En förmiddag på konsum

Idag har vi en 7månaderskille här hemma, och han har varit på bra humör hela dagen det är alltid kul. Vi var på konsum i förmiddags och kikade lite. Åt även lunch där och Travis sov i vagnen så länge. Jag hade fällt ner så han låg i liggade läge. Helt plötsligt när vi satt och åt kom det upp ett huvud. Då hade ungen satt sig upp själv haha. Blev lite förvånad.

Nu är det bara 2 veckor kvar till öppningen av konsum och då ska jag jobba. Ska bli skitkul. Måste nog dit nästa vecka och friska upp minnet lite så det flyter på ordentligt. Lär bli en hel del folk den dagen kan jag tänka mig.

Kvällen har spenderats hos mamma. Fick även mat där när jag är ensam hemma. Skönt som vanligt! Travis är nybadad och sover sen en halvtimme tillbaka. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, är bara skit på tvn på torsdagar. Mattias kommer hem inatt iallafall. Får se om jag är vaken då :)




Har du varit såhär liten min lilla knubbis :)







Svar på fråga

Det var någon som undrade hur gammal Travis är nu, och svaret är att han är 7 månader imorgon :) Stora killen! Närmar sig året redan, och jag kan inte fatta vart tiden tar vägen. Man gör inte så mycket om dagarna så tiden borde gå sakta tycker man, men den bara rinner iväg. Snart börjar han krypa, gå och komma ord ur hans lilla mun. Ingen liten bebis längre inte, det var han bara i 1 månad typ. Det går för fort, stanna tiden :) Får helt enkelt skaffa en liten till snart, eller Mattias? ;)










Ingen energi för datan

Mådde lite halvdant igår så orkade inte sätta mig vid datorn. Energin gick åt till busungen istället :) Mådde lite bättre mot kvällen så jag tog en snabbdusch och så åkte vi ut på speedway. Glad att jag gjorde det för jäklar vilken match det blev. Darcy Ward körde som en kung! Kände lite på det i första heatet sen bara körde han. Härlig vinst!

Pappan i huset har åkt till Avesta. Han blir kvar där över natten, så han kommer hem imorgonnatt igen. Det innebär att vi inte ser han förrens på fredag. Hoppas det går fort :) Här hemma gör vi inte mycket. Travis spydde i sängen förrut så han gav mig lite arbete iallafall.


Synd skitunge, nu går dom inte upp ;)








Lika som bär

I förmiddags var vi på öppna förskolan som vanligt. Idag var det sista gången, det är avslutning på söndag. Kommer kännas lite tomt, men jag lär ha fullt upp ändå. Kan hoppas på att man får ett bra schema i höst så kanske man kan gå någon måndag med honom, det vore kul när han är lite större också.

Annars har vi bara tagit det lugnt idag, väldigt skönt faktiskt. Jag har inte varit på humör för att göra något speciellt, så vi har lekt här hemma bara. Travis har varit på bra humör hela dagen och nu har han somnat utan protest i sitt rum. Gud vad skönt det är att han gör de. Imorse åt han inte förrens halv 9 heller. Är glad över att jag bara bestämde mig en dag när han var mindre att nää nu behöver han ingen mat på natten, sen slutade jag med det och han var med på noterna. Min lilla fina kille, får ett leénde på läpparna så fort jag tänker på honom. Går inte att förklara kärleken till sitt barn.




Första bilden är på Mattias när han var liten, sen Travis då och tillsist jag. Tror det är ungefär i samma ålder på oss alla. Han är minsann en blandning av oss. Han har min haka, näsa och ögon iallafall. Men sen är han så väldigt lik Mattias i vissa lägen, mer i verkligheten är på kort faktiskt.













Morsdag

Då har jag upplevt min första morsdag någonsin. Blev uppvaktad med blommor och sen fick jag ett jättefint linne. Vad snäll han är min son som shoppar åt sin mamma :) Fick kanonväder denna dag också, och det var inte fy skam. Har lyckats bränna mig i hårbotten, aj aj.

När vi kom hem från speedwayen beställde vi hem lite mat. Blev kycklingsallad för mig och pizza för Mattias. Gottgott. Travis somnade redan vid 8 idag. Han har varit igång hela dagen med poolbad och lek lek lek, så jag förstår att han är trött. Hoppas han sover hela natten inatt också, det vore skönt. Nu är det bb som gäller!











