvudet värkte. Åkte i alla fall och hämtade Travis från dagis direkt, sen hämtade vi upp Mattias från jobbet och vi åkte vidare till bvc. Travis skulle på 2års kontroll, och han väger numer 10,9 kg och är 84 cm lång tror jag det var. Stora fast ändå lilla killen :) Han följer sin egen kurva och det är ju huvudsaken. Hon på bvc var väldigt imponerad av Travis tal. Vid 3års kontrollen tittar ju de lite extra på talet så det har utvecklats som det ska, och hon sa att det kommer inte bli några problem för Travis så som han pratar. Jag kan bara instämma, den senaste månaden har han lärt sig nya ord varje dag och nu pratar han även i meningar. "Pang i bygget", "Tanten spolar vatten uppe där", "Jag älskar dig mamma", "Lamporna lyser ute där borta på vägen" är några av de meningar som är poppis just nu. Även om inte alla ord är i rätt ordning än så är han jätteduktig. Man kan inte bli annat än stolt :)
 
Fick hoppa träningen igår pga av mitt mående... Kan inte påstå att det är bättre idag. Har ett ständigt tryck i huvudet och är så trött hela tiden. Blir galen!!!! Är absolut inte bättre nu heller eftersom jag satt konstant och skrev på datorn mellan 9-15 idag. Då hann jag långt på uppgiften, men huvudet gillar inte att sitta vid datorn så länge. Travis är badad och sover, och Mattias är iväg på hockey. Jag ligger här halvdöd på soffan. Ska försöka få ordentligt med sömn inatt, men jag lär väl ändå vara lika trött när jag vaknar imon tyvärr.
 
 
 
 
 






Soffhäng

Travis vaknade som en väckarklocka precis som vanligt efter 6, så sovmorgon blev det inte idag direkt haha. Men eftersom Mattias är mer död än levande när han sover så låg vi kvar i sängen och myste jättelänge :) Det skulle aldrig funka när det är min sovmorgon, då skulle jag bli pigg och aldrig kunna somna om. Så jag har lite fördel där ;) Mattias hade inte ens hört att jag bar in honom och la han emellan oss haha. Travis låg där och babblade, men han bara sov och sov :) Farligt det nästan ju haha!

Vi låg och kikade på film i soffan hela
morgonen sen. Riktigt mysigt! Sen var det dags att åka på match. Fick spela center idag, och måste säga att vi var så jävla duktiga idag. Synd att vi inte var fler folk så vi hade avbytare, då hade det sett annorlunda ut. Förlorade med 5-1, och jag fick sätta tröstmålet. Åh är så tråkigt när resultatet inte säger ett smack om matchen, vi faller enbart på ork och dessa turmål de fick in. Nu har vi uppehåll i två veckor, sen hoppas jag vi är tillbaka ordenligt :)

Imorgon väntar seminarie i Kalmar!










Sovmorgon

Inledde dagen med sovmorgon :) Åt lite frukost och gjorde mig iordning när jag klev upp. Efter det förberedde jag lite till middagen, fixade fyllning osv. Travis la sig och sov en sväng efter det och när han vaknade åkte vi till hagadal och badade en stund. Travis har inte varit där sen i början av våren tror jag så han kommer inte ens ihåg det. Först var han lite försiktig och tittade på alla runt om sig, men mot slutet for han överallt i vattnet. Bäst av allt var att åka rutschkanan ner i vattnet och sen springa själv och åka igen :)

Så kul att se honom så lycklig, nu ska vi bli bättre på att komma iväg och bada. Är ju mysigt och vi hade med en liten fikakorg också, men Travis hade knappt tid att fika ;) När vi kom hem körde jag in
piroger i ugnen och så åt vi middag. Smidigt att ha allt förberett innan när man kommer hem lite sent. Travis humör var på topp hela kvällen och jag trodde aldrig han skulle somna med den energin han hade ikväll. Fast jag hade fel, för jag fick bara gå in tillbaka en gång och stoppa om honom, sen somnade han. Kvällen har avslutats med film och choklad :)

Imorgon ska jag upp med Travis, kan ju hoppas han sover längre än till 6 som idag ;) Sen väntar hemmamatch imorgon också!






















