Beautiful life

Har som sagt varit i Kalmar idag och hälsat på en vän som jag gick tillsammans med när jag läste idrotten där. Vi har käkat middag, gått på stan, fikat och pratar massor. Det var riktigt trevligt. Kul att komma ut lite. Travis sov hela vägen dit så det var skönt. Dock var han lite tjurig där överlag, nu tycker jag förkyldningen kan försvinna så vi kan få tillbaka vår goa lilla pojk istället. Innan det var dags att åka hem blev det ett besök hos studievägledaren för info om kommande studier, men jag blev inte klokare så jag får återkomma om någon månad.

Hämtade upp Jennifer på hennes skola efter det och så åkte vi hemåt. Travisen sov hela vägen hem också. Idag har det blivit mycket sömn för honom, vilket är bra eftersom han har blivit så störd i sin sömn nu om nätterna. Hoppas han får sova bättre inatt. Blev powermix när jag kom hem, och nu sitter jag i soffan nyduschad och glor på bb med älsklingen. Långhelg tillsammans väntar, love it :)




Travis fick en mugg, dregglisar och sen köpte jag solskydd till bilen. Han fick även en jättefin bok av Sandra. Så himla snällt :) Det dricks för fullt ur muggen redan. Snabblärd grabb hehe!










You can win





Nu drar jag och Travis på utflykt till Kalmar. Spännande att se hur det går :)







Save it






Gud vilket härligt väder det har varit idag. Var riktigt skönt med en promenad med solen i ögonen. Gjorde ett stopp hos mamma och kom hem för en stund sedan. Har precis beställt hem ett par skor och linnen till Travis. Börjar ju bli vår. Snart dags att beställa hem solbrillor också :) Nu ska jag underhålla min lilla tjuris. Inte mycket som är bra idag. Inte igår heller för den delen. Gissar på att det är förkyldningen eftersom den stör hans sömn på natten som gör att han blir kinkig.







In the sun

Promenad i solen :) Underbart!







Magic number

Idag på förmiddagen har jag och Travis varit på informationsmöte inför babysimmet som börjar nästa vecka. Nu har man lite mer koll på det. Fikade lite och sen fick vi välja ut ett par badbyxor, Travis fick ett par lila :) Åkte förbi apoteket också och köpte vitaminer till mig. Tappar sjukt mycket hår just nu. Tvivlar på att vitaminerna kommer hjälpa eftersom det antagligen är amningen/graviditeten som gör att allt mitt hår faller av, men vitatminer är alltid bra så det är lika bra att stoppa i sig lite. Jag som redan har så tunt hår och nu kan man dra av tussar från håret. Fortsätter det såhär är jag snart hårlös. Snyggt va haha?

Snart åker Mattias till jobbet så då har jag och Travis en hel dag att fördriva. Undra vad vi ska hitta på då? Det återstår att se. Michaela brukar ju vara ett bra sällskap hehe. Smidigt när man nästan bort grannar. Vi kommer även få nya grannar i april i form av min syster och hennes pojkvän haha. Hela släktet bor snart här! Men nu vet man vad det flyttar in för folk och det känns bra.










Waiting for your touch

En natt med ännu mindre sömn, huaaa. Vaknade med världens huvudvärk. Som tur var va Mattias snäll och klev upp så jag fick ligga kvar en stund. Var ju öppna förskolan idag, men med den huvudvärken hade jag aldrig orkat gå dit. Så tack snälla älskling för det. Hur gör ni med sovmorgon? Delar ni upp dom? Här gör vi så att jag går självklart upp i veckorna med Travis. Sen tar vi varsin sovmorgon på helgen. Den veckan Mattias jobbar eftermiddag är han pappaledig på torsdagen så vi får en långhelg ihop. Då brukar han gå upp två mornar den veckan istället för en. Det är alltid jag som tar Travis om det är något på nätterna eftersom Mattias aldrig vaknar :P Förstår inte hur han inte kan vakna när Travis ligger och pratar liksom haha. Blir irriterad för mig själv ibland just i de tillfället på natten, men han kan ju inte rå för att han inte vaknar. Så jag får helt enkelt gå upp varje natt och stoppa in nappen :) Jag är ändå vaken så egentligen spelar det inte mig någon roll.

Michaela kom hit förrut idag och så lagade vi mat ihop. Sen åkte vi till Hultsfred eftersom Travis skulle väga sig. Nu väger han 6150 gram och är 63 cm lång. Misstänkte att 6-kilos strecket var passerat och det stämde.  Fick även en tid för 5-månaders vaccinationen som är om en månad. Tycker inte det var länge sen han blev "sig själv" efter den andra sprutan, och nu ska han snart ta en ny igen. Det är typiskt! När vi kom hem tog vi en promenad ihop och sen åkte vi och spelade innebandy. Är nu bänkad framför tvn och känner mig helt slö i kroppen. Hoppas på mer sömn inatt, men först bb :)










Love history

God morgon/förmiddag.