Speedway

Är på speedway och Travis sover gott i skuggan i sin vagn :)








Poolbad

Härligt att Lindgren vann gpt igår! Åt massa gott till så jag var proppmätt. Kollade på Eurovision i slutet också, kul att Sverige vann :)

Travis har sovit hela natten och ända till kvart över sju. Då åt han och somnade om till nio. Tack för det hjärtat :) Nu är vi hos mamma och mini en sväng. Travisen har plaskat för fullt i poolen.








Goa skratt


Älskade lilla hjärtat du gör mina dagar med detta underbara skratt :)







Rolig fredagskväll

Hade en jättetrevlig kväll igår med kubbspel, grillning, god dricka och härligt sällskap :) Kul att träffa alla igen, man ser dom inte så ofta. Men det får bli mer framöver i sommar. Vi var väl hemma efter 2 någon gång. Somnade direkt för en gångs skull. Låg och drog oss till elva imorse, underbart.

Nu är Mattias iväg i garaget, jag har städat upp och tvättat lite här hemma. Nu sitter jag bara och väntar på att mitt lilla hjärta ska komma hem. Sen ska vi åka bort på kalas hos min farmor en sväng :) Blev inget Göteborg för oss idag, valde att umgås igårkväll istället. Så vi ska grilla lite här hemma och kolla på det på tvn istället såklart :)









Grillning

Drar till Emma för lite grillning nu :) Trevligt!!











Bra humör

Åh jag är på riktigt bra humör idag. Igår låg vi och kollade fatt bb avsnitt. När vi stängde av gick jag in och tittade till Travis. Han började vrida lite på sig så jag gav honom tutten och stoppade om honom. Somnade väl runt 12. Imorse vaknade jag vid tjugo över 7 och var skitpigg. Då hade Travis inte vaknat så jag gick på toa och lite sen hörde jag att han låg och pratade på sitt rum.

Mattias gav honom mat i sin säng sen somnade vi om till halv 10 då jag vaknade av att Travis låg och skrattade åt något hehe. Mattias hämtade in han till vår säng sen låg vi och hade det mys innan vi klev upp. Travis spelade upp massa melodier och djurläten för oss, mysigt haha!

Så jag är minst sagt utvilad idag. Mattias är i garaget nu och Travis och jag sitter ute i det fina vädret och leker :)











Hemma igen

Är hemma efter en heldag i Kalmar. När vi kom fram tog vi en fika sen gick vi i klädaffärerna. Mamma handlade kläder åt Travis och även lite till mig :) Snällt! Sen fortsatte vi på ikea och inhandlade massa kökssaker till konsum nu när de öppnar snart. Blev en hel vagn plus lite till hehe, så vi var väääldigt fullpackade i bilen påväg hem.

Travis somnade för en halvtimme sen efter 1 timmes försök med att få honom att sova. Lite irriterande, joo tack. Han brukar alltid sova runt 4, men inte idag inte. Man blir tydligen pigg av att vara med pappa hela dagen!
Får hoppas han inte sover så länge, för de är matdags nu ungefär. Sen hade jag tänkt att gå bort och titta på fotboll vid 7. Han måste kunna sova inatt också så :)


Travis fick massa idag. Ett par skor, 2 solhattar, 2 par shorts, ett linne, en t-shirt, en helbody, 2 bollar, en pool och ett bollhav haha.






Jag fick 2 linnen, en tröja och 2 bh. Sen köpte jag en ögonbrynspenna och solkräm.






På väg

Påväg till Kalmar nu :)








Härlig dag

Vilken härlig dag det varit. Vi tog en promenad till förrut hem till mamma och hon bjöd på mat. Tack för det :) Travis fick leka av sig och busade som aldrig förr. Sen mötte jag upp Michaela, Jennifer och Henrik och så gick vi hemåt igen. De sistnämna passade Travis en stund när vi kom hem så jag fick duscha i lugn och ro.

Travis fick sin välling förrut och somnade 2 sekunder efter att den var uppäten. En slagen hjälte idag. Han sov bara 40 min i förmiddags och 30 min på eftermiddagen, så jag förstår att han är trött lilla gubben. Hoppas han sover hela natten nu :)

Imorgon ska jag hänga med konsumbrudarna och åka och shoppa lite till personalrummet på ikea i Kalmar så då får Travis och Mattias en dag tillsammans :) Hoppas det här fina vädret fortsätter!




