On the road again

Ett tag sen jag skrev här nu, men har haft fullt upp. Simeximinationen i torsdags gick kanoners, så nu slipper man dra på det iallafall, en sak lättade frän hjärtat :) I fredags var vi ju lediga, och då gjorde jag inte allt för mycket. Kollade på världens äckligaste film på kvällen iaf, paranormal activity. Om ni inte har sett den, så den den!
I lördags va jag och kollade när syster spelade fotboll. Det va seriepremiär fint väder, och så vann dom. Blev ju inte mycket bättre än så :) Va till och med så att jag blev lite sugen, så vi får se om jag kanske drar på mig fotbollskorna någon dag igen :P Efter de blev det kalas för Tookie som fyllde 20 i Målilla. God mat och tårta :) Efter det blev det grillning i Målilla, och så kollade vi på gpt såklart :) Hade spelat på Jonsson och Holta, men inget gick hem. I söndags jobbade jag hela dagen. Så money money ;)
I måndags va det tillbaka till praktiken igen i Virserum. Trevligt :) I tisdags va det ju äntligen premiär i speedwayen, Dackarna-Västervik som slutade med vinst. Riktigt gött, och riktigt bra speedway. Va kul att se på! Igår jobbade jag hela kvällen också. Så har varit ganska mycket nu känns det som.
Idag va vi ute och orienterade typ hela dagen, kom precis hem nu. Ska börja på rapporten nu som ska in efter praktiken, usch :(





/Take care Nathalie






Showbuisness

Fixade simeximinationen igår, så jääävla gött :D
Idag är det fredag och jag är ledig :D Har inte skett på snart ett halvår, så det är riktigt gött måste jag säga. Väntar på att Mini ska komma hit och kolla vilka lampor jag ska beställa till min bil. Står bara på tyska i min instruktionsbok, och tyskan från högstadiet räcker inte riktigt till för att förstå vad det står ;) Så ska till preem sen och beställa hem lite lampor :) Minn bagagelucka kom även hem idag, wiiiiie :) Så jag hoppas att Mini hinner sätta på den i helgen, vore underbart. Men det är sånt som märks.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska käka lite god mat iaf hade jag tänkt. Tog upp lite kycklingfileér förrut, sen blir det nog klyftpotatis och tsatziki till det. Mums :) Imorgon blir det kalas för Joakim som fyller 20 år, ska bort och fixa en present alldeles straxt :) Efter det blir det gp på tvn :D Det drar ju äntligen igång imon, Polen blir första tävlingen. Ska spela på Jonsson och någon mer, får se vem det blir. Söndag blir det jobb hela dagen, fint! Massa ob tillägg så money money ;)




Ha en bra helg!






/Take care Nathalie







Try a little bit harder

Hej! Här kommer en hälsning från Island!
Blev du överr-askad?



Hahahhoho-dålig humor :D



Nu ska jag snart ha simeximination, wish me luck :)



/Take care Nathalie







Baby goodbye

What the fuck, upptäckte nyss att det va hockey på tvn istället för greys anatomy. Guuuuuuuuuuud! Är det ärligt någon som bryr sig om den mest utdragna hockeyn i historien? Dom vill ju bara ha in pengar, inte mer med de. Skiter i sporten hockey överhuvudtaget. Vore kul om dom ändrade så dom spelar 9 matcher mot varann nästa år, eller hur?





/Take care Nathalie






You gotta know what I mean

Seg dag, vill helst lägga mig ner och gråta över min tandvärk. Va hos tandläkaren i förrgår, för jag håller på och få upp en visdomstand, och den växer emot min andra tand så det gör ont som inutav bara helvete ska ni veta! Jag tänkte ju mer att Hassan eller va han nu hette på folktandvården, skulle dra ut den eller iallafall ge mig något starkare då inte ens panodil hjälper mot smärtan. Men neeeeeeeeej han sköljer tanden med lite bakteridödande och skickar hem mig efter ett 2 minutersbesök. Tandsköterskan tryckte sin jävla sug i munnen rakt på tanden där jag har ont. Gick från tandläkaren 360 kr fattigare och med en tand som värkte ännu mer :(
Idag har bara varit en skitdag, massa information om kommande saker innan vi slutar. Och som vanligt är dom helt omänskliga. Orkar inte ens skriva allt vi ska hinna med innan vi slutar. Det är sjukt! Fick även reda på tentan idag. 50 poäng va godkänt och jag hade 43. Blev förvånad över att jag var så pass nära iaf, men som sagt visste ju att jag skulle få göra om den så fixar väl den nästa gång. Men är svårt att se saker postivit när vi ska hinna med 20 saker innan vi slutar, och då skämtar jag inte.
Nää nu ska jag åka och köpa mig något som jag kan tröstäta för jag har så ont :(
Ikväll åker jag till Sandrii och myser lite :) puss