Inatt fick jag sova ca tre timmar, och när jag säger tre timmar är jag väldigt generös. Allt som behövs har jag hört? Men det är inte Travis som är orsaken till den lilla sömnen, för han har sovit bra i sin säng. Utan det handlar om mina sömnproblem som jag tydligen utvecklat. Är så sjukt lättstörd när jag sover så det finns inte. När Travis byter mellan sina sömnfaser och börjar röra på sig lite vaknar jag direkt, och han har lärt sig att oftast somna om själv igen. Så då ligger jag där vaken som ett fån och glor i onödan. Kan inte bara vända mig om och somna om som en del, utan jag ligger där ett bra tag. Det är riktigt jobbigt och det börjar tära på mig att inte kunna sova fast man är trött.

Förrut när jag pluggade var jag skittrött när jag kom hem och kunde bara lägga mig i sängen direkt och somna en stund, men nu kan jag inte lägga mig och sova på dagen ens. Vad är felet liksom? Blir tokig på mig själv när jag bara ligger där och tankarna far runt. Har så ont i huvudet, och känner mig nästan svimfärdig ibland på senaste tiden pga av detta. Jag får ju sova för Travis, så varför vill inte mitt huvud samma sak som min kropp, också soooova!!!??




                                                          Mammas hero <3









Get over it

Travis har bara sovit 2x45 minuter idag och har precis däckat i sin säng nu. Ska bli spännande att se hur denna natt blir. Hoppas det blir mycket sovande för oss :)







This is my time

Travis hejar på sin pappa. Fast just nu tar han en vilopaus i bilstolen :)







My immortal

Nu ska vi åka till Oskarshamn och kolla när Mattias spelar innebandy igen. Michaela och Robin följer också med, sen efter matchen blir det mc donalds :) Efter det åker vi hemåt och kollar på gladiatorerna och äter lite gott. Sen blir det antagligen en spelkväll :)

Blogg.se har kommit med en ny uppdatering på deras app äntligen. Nu hoppas jag att det går att kommentera på mobilinlägg. De hade även lagt till så man kan se statistik när man loggar in på uppdateringen. Bara hoppas på att den funkar med. Ska testa den sen tänkte jag!




                              Travis ögonfärg är inte lik någon av våran än, klarblå fortfarande :)







Secret day

Redan fredag igen. Veckorna bara springer förbi tycker jag. Idag när vi gick upp så tänkte jag testa om jag fick duscha för Travis, och det gick han med på :) När jag var klar var det hans tur att bli ren och fin i badet. Sen tog vi oss en promenad i sköna vädret. Nu slipper man ploga vagnen framför sig och man slipper oroa sig för att halka på isgatorna. Så skönt! Snälla igen mer snö, nu vill vi ha vår :)

När Mattias kom hem åkte vi upp till Hultsfred och åt tacobuffé. Det satt fint! Nu ska jag snart åka och kolla på Mattias när han spelar innebandy. Men först mat till denna lilla mysungen :)







She's never coming back

Har spelat nitendo med Michaela större delen av dagen. Det var min dag haha! Lät väl trevligt såhär en torsdag? Annars så har Travis slutat med sina minifom droppar. Vi trappade ner på det succesivt för att se om han verkligen behövde dom längre. Så för ett tag sen slutade jag ge dom nattetid. Sen körde vi ungefär varannan måltid. För att sedan sluta helt för ett par veckor sedan. Och det har funkat jättebra utan dom så nu slipper man strula med det innan han ska äta jämt.

Har märkt att Travis har perioder med sin napp. Han brukar alltid somna med den, men när han har somnat så spottar han ut den och sen behöver han inte ha den längre. På nätterna brukar han aldrig ha nappen eftersom han alltid somnar vid bröstet när han äter. Men sen någon dag helt plötsligt så vill han ha den jättemycket och är gnällig så fort han inte har nappen, och framförallt vaknar till så fort den åker ut när han sover. Tur att det bara är någon dag ibland det händer. Oftast har han den inte så mycket på dagarna heller, det är ibland han vill ligga och mysa lite för sig själv och tutta lite han har den. Kan tycka det är ganska skönt att han oftast inte är så beroende av den. Fasar för när han inte får ha den längre även om det är ett bra tag till hehe ;)










Get a car

Har haft en trevlig dag med shopping i Växjö. Travis är så lättsam att ha med när man är ute. Jättesnäll och bara ligger och kikar på allt runtomkring. Det känns väldigt skönt. Shoppade såklart kläder till honom. Känns inte lika kul att handla till sig själv längre av någon konstig anledning. Man tänker bara hmm ja den var väl snygg, sen orkar man inte prova och om man väl provar så tycker man inte att man passar i plagget. Har fortfarande en liten block i huvudet när det gäller att amma offentligt. Alltså jag bryr mig inte så, bröst har väl folk sett innan. Men det är bara hela situationen som känns lite sådär. Man ska egentligen inte bry sig om vad folk runtomkring tycker även om man ibland slänger en tanke på det. Jag menar ammning är väl egentligen det mest naturliga som finns, och är Travis hungrig så är han ju :)

När jag kom hem packade jag upp alla saker, sen bytte jag om, ammade Travis och åkte iväg och tränade powemix. Nu sitter jag här nyduschad i soffan och väntar på att Mattias ska komma hem. Då blir det en subwaybaguett och såsmåningom big brother :) Livet är allt bra ibland!