"Lik far, men söt ändå" :)







Fotbollskillen



Travis tycker det är kul att sparka boll haha. Det är typiskt att han alltid ska skratta som mest när man inte hunnit få upp kameran. Men fick med lite iallafall :)







Huliganen

Det var inte länge skitungen sov. Nu leker han för fullt här ute på filten efter maten :)








Promenad i solen

Har varit på en solig promenad med Karolina och Viktor :) Stannade till och åt lite glass med. Behövs i denna hetta. Riktigt varmt och skönt idag. Travis somnade i vagnen precis innan vi var hemma så nu sover han gott i skuggan.

Jag sitter i solen en stund, men det är så varmt så det blir nog inte länge till. Mattias är iväg till Avesta så får se vad jag och Travis ska roa oss med sen :)








Grötdags



Nu är gröten intagen och vi är redo för dagen :) Han har börjat gapa ordentligt på senaste tiden. Duktig älskling :)







Glasssss

Tog ett stopp på promenaden, ett mycket gott sådant :)








Snålt med sol





Solen var väldigt snål med att titta fram idag, men vi satt ute en stund på förmiddagen iallafall. Sen somnade Travis i sängen och jag la mig bredvid honom och vilade en stund. Har inte blivit mycket mer än så av dagen.  Eller jo massa bus som vanligt. Dra ner tvätten och tvättställningen, ljuslyktor och sånna grejer. Öppna alla lådor och riva ut saker är populärt också. Så jäkla snabb med sina små händer.

Michaela slutar jobba nu vid 4, då ska vi ta en promenad.






Vardag igen

Hallå hallå!

Då var det måndag och vardag igen. Den tråkiga veckan då Mattias jobbar eftermiddag, men nu är det ju fint väder så vi överlever nog. Blir långhelg ihop sen som vanligt. Fast den långhelgen kommer vi inte ha så länge till egentligen eftersom jag börjar jobba snart. Det är alltså bara 4 veckor kvar på mammaledigheten. Sen är det back to work i 4 veckor, sen ska Mattias och jag ha 4 veckor semester ihop innan skolan drar igång i slutet av augusti igen.

Denna långledighet har vi tänkt att ta tillvara lite på och vi har eventuellt planer på att åka till Göteborg på lördag över dagen och gå på liseberg och sen titta på gpt och åka hem på kvällen igen. Det vore mysigt! Ska tänka över det lite mer först bara.

Idag har vi varit på öppna förskolan. Vi var många idag, vilket var jättekul. Travis brukar äta 10.30 nu för tiden, men då sjunger vi så det blev inte mat förrens 11 ungefär, och han höll på att bryta ihop för han var så hungrig haha. Men all gröt åt han upp så det var ju bra. Det kanske är tricket nu när han matvägrar att låta han bli jättehungrig först innan han får mat. Efter det tog Jennifer och jag en promenad och sen satte vi oss ute i solen en stund. När Travis vaknade så fick han sitta på en filt i skuggan och leka lite medans vi fortsatte att gotta oss i solen :)









Skönt väder

Tog en promenad förrut. Gjorde tabben att gå i jeans. Höll på att avlida i värmen, men tillslut kom jag hem igen. Michaels kom över en sväng och vi satte oss ute och pratade medans Travis sov i vagnen. Han sov inte så länge innan han ville upp och sitta med oss. Hur skönt väder som helst. Klockan åtta var det fortfarande 20 grader ute.

Nu har vi ätit varma mackor och kollar på big brother. Undra vilka som åker?! :)











Borsta borsta

God morgon :)

Har varit en helt okej natt och jag vaknade utvilad vid kvart över nio. Mattias har tagit Travis inatt fast han har bara velat ha nappen 2 gånger sen vaknade han vid 7 och åt. Sen somnade vi om :)

Nu har vi ätit frukost och gjort oss iordning lite. Mattias är och tränar speedway, får se när han kommer hem idag. Känner för att hitta på något. Men vad är frågan.

Borsta borsta :)








Kladdiga rutor

Jennifer och jag har bakat kladdiga rutor. Och ja kladdiga kan man lugnt påstå att de blev. Har varit hos mamma hela dagen eftersom Mattias varit iväg. Grillade lite förrut. Mattias och jag ska grilla sen ikväll också tror jag. Gott gott gott :)








Äppelpaj

Godkväll!