Fredagsmys

Hallå!!!
Det gick snabbare till helgen än jag trodde. Gårdagen bestod av självstudier under en filt på soffan. Hur gött som helst! Läste ut en bok och förberedde två seminarier som vi har nästa vecka. Idag har jag varit hos syster och färgat håret. Hon fixade till en liten lättare ombrefärgning. Blev riktigt bra, lite annorlunda. Är sugen på att göra en ännu mer markant sådan nästa gång, får se på det :) Klippte även topparna med så håret får hållas fräscht. Håret är mycket bättre sen jag började använda moroccanoil. Har även skippat plattången, och ska även försöka bli bättre på att göra inpackningar. Oftast så stressduschar jag efter kvällsträningarna och då hinner jag inte med det. Får försöka fixa det på helgerna.
 
När Travis blev upphämtad på dagis idag drog vi vidare till Vimmerby. Vi skulle besikta bilen, och sen blev vi kvar på lite shopping och käk. Vi köpte en ny matta till Travis rum som han ska ha när det är renoverat. Sen köpte vi en madrass till vår bäddsoffa vi köpte förra veckan, och lite annat smått och gott på öob, där hittar man alltid roliga saker :) Vi åt lite snabbmat innan vi åkte hemåt, eller jag åt ingen. Tog mos och kebab, men kebaben var vidrig. Ni vet sån fejkkebab med massa fett i? Sån var det, och fyyy så äckligt. Fick vara hungrig istället.
 
Ikväll har jag glott på idol och käkat polly. Egentligen borde jag inte få fuska eftersom jag inte gymmat på två veckor, men jag var sugen så det fick bli så ändå. Har även surfat runt och letat information om träningsredskap. Har hittat en hel del grejer som jag ska handla för mina födelsedagspengar. Nu gäller det bara att komma iväg och handla det också så jag kan börja köra i mitt hemmagym, längtar :) Har verkligen tappat suget att åka de två milen enkelresa som det tar till gymmet för att träna, så imon blir det nog lite enklare träning här hemma bara. Har redan matta och lite hantlar, det kommer man långt på :)
 
 
Sämsta ljuset på vår toalett ger inte håret en rättvis bild tyvärr!
 
 
 






Flummig skola

En riktigt flummig dag i skolan igår, som avslutades med en redovisning inför hela klassen och det kändes mest meningslöst. Idag har jag varit hemma. Har läst ut en bok som vi ska ha seminarie i på måndag. Är en del att fixa nu dessa två veckor innan vi går på praktik i fyra veckor. När vi kommer tillbaka till skolan i december ska vi skriva halva examensarbetet, en c-uppsats med andra ord. Grejen är att den är på 15 hp, men vi kommer skriva den på ca 5 veckor. Jag får verkligen inte ihop det. Efter de här två veckorna i oktober har jag fått ihop 9 poäng på 8 veckor. Det blir till att skriva satan med andra ord för att hinna med 30 sidor plus läsa över 10 böcker och göra en undersökning. Man vill inte direkt skriva mellan jul och nyår, men som det ser ut lär man väl inte ha något val. Vi har intro i detta om två veckor innan vi går ut på praktik så jag tänker verkligen ifrågasätta detta för det känns inte helt okej. Det är ändå ett examensarbete, det ska göras bra och inte slarvas igenom. En uppsats tar tid, det är inget man kan hafsa igenom, speciellt inte när man är beroende av att åka ut och göra en enkätundersökning eller liknade. Då måste man ju anpassa sig efter andra också. Aja nog om det, blir bara stressad när jag tänker på det så lika bra att lämna det där.
 
Pappa och farmor har varit här och fikat ikväll eftersom jag fyllde år i helgen. Jag ska köpa träningssaker för alla födelsedagspengar som jag fått. Ska bara komma iväg någon helg och köpa det också. Saknar gymmet som tusan. Är nog två veckor sen jag var där nu. Jag hinner verkligen inte komma iväg i veckorna, så att kunna träna här hemma skulle underlätta väldigt mycket.
 
Imorgon är det en föreläsning i Kalmar som väntar, annars bara en helt vanlig onsdag. Nedräkning till helg igen :)
 
 
 






Söndag

Sitter på soffan och är rätt seg efter dagen. Travis vaknade flera gånger inatt och skrek och pekade på massa konstiga saker och försökte häva sig upp i spjälorna. Han skrek efter mamma, och jag försökte lugnt säga att jag var där med han bara fortsatte. Upplevde inte att han var i ett vaket tillstånd, det var lite otäckt. Han gjorde så ett par gånger, innan han tillslut la sig ner för jag fick inte röra honom. Han kompenserade iaf med att sova till halv 8, så det var ju snällt hehe :) Han ville titta på byggare bob direkt han vaknade så vi kikade på två avsnitt innan vi gick upp och åt frulle.
 