Nu är det uppladdat med gröt, smakisar och tillbehör till nästa vecka då Travis blir 4 månader :) Sen fick han dregglisar, en mössa, en keps, ett par jeans, en tröja och en jacka.










Live today

Blev en heldag i Växjö. Skriver mer om det ikväll, nu blir det powermix! :)







Go around

Travisen är i Växjö och shoppar just nu :) Jättekul tycker han. Bra att han är lik sin mamma på den biten ;)







Travis i speedwaygåstolen



Tänkte filma lite när Travis far runt i gåstolen, men såklart så fort man tar upp kameran så slutar han med det hehe. Här får ni iallafall kika lite när han sitter i den och kollar läget. När han kollar uppåt är det fläkten han kikar på. Den är intressant. Sen sätts lamporna på så det blinkar och så spottar man såklart haha :) ( lite suddigt, sorry för det)







Got so alone

Har precis tryckt i mig världens fetaste semla såhär på fettisdagen, och gott var det. Idag har vi inte gjort mycket alls, bara varit ungefär. Skönt det! Travis kör för fullt i sin gåstol idag. Han har kommit på att man kan komma framåt i den med. Så han åker ett par cm hit och några dit hehe. Är såå koncentrerad på alla knappar som blinkar och pillar på allt. Sen sattes fläkten på och då hade han fullt upp med att kolla på den samtidigt också, vilket inte var så lätt för honom. Haha ja man har inte en tråkig dag här hemma längre vill jag lova. Lilla busungen bjuder på många härliga skratt.












Scared of

Travis blir snart fyra månader. Herregud vad tiden går fort! Men det finns inte den 31e denna månad, så när blir han fyra månader då egentligen är frågan haha? Nästa vecka någon gång iallafall. Och det innebär att han får börja smaka på lite gröt. Det ska bli spännande :)

Han börjar bli så stor min lilla kille. Han var bara en liten pluttis när han kom ut ju. Nu är han över en decimeter längre och väger snart dubbelt så mycket som när han kom. Njuter av varje ögonblick, men det går alldeles för fort.


Här här hans utveckling

Födsel:  3340g     50 cm    
7 d:       3510g     51,5 cm  
14 d:     3620g    
18 d:     3970g     54 cm
3v 3 d:  4140g     55 cm
4v 1 d:  4360g     55,5 cm
5v 2 d:  4570g     56 cm
7v:        4970g     58 cm
8v 2d:   5180g     59 cm
2m 12d:5400g     59,5 cm
3m:       5650g     60,5 cm
3m 9d:  5830 g


Nästa besök är på måndag, då borde 6 kilos strecket vara passerat :)




                                    

                                      2 dagar gammal                                 3 månader 3 veckor







How to walk

Vad tyckte ni som såg om big brother igår förresten? Nu är man fast i det som jag visste redan innan hehe. Det stora samtalsämnet överallt igår var om hon som var gravid och gick in i huset. Min personliga åsikt är att fine om hon vill gå in i huset gravid. Det är väl inget konstigt med det egentligen. Inte för att jag kände för att sitta på fester och umgås med massa folk när jag var höggravid, men det är ju hennes eget val. Det jag inte tycker är okej är om hon nu skulle föda barnet där inne eller ha barnet där inne överhuvudtaget. Det vore riktigt sjukt! Jag menar barnet är en egen individ och den kan inte själv säga vart han/hon vill födas. När barnet blir äldre kanske den inte alls tycker det är så kul att vara född i tv och bli ihågkommen som bebisen som föddes i bbhuset.

Det är heller ingen bra miljö för ett spädbarn att vistas i. Det kommer vara liv och fulla människor kring barnet, och barn känner av mer än vad man tror. En nyfödd behöver lugn & ro och trygghet runt sig. Det lär det inte få i bbhuset direkt. Så jag hoppas verkligen inte att hon kommer stanna kvar där inne med barnet. Det visar isåfall på stora brister i hennes omdöme tycker jag.










Lets go

Till och med Travis verkade vara trött efter den dåliga sömnen igårnatt för idag sov han ända till halv elva. Han vaknade först vid halv åtta och åt, då hade inte jag tänkt somna om men det lyckades visst vi båda med. Så idag blev det ingen öppnen förskola. Men det var skönt med sovmorgon också hehe. Så himla mysigt att somna bredvid varandra. Man kan alltid hoppas på att han tar sovmorgon ett par dagar i veckan :)

Eftersom Mattias är sjuk och jag absolut inte vill bli det, så gick vi upp och åkte iväg till mamma. Tog en promenad med henne och Jennifer i det soliga vädret. Sen har jag och Travis spenderat större delen av dagen där. Kom hem för en stund sen och gjorde lite mat till oss. Fick bli mexicansoppa i sjukstugan, det passar bra. Nu är det dags att underhålla sonen lite som håller på att vakna, sen ikväll blir det innebandy.