Har varit en jäkla slödag idag. När Mattias kom hem från jobbet så beställde vi pizza, sen somnade Mattias på soffan så då gick jag och Travis och la oss i sängen och somnade vi med. Så mysigt :)

Nu ikväll har vi gjort äppelpaj och tittat ikapp bbavsnitt så vi är ikapp till kvällens avsnitt.








Skrattfest



Det är tydligen kul när jag springer fram och tillbaka haha :)







Easytone





Köpte mig ett par easytone skor från reebok idag för 300 kr, som hittat! Hur sköna som helst var dom, de blir perfekt på mina promenader.






The vow




Denna natt var inte rolig, så den försöker vi glömma och hoppas på bättre inatt. Känns som jag tjatar mycket om nätterna och sova och bla bla, men det är ju faktiskt min blogg och här skriver jag vad jag vill. Så känner jag för att gnälla då gör jag det ;) Har inte gjort mycket vettigt idag, var hos mamma och åt förrut. Mattias är iväg på speedway så det är tråkigt att laga till sig själv. Har laddat ner filmen "the vow" som jag tänkte se i sängen ikväll när Travis somnat. Poppa en skål med popcorn och ha det gött. Inte så kul själv dock, men sånt är livet :)

Nehe nu är det dags att ge Travis lite mat, han vaknade för en stund sen. Han har bara sovit 2 timmar idag, så kan hoppas på att han somnar vid halv 9 ikväll som han gjort nu ett par dagar. Men då vill han väl säkert upp vid 6 imorgon som vanligt hehe. Förstår inte hur han kan vakna och på 2 sekunder vilja gå upp och leka :P








Sova gott

Travis tyckte vi skulle gå upp 06.46 imorse. Jag var inte lika sugen på det men han vägrade somna om förrens halv 9, men då sov han bara i 25 minuter så jag hann nästan bara blunda innan han ville upp igen. Lite trött idag men andra ord eftersom han vaknade 2 gånger inatt också. Konstigt att ingen natt är den andra lik. Är så skönt med lite sammanhängande sömn :) Behövs eftersom jag börjar jobba om en månad också. Då får han gärna ha som rutin att sova hela nätter :)

Hur mycket sover/ sov era barn på dagarna när dom är/ var ca 7 månader?:)

Travis sover ca 2-3 timmar per dag uppdelade på 2 tillfällen.







Möte







Nu ska vi åka på möte hihi :) Kul att se sig själv på datan tycker Travis :)






Derby ikväll




Full rulle har det varit här hemma på förmiddagen som vanligt. Nu slocknade Travis i vår säng så då får man passa på att varva ner och göra lite måsten. Hade tänkt att ta en promenad för det var jättefint väder imorse när vi gick upp, men solen försvann och det blåser så vi blev inne istället. Bara regnet håller sig borta iallafall för det är ju derby ute på banan ikväll mot Västervik :) Hoppas på en spännanade match. Travis får stanna hemma ikväll. Är lite för kallt för speedway för honom än, och han blir så tjurig när han måste ha massa kläder och framförallt vantar på sig hehe :)






Mmmmm

En redan sovande Travis, te och nybakade scones till den engelska speedwayen = bra måndagskväll! :)







Lite ljust till sommaren




Nu är jag hemkommen från Sandra. Idag blev håret lite ljusare och fräschare, sen klippte hon bort allt det slita. Har inte klippt mig sen Travis var 2 veckor gammal så det var välbehövligt. Blev jättenöjd men färgen, ser naturligt blondt ut vilket jag tycker är snyggt. Skulle även vara snyggt med liiite ljusare där fram, men det lär det bli i sommar, eller så får jag lägga i ett par ljusa slingor lite längre fram :) Gillar när det ser lite askigt ut. Skönt att slippa utväxten och bli lite ompysslad helt enkelt.







Öppna förskolan

Idag har vi varit på öppna förskolan och lekt. Jag tog med mig min tavla hem som jag målade förra gången också. Travis somnade så fort vi kom hem därifrån, trött kille. Jobbigt med alla leksaker. Senare idag ska jag åka och fixa iordning mitt hår wiho :)








Städning

Mattias kom hem igårkväll iallafall, och med sig hade han magsjuka eller matförgiftning. Så kvällen/natten var inte speciellt rolig. Blev inte mycket sömn alls. Som tur var vaknade han upp och mådde bättre. Travis var med sin moster och Henke på förmiddagen, så då blev det operation städning här hemma. Bytte sängkläder, tvättade, dammsög, torkade golv, städade toan och dränkte den med klorin hehe. Så nu ska sjukan vara bortstädad. Extra plus för vädret också eftersom man kunde hänga ut alla sängkläder och handdukar så de torkade under dagen.