Jag har som sagt varit iväg till Gränna idag och spelat match. Det är så irriterande att det ska falla på att man är för lite folk när vi möter ett lag som vi har chans att vinna emot. Blev förlust med 8-0, och vi var bara 9 spelare idag. En nybörjare och en skadad av dom också, så jag fick ibland spela 3 byten på raken så jag var helt slut. Att sporthallen var supervarm gjorde inte saken bättre vill jag lova. Men på hemmaplan när vi möts nästa gång kommer det absolut se annorlunda ut. Det var jämt hela matchen, men de gjorde målen och då är det såklart man vinner. Bättre lycka nästa helg! Men tyvärr fattas massa folk då också...
 
Blir sängen tidigt ikväll, klockan ringer 4.40 imorgon. Mormor kommer kvart i sex för att ta Travis när jag åker. Sen lämnar hon honom till min mamma  som lämnar honom på dagis när de ska äta frukost. Blir att pussla lite när man åker så tidigt!
 
 
 






Min födelsedag

Travis var lite piggare idag :) Skönt! Imorse fick jag paket i sängen. Jag fick en surfplatta av mina killar. Så gulligt av dom, nu har jag något att göra på tåget :) Blir alltså 23 år idag, men ibland känner jag mig som 30 fast till utseendet 20 :) Vi inledde dagen med ett bad medan Mattias var och åkte skridskor. Annars idag har jag inte gjort så mycket annat än att stå i köket. Imorse gjorde jag en marängtårta med dajmtryffel och hallongrädde. Den blev god faktiskt, men väldigt söt så man behövde ingen stor bit. Sen vilade Travis och då passade jag på att göra mig iordning och duka lite. När han vaknade började jag med maten. Bjöd på lite tacopaj med sallad, den är riktigt god! Har städat iordning nu efter kalaset och slagit mig ner på soffan. Är fortfarande supermätt. Travis har inte riktigt somnat än, svårt att varva ner efter att det varit folk här. Ikväll blir det bara lugnt, är seg.
 
Imorgon står match på schemat. Samling vid 12, och vi spelar vid 3 i Gränna. Hela dagen kommer i princip på åt till det, så jag hoppas att vi spelar bra. Alltid tråkigt att åka så långt och spela uselt. Jag kör så när jag kommer hem imonkväll lär jag vara helt slut. På måndag ska jag upp kvart i fem för en heldag i Kalmar också, inte så pepp på det faktiskt. Det betyder att jag har massor att styra iordning imorgon på förmiddagen innan jag åker. Tex fixa mellanmål, packa Travis dagisväska, lägga fram kläder åt honom, packa min väska osv... Mycket styr för på mornarna hinner man inte med sådant, tiden får väldigt fort.
 
 
 
 
 






Feber här hemma

Åh jag blir så trött! Idag hade vi äntligen planerat att komma iväg till badhuset och bada hela familjen. Vi har inte varit där på evigheter för alltid är det något. Imorse när Travis vaknade var det väldigt gnälligt, men vi tänkte inte mer på det. Skickade iväg grabbarna för att handla och slänga skräp på återvinningen medan jag själv städade här hemma. När de kom hem igen ville Travis bara ligga på soffan under filten och titta på tv. Kände på honom och han blev bara varmare och varmare. Tog febern när han legat still en stund och den visade 38 grader. La honom så han fick sova en stund, men han var inte piggare alls när han vaknade. Så tyvärr var det bara att ställa in badhuset, jag som hade sett fram emot det. Visst det kommer fler helger, men är smidigast att åka på fredagar och det är inte alltid vi är lediga hela familjen på fredagar.
 
Så det blev inte många knop här hemma idag. Jag höll även på att få ett migränanfall förut, så jag fick bädda ner mig, dra för rullgardinen och ligga och blunda en stund i mörkret. Som tur var gick det över efter det :) Mattias och Travis tittade på tv så länge. Han varken orkade eller ville göra något annat bubbis. Tror bestämt han är lik mamma på den biten. Jag är också lika ynklig när jag är sjuk. Han låg på soffan förut innan han skulle sova och ville bli matad med yoggi innan det var god natt :)
 
Hoppas han är piggare imon för då ska vi ju ha lite kalas här hemma!
 