Bring me back

Travis har varit jätteförkyld inatt och vaknat till en gång i halvtimmen och ibland oftare. Han var inte förkyld igår när han la sig så det var mycket märkligt. Var därför ganska trött imorse, Mattias gick upp med honom vid halv nio så jag fick sova vidare. Då började givetvis grannarna leva rövare så jag stoppade i öronproppar och somnade om till mina egna hjärtslag och blev väckt vid halv ett. Undra hur länge jag sovit om jag inte blivit det haha?!

Mattias berättade då att grannarna hade packat in saker i en släpkärra och åkt iväg, så förhoppningsvis har de dragit redan nu för vi har inte hört dom mer idag. De har ju lägenheten april ut, men tydligen så kan man bara dra när man känner för det haha. Inte mig emot :)

Travis och jag la oss i sängen och myste en sväng förrut sen somnade han tätt intill mig och jag höll på att somna med. Det är det underbaraste som finns med värmen från ens son mot kroppen. Man tänker så himla annorlunda om allt sen man fick barn, eller egentligen sen man blev gravid. Förrut till exempel när man hörde något barn skrika i affären så tänkte man ibland men gud få tyst på ungen. Nu bryr jag mig inte ens, för barn är barn och det går inte styra hur de beter sig iallafall. Nu ler man nästan bara åt istället.


Mattias är på innebandy nu och när han kommer hem blir det pizza och sen såklart big brother som börjar ikväll. Det får ni inte missa ;)










I feel fine

Nu är det godnatt för Travis och vi ska spela lite spel :)







First goal

Vilken spännande innebandymatch det blev som slutade med vinst för dom. Det var kul :) Är extra skoj att se när det händer något hela tiden och man inte kan titta bort. Michaela gjorde mig och Travis sällskap också.

Nu har vi ätit middag. Idag blev det potatisgratäng med lök & gräslök, fläskfilé, bearnesås och vitlöksbröd. Go middag på helgerna ska det vara :) Ikväll kommer Matilda och Tim hit en sväng. Blir väl att vi kikar lite på gladiatorerna.











Do as you want

Blev inte mycket sömn inatt inte. Det har jag väl delvis mig själv att skylla. Kusinen kom förbi igårkväll så det blev halo spelande väldigt länge. Jag gav upp vid halv två och gick och la mig. De fortsatte till tre, och då hade fortfarande inte jag somnat. Somnade staxt därefter när Mattias kom och la sig, sen vaknade Travis vid fyra och åt. Sen vaknade han vid sex och åt igen. Hann precis somna om efter det då jag vaknade igen vid sju av att han låg och pratade i sin säng. Försökte få honom att somna om i en timme innan jag lyckades. Då la jag mig igen, och hann precis somna till då jag hörde honom ligga och prata igen. Kollade på klockan och såg att den bara var halv nio. Vad blir det i sömn? Knappt fyra timmar. Hua, trött idag ja!

Nu ska vi iallafall snart iväg och kolla när Mattias spelar innebandy i Hultsfred. Sen får vi se vad som händer resten av dagen/kvällen :)






Min lilla busunge <3






Gonna love you

Nu är vi hemma från badet. Det var uppskattat av lilleman. Han tyckte det var skönt att guppa runt lite i vattnen och det var kul att kika på allt runt omkring. Så babysimmet kommer han absolut att gilla. Så länge han är i mammas eller pappas famn går allt bra. Käkade på sibylla innan vi åkte hem också, det satt fint med en kebabtallrik efter badet :)



Mina fina <3








Travis träffade på en kompis i vattnet också :) Det är så roligt när bebisar ser varandra. Först kollar dom som bara den på varann och sen helt plöstligt är det helt ointressant haha. Undra vad de tänker egentligen.






Taste of freedom

Morgonmys på soffan just nu så pappa Mattias får sova lite :) Skönt att Travis sov till kvart i tio när det var min tur att gå upp hehe ;)

Äntligen fredag idag. Har sett fram emot fredagen hela veckan eftersom idag ska vi åka till hagadal och bada med Travis för första gången. Ska bli så spännande :)







First try

Fick sovmorgon idag igen av älsklingen. Och inte nog med det blev även väckt med frukost på sängen :) Du är bäst, love you! Sen åkte vi som sagt iväg till Vetlanda. Åt den hamburgaren på mc donalds som de visar på reklamen just nu med jalapeno, och fyyy fasiken vad stark den var. Näsan bara rann haha!

Shoppade en speedwaygåstol, en matstol och lite leksaker på babyproffsen till Travis. Har spanat in speedwaygåstolen sen han låg i magen, men tyckte det var onödigt att slänga ut pengar på den redan då. Men nu har vi äntligen köpt den. Han kan ju inte åka i den än, men han kan sitta korta stunder i den iallafall. Den var redan väldigt populär vill jag lova haha, den blinkade också och sånt gillas. Klart han ska ha en speedwaygåstol vår grabb, vad annars i denna familjen liksom ;)













Driving one of your cars

Är på väg till Vetlanda nu. Ska shoppa lite till Travis och sen blir det självklart käk på mc donalds. Det var evigheter sen.