Annars har det inte blivit så mycket mer av denna dag. Vi plockade fram utemöblerna till baksidan också. Nu har jag kollat på teen mom ska invänta big brother. Får busa lite med Travisen tills dess och sen lägga honom. Kan hoppas det går smärtfritt ikväll. Har varit väldigt omständigt de 3-4 sista kvällarna. Han gråter precis som han har ont någonstans. Vet inte om det kan vara tänder eller att han har lite växtvärk eller vad det är. Jobbigt är det iallafall att se honom gråta sådär. Vi är så vana och bortskämda annars med att bara lägga honom, ge han vällingen och sen somnar han efter en stund.










Bal och sen gp ikväll

Jennifer och jag ska åka och kolla på balen en sväng nu. Inte det roligaste vädret att gå på bal på, men det får bli en snabbis bara. Sen ska vi hem till mamma och äta mat. Jag bestämde att det skulle bli grekisk pyttipanna med vitlökssås. Muums! :)
Vet inte om mannen min kommer hem idag eller imon, han är inte blixten på telefonen idag direkt så får se helt enkelt. Kollar nog på gpt hemma hos mamma och mini iallafall. Tråkigt att titta själv för Mattias kommer hem senare än så om han nu kommer hem idag. Funderar på vem jag ska spela på ikväll? Hmmm, genombrott för Lindgren ikväll? Kan ju hoppas iallafall.










Tjejkväll

Eftersom Mattias har åkt till Hagfors så bjöd jag hem Michaela och Jennifer för en tjejkväll. Vi har ätit kinamat och kladdkaka. Sen har vi gjort ansiktsmask, haft fotbad och målat naglarna :) Myskväll helt enkelt.







Ett stycke våldsam Travis


Travis är våldsam när han leker. Bäst att barnen på dagis passar sig sen haha. Sen försöker han sno min mobil som vanligt, lilla skitunge :)







Älska natten

Vår underbara söta lilla Travis sov från 9 igårkväll till kvart över 9 imorse. Hur skönt var inte det. Synd att man själv inte la sig i tid bara. Jag vaknade vid 9 och kollade på klockan och fick lite halvpanik. Travis brukar ju alltid äta någon gång mellan 7-8. Så jag väckte Mattias så han fick gå in och kolla till honom. Är fortfarande lite nojjig med sånt där.

Men han låg och sov så skönt så. En kvart senare började han prata med sig själv därinne så då fixade Mattias mat och lyfte över honom till vår säng. Själv åkte han till garaget, och vi låg kvar i sängen en halvtimme och hade det mys :)







Svar till Maria

Maria om Matstrejk:
Går det inte med potatis/majs? Jag köpte sempers i början och sen gjorde jag egen. I min egna blandade jag i lite persilja också :) hoppas det löser sig!!

Vill du länka ditt inlägg om gratis produkter man får innan fl? Skulle tipsa en kompis och kommer inte ihåg alla :P vet att du skrev om dem förra våren.



Svar: Nej det funkar tyvärr inte med det heller. Testade i början att koka egen potatis också, men icke. Men får nog testa det igen och blanda i något mer nu när han är lite äldre :) Persilja kanske funkar :) Visst länkar jag det!



I detta inlägget kan ni hitta tips på sidor när ni kan beställa hem saker gratis när man väntar barn. Det var dock förra våren jag gjorde den, så det är inte säkert alla funkar! :) Men inlägget hittar ni iallafall HÄR!










Tjurkärring

Godkväll!

Lilleman har precis somnat och vi inväntar big brother. I förmiddags var jag på mödravårdcentralen och bytte preventivmedel. Minipillerna funkade inte för mig, så ska jag köra på vanliga p-piller igen eftersom jag slutat amma. Fick någon annan sort än den jag hade innan jag blev gravid, men det är väl typ samma grej.