 
 






Tentan avklarad

Jag skrev nonstop i tre timmar igår på tentan. Aldrig varit med om liknande haha. Jag hann inte ens gå ut på toaletten, så om inte den blir godkänd då vet jag inte :) Jag hade skrivkramp, och min fingertopp värkte hela dagen. Dags att köpa lite bättre pennor kanske hehe. Tror bestämt detta var min sista tenta på utbildningen, kan det vara så bra? Drog och belönade oss själva efter tentan med max, men jag fick ångest direkt efter. Inte ens gott med sån mat längre, menmen. Hade föreläsning på eftermiddagen innan jag drog mig hemåt.
 
Åt mat och lekte med Travis en stund när jag kom hem, sen åkte jag iväg på innebandyträning. Igår hade jag och Mattias varit tillsammans i 4 år och förlovade i 3, och han hade inte nämnt något så jag trodde han glömt det. Men när jag kom hem efter träningen fick jag blommor och lite annat :) Det var tur för han det hehe. Tänk att 4 år har gått så fort, och nu har vi en son, hus och bil tillsammans. Ja skenet bedrar. Jag längtar bara tills januari 2015 när vi kan börja leva livet på riktigt. Inget pendlande, inget pluggande och inget stress för min del. Målet är i sikte, en dag närmare för varje dag :)
 
Idag ska jag faktiskt ta mig ledigt. Jag ska lägga mig på soffan och titta på tv och inte göra ett skit bara för att jag är så värd det efter tentaplugg och tentaskrivande :) Nästa veckas bekymmer är nästa veckas bekymmer :)
 
 
Potträning pågår! Detta är Travis min när han låtsas ta i haha.
 
 






Seriepremiären

Hallå!
 
Nu var det ett par dagar sen jag kikade in här. Besöket åkte hem i söndagsmorse, och då städade jag iordning lite här hemma med musik på högsta volym. Bra taggning inför match :) Matchen gick ju värre. Var tydligen folk som sagt ifrån att spela, så det slutade med att vi var 9 utespelare och stackars Karin som aldrig stått i mål innan fick hoppa in. Fast det gjorde hon hur bra som helst. Vi förlorade med 7-0, och jag är förvånad att det inte blev mer egentligen haha. De hade typ 50 skott på mål, så Karin skötte sig väldigt bra med andra ord. Men hon behövs ute också så en målvakt vore väldigt bra att få fram!! Det var iaf kul med seriepremiär, väldigt rörigt osv, men det löser sig väl. Så tråkigt att det ska bli precis som förra säsongen när det väl kommer till kritan. Vet att vi faktiskt kan om vi vill, så nu är det bara hoppas på att det blir bättre. Nästa match är på söndag, men då är tydligen många borta så får se hur det blir med det.
 
Igår var det tentaförberedelser på schemat. Kunde varit mer effektiv om man säger så, men det känns som jag kan det liksom så då orkar man inte ta upp böckerna. Jag hade så grymt ont i ryggen igår, gick som en pinne här hemma. Är troligtvis muskultaruren som inte riktigt är van vid vissa rörelser ännu. Fick iaf hoppa träningen för att försöka springa när man knappt kan gå känns meningslöst. Idag är det lite bättre, men allt annat är bra. Travis är på dagis idag, och jag ska plugga här hemma. Men som sagt, jag tror jag kan det. Sånt som märks på tentan imon :) Åker tidigt imorgon för tentan, sen efter lunch är det ny kursintroduktion plus en föreläsning. Så det blir en lång dag imorgon.
 
 
Är det någon som vill och kan hjälpa mig med en ny design till bloggen, och lite andra småfix med bloggen? :))
 
 
 






Marknad

Travis är glad nu när Annbitt och Böje (som han säger) är här och hälsar på :) Vi tog det bara lugnt framför idol igår eftersom Mattias var iväg på match.

Idag har vi varit på marknaden här i Målilla. En väldigt liten en, men det är lite trevligt ändå. Travis åkte karusell och köpte en liten cross. Vi åt lite snabbmat innan vi åkte hemåt. Annars har vi spelat lite kort och nu är det speedway som gäller på tvn.

Taggar seriepremiär imon :)














Xperia z1

God kväll!
 