Innan hemfärd blir det ett besök på godishuset också :) Karamellkungen är ju överallt med deras äckliga och uttjatade godis. Så har inte ätit godis på evigheter. Att man ska behöva åka 10 mil för lite gott godis, det är illa :)








Leave out all the rest

God kväll!
 
Jag hade tänkt att åka på babycafeét idag, men Mattias erbjöd mig sovmorgon imorse. Och vem tackar nej till sovmorgon? Inte jag iallafall så jag somnade om till klockan elva, hur skönt som helst. Travis blev jätteglad när jag kom upp, så vi busade i soffan, och sen somnade han. Han är en riktig mammagris min lilla kille.

Framåt eftermiddagen åkte vi till mamma en sväng. Blev bjuden på mat där. Smidigt för då slapp jag göra mat till mig bara, det är så tråkigt att laga mat till sig själv. Åkte hem och bytte om till träning, sen åkte jag bort till gympasalen och körde lite powermix. Det känns att magmusklerna inte är helt 100 än alltså haha. I vissa övningar sviker dom en, men jag gör mitt bästa för att träna upp dom igen. De har inte läkt helt än, och det syns speciellt på kvällarna då jag nästan får en liten gravidmage igen, den står liksom ut som ett upp och nedvänt "v". Så man får ta det lite lugnt i övningarna så inte magmusklerna läker ihop fel. Vill helst inte ha en putmage resten av livet :)

Sonen har badat, ätit och somnat gott i sin säng nu. Så jag har lite egentid och då hamnar jag oftast framför datan hehe. Inväntar Mattias från jobbet, sen har vi en långhelg framför oss tillsammans. Myyys :)




Haha kan inte sluta le åt denna bild. En gammal sådan på Travis surmin!!
Såhär ser han ut när han tycker synd om sig själv haha. Lilla hjärtat :)











Ready for this

Det är min yoghurt!!!







Serious

Michaela har varit här ikväll och ätit cheescake med mig och kollat på top model. Trevligt med lite sällskap när mannen jobbar. Nu har Travis somnat, och det återstår att se hur länge han gör det innan han vaknar. De senaste nätterna har han fått för sig att vakna ofta med start redan runt ett tiden. Det går väl i perioder med sömnen, men tycker han borde vara trött eftersom han knappt inte sover på dagarna längre. Får hoppas 22-4 perioden med sömn återkommer snart, för detta vaknande gör mig väldigt trött. Har funderat på om det är för att han inte är riktigt mätt när han somnar, men jag vet inte.

Ska väl göra lite nytta nu när han somnat, diska undan lite och plocka in tvätt. Går mycket smidigare när man får göra det själv hehe.






<3






Never be

Travis är på besök hos hans mormor och mini nu och sitter i sin bumbostol :)







Follow me

Vi har precis fikat nu innan Mattias åkte iväg till jobbet. Vi fick semlor av mormor och morfar, så då var vi självklart tvunga att äta upp dom direkt. Travis och jag får klara oss ensamma resten av alla hjärtans dag, men vi överlever nog. Det är många som har skrivit på facebook att det är en överskattad dag och att man alltid ska visa uppskattning till sina kära. Kan väl hålla med till viss del, men ska man ta bort födelsedagar, julafton osv då med? Alltid kul med dagar då man firar saker ju. Lite mysigt med extra uppskattning, även om jag också alltid tycker att man ska visa det till de man håller varmt om hjärtat.

Får se vad jag och Travis hittar på resten av dagen, nu ska vi kika på avsnittet av familjen annorlunda som visades igår :)









Trevlig alla hjärtans dag på er kära läsare!







So lately

I förmiddags var vi på öppna förskolan som vanligt. Målade ett pussel idag till Travis, men jag hann inte klart eftersom han blev akut hungrig haha. Det vänder verkligen på två sekunder med de små liven med humör och allting. När vi kom hem la vi oss och vilade. Travis somnade direkt som vanligt, men jag blundade bara lite. När Travis vaknar när han sover på dagarna börjar han nästan alltid skrika direkt. När jag tänker efter är det faktiskt sen han fick sprutan han har gjort de. Innan de kunde han vakna och ligga och kika lite. Hm konstigt. Tur att han inte gör det på nätterna iallafall. Då brukar han ligga och prata med sig själv eller ha andra konstiga ljud för sig.

Nu har jag ätit lite mat och bänkat mig framför tvn. Vi kollar på the oc och sen är det unga mödrar. Man har sina tv-tablåer om dagarna nu när man går hemma hehe. Ikväll blir det innebandy!