När jag skulle hämta ut dem på apoteket så hade de inte dom i lager så jag fick ringa något nummer för att höra om det fanns i Högsby istället. Hon som svarade var så jävla tjurig så jag blev fan irriterad. Jobbar man med att svara i telefon så hör det till att vara trevlig. Man bemöter väl folk som man själv vill bli bemött eller? Inte kan jag sitta i kassan på konsum och vara tjurig på folk? Nä hur trött jag än är eller hur dålig dag jag än har så är jag alltid trevlig. Det hör till på serviceyrken. Jag la på utan att säga hejdå, jäkla tjurkärring i andra änden :)


Travis har blivit väldigt intresserad av vad han har på sig på nederdelen nu för tiden. Ligger och pillar och drar i klisterlapparna på blöjorna hehe.








Matstrejk

Det känns inte som jag har så mycket att skriva just nu. Händer inget speciellt i livet. Vi har varit ute på en blåsig promenad idag. Travis har matstrejkat ett par dagar. Han vet precis skillnaden på när det kommer mat eller efterrätt på skeden. De är smarta de små liven. Idag mutade jag honom med att han fick hålla skeden själv vilket resulterade med mat överallt, men han fick i sig lite också så det får man väl ta. Jag undrar när han ska lära sig att tycka om potatis. Det är liksom inte lönt att ta fram det för hans äckelmin åker fram direkt och maten ur munnen fortare än kvickt.

Var inne och tog en kik på konsum idag. De hade fått upp de nya mejerikylarna, frysarna och även väggarna. Det kommer bli skitsnyggt. Nu börjar det närma sig öppningen. Torsdag vecka 24 är det satt så nu är det all in sista veckorna, mycket kvar att göra. Det ska bli så skönt när det öpnnar igen. Och det ska bli jättekul att få jobba där i början när det är nyöppning :)









Hemmapremiär

Nu har vi packat, tagit på oss och gjort oss redo för att åka ut till g&b arena. Idag är det hemmapremiär för Dackarna och det måste man såklart se. Travis första elitseriematch, får se vad han tycker om det :)









Hmm, ålder

Var på vårdcentralen igår för jag skulle ta bort ett födelsemärke på ryggen. Sköterskan trodde att jag var 14-15 år och höll på att trilla av stolen när jag sa att jag var mammaledig. Hmm, ska man ta det postitivt haha? Kändes inte så iallafall.

Idag har Travis och jag städat här hemma. Efter det tog jag mig en dusch och åkte iväg för att fylla i min tatuering. Så nu ska den väl vara bra hoppas jag. Får ta en kik på den sen :) Nu har jag precis ätit middag. Mattias är i garaget som vanligt, så han får väl värma maten sen. Travis somnade precis, så det blev tyst och tråkigt nu.










Öppna förskolan

Igår vad också en sån dag då jag inte hann och sätta mig ner en enda gång här hemma. Var på möte igår, sen när jag kom hem åkte Travis och jag ut och kollade på speedway. Han sov gott i vagnen undertiden med sina hörselkåpor. Därifrån fick vi med oss Mattias och åkte vidare och tittade på syster när hon spelade fotboll. Åkte hem, beställde mat. Sen var det baddags för lilleman, bigbrother time för oss och sedan sängen. Full rulle!


Idag har vi varit på öppna förskolan. Målade vår gipstavla, så den får vi ta med oss hem nästa gång :) Tog en promenad efter det och Travis sover fortfarande i vagen sen den. Då passar jag på att göra det jag vill i lugn och ro. Fast det blir mest måsten, typ diska laga mat osv. Ska göra de alldeles straxt, måste få sitta ner i några minuter först :)









Västervik

Har inte hunnit sätta mig vid datorn idag. Har varit i Västervik och shoppat lite. Lämnade tillbaka babyskyddet vi hade hyrt också. När vi kom hem åkte vi ut till Micke och Lotta där det bjöds på grillat och hockey :) Blev lite sent för Travis, han somnade direkt i sängen när vi kom hem förrut :)

Just nu ligger jag och Mattias i varsin ände av soffan och spelar på våra mobiler. Sociala.se!!!!