Låt inte gårdagen bli en för stor del av idag







/Take care Nathalie






This love I feel for you goes on and on

Gick faktiskt över förväntan idag på orienteringen måste jag säga. Jag sprang till och med haha :) Tur att det går åt rätt håll iallafall. Har varit underbart väder idag, så var riktigt skönt att vara ute hela dagen ändå. Kom hem efter 6, men kände inte att jag orkade åka ut på speedwayen idag faktiskt. Får vänta till seriepremiären mot Västervik nästa vecka :) Det ser jag fram emot!
Nu ska jag snart in och duscha, sen blir jag bänkad framför tvn eftersom det både är desperate housewives och cougar town ikväll. Så jäkla bra ;) Imorgon blir det bara massa information i skolan inför övernattningen i vindskydd.






Köpte mig en baseball jacka och ett par solglasögon på gina tricot idag :)








/Take care Nathalie






Hundfjället 10

Här är två filmer från sälen som Joakim i våran klass har fixat ihop :)
Jag ramlar jävligt snyggt i slutet på första filmen haha :P

























/Take care Nathalie






I've never feelt like this

Va över en vecka sen jag skrev här nu :) Men har haft en superbra vecka i sälen, med underbart väder. Mer kan man väl inte begära :) Dock har den varit jävligt jobbig också. Första dagen va vi ute på längd skidor hela dagen, körde bland annat intervaller på längdskidor. Hur jobbigt som helst. Tisdagen vandrade vi upp på ett berg med längdskidor och åkte sedan ner igen, blev en sisodär 1,5 mil. Slängde en tanke åt lilla Lovisa som va trött efter 500 meter när vi va där med bf förra året haha :P
Onsdagen och torsdagen åkte vi utför. Mycket roligare tycker jag :P Men blir lite segt att åka från 9-16 varje dag. Fick vara med i skidskola och sådär bland annat, va faktiskt intressant. Så har väl förhoppningsvis lärt mig att åka lite bättre nu. Va faktiskt första gången jag åkte på riktiga slalomskidor, har bara åkt på sånna där små trixskidor innan. Men det gick hyffsat :)

Torsdag eftermiddag så var det dags för mig att bege mig till Eskilstuna. Tog buss från Hundfjället till Malung. Därifrån buss till Borlänge. Från Borlänge va det tåg till Sala. Och från Sala till E-tuna va det också tåg. Tog mig sammanlagt 7 timmar, men det är skönt att åka tåg. Robban stod och väntade på mig vid stationen när jag kom fram. Vi åkte till mcdonalds och käkade lite. Sen blev det sängen för jag kom fram ganska sent. Gick upp tidigt på fredagen eftersom vi skulle åka vid 8-tiden mot Göteborg. Tog ett antal timmar det också :P Men det va det såklart värt. Begravningen va hur fint som helst, och minst lika jobbig. Men sånt är livet, och Micke kommer såklart fortfarande vara med oss på annat sätt i livet. Jag vet att han har det bra med alla rockstjärnor uppe i himlen nu, sitter förmodligen på en pub och dricker öl också :)
Kom äntligen hem till Målilla på fredagskvällen. Åkte till Mattias direkt på kvällen, hade ju saknat honom :) I lördags va jag också uppe tidigt, åkte till Vetlanda och kollade på lagcupen i speedway. Höll på att frysa ihjäl, men annars va det trevligt haha. Kvällen blev lugn med godis och film, lagom trött så :) Igår blev det däckbyte på bilen, så nu sitter sommardäcken på himla skönt. Väntar bara på att få hem min nya bagagelucka från lackeringen också. Sen blir det att pilla med den innan det väl kommer på plats, jäkla sladdar o allt :P
Va riktigt segt att vara tillbaka i skolan idag kan jag säga. Hade teori om orientering hela dagen, och imorgon ska vi ut och orintera hela dagen. Inget jag ser fram emot, usch på det!