Tvkillen :)










Defence

Sköna söndag! Har bara slappat sen vi kom hem. Fixade iordning lite klyftpotatis och fläskfilé till middag och så åt vi kladdkaka med chokladgrädde till efterrätt. Mycket gott :)

Nu har lilla älsklingen badat och ätit så nu är det godnatt för honom. Tror faktiskt även att Mattias och jag kryper ner i sängen :)

Godnatt :)







Come on over

Korvgrillning och is speedway ute i det härliga vädret har vi ägnat dagen åt. Kom precis hem och nu blir det varm choklad :)








Right situation

Nu blir det hemmagjord pizza med ost, skinka, banan, ananas, kyckling, bacon, curry och sen vitlökssås på. Mums! Inväntar även gladiatorerna. Trevlig lördagskväll på er :)







Whats going on

Travis fick två nya bodys, ett par jeans och en dregglis.
Han fick även en heldress som han var tvungen att prova ikväll lilla pose killen :)











Nya svarta jeans och en grön kofta till mamma :)







Nu ska vi fixa lite käk och göra oss redo för en kväll i soffan. Love it <3







Carried away

Är i Vimmerby med mamma och mini just nu. Har shoppat lite kläder till Travis och sen köpte mamma mig ett par jeans. Tack snälla :) Har nämligen inga jeans som passar mig för tillfället eftersom jag väger så lite, men nu har jag iaf ett par. Ni kan få se sen när jag kommer hem :)

Sitter och kollar på Mattias när han spelar innebandy nu. Travis hejar på sin pappa för fullt ;)








Can't believe it

Det blev minsann en städdag för mig idag. Jag har lagat mat, diskat två gånger, plockat in och ur diskmaskinen, vikt in tvätt, tvättat 3 maskiner och hängt upp det, städat toan, damsugit och torkat golven. Allt det med en liten ungebyting hängandes under armen eller i selen hehe. Ett riktigt träningspass vill jag lova! Det tar sin lilla tid när Travis ska vara med och se allt. Efter det tog jag mig en välbehövlig dusch och gjorde mig iordning lite snabbt.

När jag var klar åkte jag och Travis till Högsby till Henrik som fyller 20 år idag. Mattias åkte iväg på innebandymatch samtidigt. Så vi har spenderat kvällen där med gofika. Kom hem för någon timme sen. Travis och jag har kollat på piff och puff i soffan och kramats lite sen vi kom hem. Nu har jag precis lagt honom i sin säng för natten. Mattias lär väl inte komma hem än på ett tag, så vad ska man hitta på nu?



DU ÄR KÄRLEK MITT HJÄRTA












The way out

God morgon :) Äntligen fredag och vi inleder denna dag med att gosa lite på soffan lillfisen och jag :)







Sugar

Babymassagen gick bra och han tycker allt det är lite mysigt. Man får inte hålla på för länge bara för då blir han uttråkad. Kissade ner sin mamma gjorde han också, som vanligt haha. Får försöka börja att göra lite massage några kvällar i veckan här hemma, är ju viktigt med beröring på de små liven.

När jag kom hem därifrån åt vi lite, sen åkte jag en sväng till mamma. Kom precis hem därifrån nu. Jag har sån otrolig träningsvärk i låren från powermixen igår. Vi körde trx, och det är med band för de som inte vet. Så man jobbar med sin egen kroppsvikt hela tiden, riktigt jobbigt var det. Och det känns allt i kroppen idag.


Nu blir det lite kvällsmat:)












Different

Plogmaskinen väckte Travis och mig vid kvart över åtta, så då var det lika bra att gå upp. Fast vi gick bara till soffan och där har vi legat hela förmiddagen :) Han är så himla go idag, kan hoppas att det håller i sig dagen ut hehe.
Ska snart äta lite lunch, sen vid två är det föräldrargrupp. Lite babymassage står på schemat, sen blir det även en vikt på Travis.











Try to fix you

God kväll!

Idag har det varit full rulle. I förmiddags var jag och Travis på babycafé i Mörlunda. Det var himla trevligt. Därifrån åkte vi hem till mamma och syster. Vi kollade på en film och så busade de såklart med Travis. Fick ett meddelande att leveransen på Travis jumpsuit hade kommit, så jag åkte och hämtade ut den innan jag åkte hem. Den var ganska stor, men one piece ska vara stort också. Den växer han i snart :)

Väl hemma lagade jag lite mat. Idag fick det gå lite snabbt så det blev korvgryta och makaroner, men det är gott det med ibland. När allt var undanplockat och diskat så ställde jag mig och slängde ihop lite fika till föräldrargruppen imorgon. Det är min tur så bäst att man har med sig något då hehe. Jag har funderat på vad jag ska göra, tillslut bestämde jag mig för cheesecake. Det är smidigt och alltid gott, så det bjuds det på imorgon.


Nu ska jag göra mig redo för träning, amma lillfisen och sen åka och köra järnet på powermixen. 





Han är så rolig nu för tiden, så fort man lägger ner honom försöker han sätta sig upp själv. Men det går inte så bra än, men han ger inte upp haha. Riktigt starka magmuskler har han. Om man håller i hans händer sätter han sig upp själv jättelätt.







Secret code

Gud vad jag somnade förrut när Mattias kom hem från jobbet! Han fick komma och väcka mig för Travis behövde äta, sen somnade jag om på stört igen. Riktigt skönt vill jag lova. Jag vet inte om jag kan säga att jag är mer utvilad, men det var skönt iaf.