Tittar in för ett snabbt kvällsinlägg. Eftersom att föreläsningen på eftermiddagen igår var så fruktansvärt tråkig så drog halva klassen i pausen och jag ingick i det gänget också. Kom hem vid 4 istället, så jag behövde inte stressa iväg till träningen. Väldigt skönt! Träningen gick bra, och i helgen väntar seriepremiär :) Det känns väldigt hastigt på, men det ska bli superkul. Vi ska få ett nytt ställ också, kommer nog hem till nästa match hoppas vi på.
 
Imorse åkte jag också tidigt, så Travis fick åka till mamma på morgonen. Han tycker inte om att bli väckt på morgonen. Igår skrek han "UT" och "STÄNG" när jag väckte honom stackarn. Han ville sova vidare, men det var bara upp och hoppa. Min mamma lämnade honom på dagis, och det gick bra som vanligt nu för tiden :) Han pussar, kramar och vinkar. Mammas stora kille minst sagt, så självständig och viljestark.
 
Kom hem vid 4 idag också. Hämtade ut min nya telefon igår, en xperia z1. Hann inte pilla med den igår, så det ägnade jag mig åt när jag kom hem idag. Den är sååååå stor mot min ihpone jag hade innan, känns grymt jobbigt. Men man vänjer sig väl någon gång hoppas jag. Den verkar iaf helt okej nu när jag fått suttit ner i lugn och ro och tittat på den. Riktigt bra kamera och det gillar jag :) Imorgon ska Travis vara på dagis en stund. Jag ska upp till bibblan och fixa ny kurslitteratur, och sen hem och plugga och städa lite. För imorgon kommer Mattias farmor och farfar ner och hälsar på. Ska bli kul :)
 
 
 






Legday på gymmet

När jag hämtat hem Travis förrut åkte jag och tränade. Ben och rygg stod på schemat idag. Med tanke på att vi har seriepremiär i helgen så är det bäst att köra det tidigt i veckan. Träningsvärken efter en bendag brukar hänga i ett bra tag hehe. Det gick lite tungt idag, men det är bara att kämpa på. Jag är glad så länge träningen blir av, tiden är svår att avsätta för gym just nu. Travis är badad och sover, och jag sitter och tittar på gårdagens avsnitt av dessertmästarna. Hur gott ser det inte ute?
 
Imorgon ringer klockan tidigt. Vid 6 är det dags att bege sig mot bussen, som tar mig vidare till tåget och sen slutligen Kalmar. En heldag med föreläsningar väntar. Kommer hem tio över 6 imonkväll, då är det bara byta om och åka och träna. Ingen rolig dag med andra ord.
 
 
Svårast att träna är rumpan tycker jag, den växer alldeles för sakta. Ni som tränar, vad kör ni för övningar för rumpan? :)
 
 






Pluggbreak

Hallå!
 
Har just nu ett "pluggbreak", så tittar in och säger hej. Gårdagen bestod av att läsa ut böckerna inför tentan, och lappa dom lite så jag hittar lätt i dom. Det hann jag med lagom tills Travis skulle hämtas på dagis. Han var på jäkelhumör som vanligt när jag hämtade hem honom haha. Han är nog i någon jäkla trotsålder eller något för tillfället. Man kan inget annat än att skratta åt det, att en sån liten människa kan vara så envis och ha sådant humör är mycket konstigt hehe. Men vilja av stål har den lilla grabben, han vet minsann vad han vill här i livet. Nu pratar han så mycket också så man förstår det mesta vad han menar. Igår var alltså en sådan dag som man bara slängde sig på soffan när han somnat och andades litegrann. Men det hann jag inte göra länge för kvällen avslutades med innebandyträning.
 
Idag vaknade Travis vid 6, och då bar in honom till vår säng som vanligt. Han låg och styrde, babblade och klängde. Jag hade inte tänkt somna om, men helt plötsligt vaknar jag till och då ligger Travis på samma kudde som mig, med pannan emot min och hans hand vilar på mig kind. Vi hade alltså somnat om och då var klockan kvart i åtta. Hur mysigt var inte det :) Fick väcka honom vilket inte var det lättaste, det var ju dagisdax för honom vid 9. De skulle precis ut i skogen när jag lämnade honom så han kommer ha det skoj idag :)
 
Nähe nu ska jag fortsätta att plugga medans det är lugnt här hemma :)