Va jätte dålig på att ha med mig kameran, men här är några blandade bilder från
de 2 första dagarna på längdskidor :)





















/Take care Nathalie






Gonna take you to a place

Packar och packar, är svårt att veta vad man ska ha med sig ju. Men vanliga kläder behöver man inte ha med sig speciellt många iallafall. Ska åka hem till pappa en sväng snart och hälsa på lite innan jag åker. Efter det ska jag hem till mamma och hämta resväska och så, och såklart hälsa på lite med :) Blir nog att äta lite mat där med tror jag. Just nu är mamma och mini i Linköping och hämtar troligtvis hem en ny bagade lucka åt mig. Så det hoppas vi på, vore på tiden om man säger så :P

Imorgon klockan 8.45 ska jag vara i Vetlanda där de hämtar upp mig. Sen bär det av mot hundfjället! Kommer vara där tills på torsdag bara. Då tar jag buss/tåg i 7 timmar med 3 byten mot Eskilstuna. Där spenderar jag natten hos Robban. På fredagmorgon bär det istället av mot Göteborg och begravning, mindre kul =/ Resten av klassen åker hem från fjällen fredageftermiddag istället. Usch vill inte åka, hatar snö och nu när den äntligen är borta här hemma så ska man istället åka till den. Lär ju inte va några bra backar iaf nu när det är såhär varmt och regnar. Men får göra det bästa av situationen helt enkelt :P Får hoppas det går bättre att åka längdskidor än vad det gjorde sist när vi va iväg med BF :P





Hundfjället 09 med BF :)












/Take care Nathalie






Would you catch me if I fall

Inatt har jag sovit hur dåligt som helst. Inte blev det bättre av att Mattias låg och snurrade runt bredvid mig, inte att det va supervarmt och kallt om vartannat heller för den delen. Klockan blev 2, halv 4, halv 5, 5 och sen ringde klockan kvart över 5. En stor suck sen var det bara att gå upp och göra sig klar för att åka till Kalmar. Kunde inte ens somna på tåget dit som jag alltid brukar göra. Vet inte vad det va för fel på mig idag. Iaf så va det dags för tenta när jag kom fram. Trillade in sist som vanligt och upptäcker att det är 25 frågor. Trodde dom skämtade, men så var inte fallet. Dessutom va man tvungen att skriva typ en halv sida på varje svar, lyckat. Skrev och skrev, men jag tror inte det blev så mycket vettigt av det, så jag får köra på omtenta i juni, fint ;) Kom iallafall hem tidigt idag så det va ju skönt.
Just nu ligger jag i sängen, och ska snart börja laga lite mat. Blir lugnt ikväll med en film och lite mys. Imorgon däremot blir det inte lika lugnt, mycket som ska fixas innan jag åker till fjällen på söndag!


Hörs imon, ha en trevlig helg!





6 månader idag<3









/Take care Nathalie







All this time

Igår eftermiddag kom vi äntligen hem igen! Borta bra, men hemma är alltid bäst. Har hunnit med ganska mycket där uppe ändå. Åt lite påskmiddag hos Mattias mamma i fredags, och sen blev det utgång på kvällen i Hagfors. Va faktiskt kul :) Har träffat hans kompisar och sådär med.
Åkte hem runt 1 tiden igår, stannade inte förrens vi va i Linköping på mcdonalds. Fan så gutt det är att ställa sig upp när man suttit så länge, höll ju på att få kramp i röven :P Vid 6 tiden va vi äntligen hemma. Tråkigt att plocka upp alla kläder och så bara, men det är ju ett måste. Tvättade och sånt där skoj också.
Idag är det meningen att jag ska plugga. Klockan är 2 och jag har inte börjat än, men det får väl bli snart. Har tenta imorgonbitti vid 8 och skulle helst vilja fixa den. Men får se hur det blir med de. Så plugg är det som står på schemat idag, får se om jag hinner gå ut och gå en sväng också, vore skönt i det fina vädret :)




Lite bilder från innan vi gick ut på fredagen :)


















/Take care Nathalie