Nu har vi precis ätit middag. Blev en sen middag idag igen eftersom jag sov hehe. Men jag slängde ihop lite chili con carne ganska fort så nu är vi mätta och goa :) Ikväll blir det wipeout på tvn, skadeglädjen är den bästa sägs de hoho.




favoriträtten :)








Some facts

Efter innebandyspelande en dusch och badande av sonen igårkväll däckade jag i sängen. Trött trött trött!

Och inte är jag mer utvilad idag inte. Först tyckte Travis det var morgon kl fem men jag lyckades få honom att somna om till sju. Tror ni jag kunde somna om då? Nää självklart inte. Låg kvar i sängen till åtta sen gav jag upp förhoppningarna om att få somna om och gick upp med honom. Han är helt speedad idag haha. Vet inte vad det är med han.

Någon som vill underhålla denna lilla speedade kille en stund så jag får sova?! (Låt er inte luras av änglaleendet haha)









Not that bad

Lite fler bilder på Travis i hans dopklänning! Fina du <3














Used to love

Nu är vi precis hemkomna från öppna förskolan. Vi var nästan i tid idag iallafall, bara 5 minuter sena så det går framåt iallafall hehe. Idag var vi bara två stycken där, så det var väldigt lugnt. Travis sov ingenting där idag, så när jag la ner honom i vagnen och skulle gå hem somnade han innan jag ens hade hunnit ta på mig jackan och gått ut. Så han sussar fortfarande skönt i sin vagn. Kunde till och med lirka av honom overallen utan att han vaknade vilket brukar vara svårt annars.

Har även en god nyhet. Grannarna ska flytta!!!!!!!!!! Woho är hur glad som helst, nu slipper vi höra på deras gapande dag in och dag ut. Får hoppas att den eller de som flyttar in där är normalt folk som är trevliga och kan hälsa :)



Testade att sätta honom i barnstolen idag, så han var tvungen att överblicka allt uppifrån :)
Är dags att inhandla en sådan nu!





"Men mamma du och din dumma kamera"





"Jaja jag kan väl bjuda på ett liiiitet leende då"








Give and take

Åt middag för en stund sedan när vi kom hem. Blev en sen sådan idag eftersom Mattias spelade match. Det blev kycklingröra med paprika och chili och ris till det. Börjar bli en av mina favoriträtter. Travis var vaken hela vägen till Mattias match förrut och två perioder in i matchen också sen somnade han när jag la ner honom i sin stol.

Nu sitter vi på soffan och inväntar wallander på tvn. Förlyttar oss troligtvis till sängen sen och ser klart den där. Känner mig ganska trött idag faktiskt. Är sugen på något också. Som vanligt hehe. Blir alltid sugen på något gott framåt kvällen. Får se vad jag hittar att stoppa i mig ikväll :)





Lillgrabben har många olika sköna sovstilar :)






Make it right

Brrrr va kallt det är ute! Alla skriver om hur kallt det är på facebook, och man kan inte annat än att hålla med. En utomlandsresa framöver hade suttit fint faktiskt. Jag hoppas verkligen vi kommer iväg på en i sommar :)



Nu ska jag och Travis åka och kolla när Mattias spelar innebandy :)









Mystery

God morgon på er!
Själv har jag varit vaken sen klockan 7 imorse. Då vaknade Travis och åt. När han somnade om igen tänkte jag blunda en stund till, hann precis somna till då grannen drog igång med den där jäääävla maskinen igen. Likaså igårmorse! Samtal till hyresvärden väntar de första imorgonbitti. Nu är jag riktigt trött på att vakna såhär!

Förresten vad tyckte ni om melodifestivalen igår? Det är en salig blandning iår kan man lugnt påstå. Jag är glad för att dead by april gick vidare iallafall. Riktigt bra låt de hade! Tyckte även att Loreens låt var bra. Sen undrar man till exempel vad afrodite gör i melodifestivalen igen?! Tycker verkligen de har gjort sitt för länge sen. Men på tal om dead by april. Hur sjukt snyggt är det inte med deras tatueringar då?! Om jag hade den stilen skulle jag lätt göra en sleeve på armen, iallafall på halva. Är sugen på tatuering nummer fyra för mig, det får nog bli snart.






bild lånad från google






Climb up

Nu har jag och Mattias bastat hemma hos mamma. Riktigt skönt! Sen blev vi bjudna på pizza. Nu blir det tvn! Kollar på melodifestivalen och sen på gladiatorerna på play efteråt :) Bra deal!

Wazuppp hälsar Travis i sin nya förstora keps ;) Räcker även ut tungan till sin mormor.











Don't you worry

När Mattias kom upp ur sängen förrut inledde vi denna lördagen med att kolla på filmen "på andra sidan häcken". Rolig film som jag sett ganska många gånger :) Jag passade även på att stoppa i mig lite vitaminer så man håller sig frisk nu när man börjar bli bättre :) Får se vad vi hittar på resten av denna lördag. Ikväll blir det iallafall melodifestivalen eller gladiatorerna? Det är frågan vilket av dom det blir.










Whats left of me

God morgon! Travis och jag halv ligger i soffan och kollar på Musse pigg. Det var visst kul att titta på :) Han var överlycklig när jag bar upp honom från sängen för en stund sen haha. Hela han lyser upp när han inser att man ska ta upp honom :)







Expand



Dessa är hemklickade till Travis garderob. Äntligen har jumpsuiten kommit in igen. Den såldes slut direkt när den kom in förra gången ju. Kepsen är beställd i vitt istället med ett silvrigt "B" på. Fanns ingen bild på den. Tog båda i 68 så grabben har lite har växa i. För det lär vara ganska stort just nu.






Work with me

"Kan stå själv mamma, släpp du behöver inte hålla i mig!!"










Rocking around






Nu har vi precis ätit lite tacos. Alltid gott och nu var det ett tag sen. Skulle poängtera att Mattias har gjort tacosen idag. Det var visst viktigt hehe. När vi två äter brukar vi inte ha så mycket i som ni ser. Vi har bara lök, gurka och majs. Sen brukar jag ha en egen liten skål med banan också. Jag gillar egentligen att ha allt i typ paprika, tomater och äpple också. Men det känns ganska onödigt att skära upp när det bara är jag som äter det. Vi har varsin sås skål också. Mattias har en med creme fraich, ketchup och tacokrydda. Och jag håller mig till min guacamole. Så himla gott!



Ska se om det är något att ha på tvn nu eftersom både Mattias och Travis har somnat på soffan :)






Never forget

Såhär ser Travis ut idag. Han har på sig en heldress från kappahl av märket Newbie.









Nu ska jag göra lite omelett med skinka och purjolök till lunch, så himla gott :)






No talking




Travis hälsar godmorgon i camen :) Fast vi har faktiskt varit uppe en stund nu. Idag är det helg, men det tycker jag det känts som det varit sen jag blev sjuk. Är allt lite piggare idag iaf. Fredagsmys är det enda som står på schemat idag!






Lets do it

Hej mina kära läsare!

Igår var ni över 400 unika besökare här inne och läste bloggen. Jättekul att ni hittat hit, hoppas ni stannar. Följ gärna bloggen genom bloglovin :) Nu är jag nyfiken på er! Vilka är ni som läser? Berätta gärna om er i kommentarer om ni har lust.










What are words

Emmy sjunger låten "what are words" med Chris Medina på Travis dop :)







Utan dina andetag

Emmy sjunger låten "utan dina andetag" med Kent på Travis dop. Han blir trött mitt uppe i låten också och blir lite tjurig. Så kan det bli ibland hehe :)







Lay here

Vilket natt det har varit! Travis fick för sig att vakna VARJE timme från klockan två till halv åtta då jag tillslut bad Mattias gå upp med han så jag fick sova lite. Vet inte vad det var med han. Han brukar vakna till när han är lite förkyld, men det var han inte inatt. Håller tummarna för att det bara var något tillfälligt. Rutinerna med sömnen har ju fungerat så bra snart den senaste månaden. Och jag behöver sova när jag inte mår bra. Hade hoppats på att kunna skriva att jag känner mig bättre idag, men det gör jag inte.

Har tagit en dusch nu och myst lite med Travis. Han är en riktig tv-fantast. Skulle fota han lite, men på nästan alla kort tittar han på tvn istället hehe. Ska snart åka till Hultsfred och handla lite. Kylskåpet och frysen börjar eka tomt, så får tvinga mig ut en stund. Orkar inte ens titta mig i speglen, så bli inte rädd om ni möter ett spöke på willys ;)



Han ser minsann lite rödhårig ut och speciellt på bilder, men tror det är just nu i övergången från mörkt till ljust hår. Både Mattias och jag var jätteljusa i huvudet när vi var små :)








Tänkte lägga upp lite klipp från dopet sen så ni får se när Emmy sjunger så fint :)






Hicka

En stycke Travis med hicka som ligger och kikar lite :)







In the sky

Mattias har varit hemma från jobbet idag med vilket jag är vääldigt glad för. Mår nämligen inte bättre alls idag. Skulle ha åkt på babycafe, gått en långpromenad och tränat powermix. Men det blev det inget av! Vågar inte vara för nära Travis heller för jag vill verkligen inte att han ska bli sjuk. Fast det är lättare sagt än gjort.

Denna dag har det med andra ord inte blivit mycket gjort. Vilade lite förrut och somnade för en gångs skull. Brukar inte kunna göra de om dagarna längre, så det var riktigt skönt. Mattias lagade lite mat och nu hamnade jag framför tvn. Mormor och morfar var här med en tröst semla till mig. Den satt fint. När jag va mindre åt jag knappt när jag va sjuk, nu är det tvärtom istället. Äter mer när jag är sjuk.



Travis fick en adidasdress av sin mormor för ett par dagar sen :)




Morgonmys i pyjamsen med lilla floppy som han fick i julklapp av sin moster :)






Buy me this

Är supernöjd med min nya design. Visst är den fin? :) Ni kan behöva uppdatera sidan för att se hela designen. Det är en tjej som heter Erica som har gjort den åt mig. Kika gärna in på hennes blogg, hon fotar riktigt fina bilder och skriver mycket om hennes söta son Alexander.



Såhär såg det ut innan, så det blev en stor skillnad på hela utseendet. Kul med lite nytt :)