Grilling och hockeyvm

Nu är det grillning på g! Majs, vitlöksmarinerad kycklingfilé, potatisgratäng och kryddad bearnesås, mmmm det kurrar i magen av lukten. Travis sover just nu, ska in och väcka honom så han kan sova inatt också. Ikväll blir det tydligen hockeyvm på tvn. Känns ju jätteroligt i det soliga vädret, hmm. Aja, familjen är samlad iallafall :)










Underbar natt

Mattias fixade så att internet fungerar igen, äntligen :) Inatt har det varit den bästa natten sen Travis föddes. Han somnade snällt i sin säng vid 9 som vanligt, och sov ända till 7. Vaknade till flera gånger på morgonen och tänkte shit varför har han inte vaknat än och tänkte om jag skulle gå in och kolla till han. Men jag lät bli, och vid 7 vaknade jag av att någon låg och pratade med sig själv där inne hehe. Tog upp honom och bytte på han, sen la vi oss i vår säng och så fick han lite mat. Sen somnade vi om tätt intill varandra till kvart i 10. Så mysigt! Snälla lilla Travis kan vi alltid ha det såhär? Det var underbart. Var orolig där ett tag när han vaknade så ofta under en period, men jag tror eget rum gjorde susen. Och att Mattias gick upp ett tag där när han vaknade till så ofta.. Tror inte det är bra att det är jag som kommer varje gång han piper.


Ikväll har vi tänkt att grilla lite :)









Internet fungerar ej

Internet fungerar fortfarande inte.
Måste ringa om det imon! Har inte blivit så mycket gjort idag. Jag hoppas på att det är fint väder imon med så jag kan sitta ute lite. Prognosen visar dock regn, hoppas inte på det. Har inget planerat i helgen så får se vad som händer.







Lek i vagnen

Har varit ute på en promenad och nu sitter vi ute i solen och har det gott en stund. Travis leker för fullt i vagnen :)







7140 gram

Eftersom internet inte vill samarbeta med mig ikväll så får det bli en mobilblogg igen. Besöket på bvc gick bra och nu väger Travis 7140 gram och är 68 cm lång. Misstänkte att det var över 7kilo strecket iallafall.

Idag har det tydligen varit värmerekord i Målilla på 22 grader. Min termometer visade mer än så. Skönt har det varit! Solen tar direkt man sätter sig ju. Satt ute i 40 min medans Travis sov klart och ena armen blev helt röd. Måste köpa solkräm!

Annars har jag varit på powermixen ikväll. Mattias är påväg hem från Malmö nu så han kommer väl någongång inatt. Hade tänkt att lägga mig i sängen med datan och kolla lite serier innan sängdags, men icke. Telia suger!!







Promenad och bvc

Har haft en effektiv förmiddag med vardagssysslor och sen gick jag och Travis en promenad med Karolina och Viktor :) Travis sover fortfarande i vagnen och jag har slagit mig ner i solen en stund.

När Travis vaknar ska han få lite mat sen är det dags för läkarundersökning, vikt och längd på bvc. Ska bli väldigt spännande för det var länge sen sist nu.







Speedway i Motala

Nu åker jag och älsklingen till Motala för att se Dackarnas seriepremiär mot Piraterna. Hoppas såklart på en vinst. Underbart väder idag också, kan ju inte bli bättre med sol, speedway och den goda lukten :)










Travis 6 månader

Idag är det ingen vanlig dag för det är Travis 6månadersdag hurra hurra hurra! :) Eftersom det inte finns den 31 april i almanackan så bestämde vi att hans 6månadersdag fick vara idag. Tänk att vi har haft vårat lilla hjärta hos oss i 6 hela månader. Det känns helst sjukt, men det är helt klart det bästa halvåret i hela mitt liv. Det är så kul att följa hans utveckling. Det händer så himla mycket med honom. När han sitter i sängen har han börjat att försöka krypa i väg. Han ligger och gungar med rumpan haha, det är så gulligt. Nu är det ny kategori, Travis 6-9 månader. Herregud, snart smäller det bara till så fyller han ett år.


Travis tycker om att:
leka med våtservettsförpackningarna
åka i gåstolen
riva alla krukor och lyktor
sitta upp i badbaljan och leka
dingla med benen när han hänger på armarna
bli killad på magen
leka "nu kommer jag och tar dig"
leka "titt ut"
äta på händerna
göra näsgos

Travis kan:
Ta ut och sätta i nappen själv
Sitta upp
Vinka
Rulla runt från mage till rygg och tvärtom
Titta efter tappade leksaker

Äter/sover:
Äter ersättning 2 gånger på morgonen
Gröt på förmiddagen
En halv burk mat och fruktpuré på eftermiddagen
Ersättning på kvällen
Välling i sängen
Sover 1 gång på förmiddagen i ca 1-2 timmar
Sover 1 gång på eftermiddagen i ca 1 timme
Majskrokar är gott

Travis har/är
Storlek 68 i kläder
Precis gått upp i storlek 4 i blöjor
Killig på magen
Inte speciellt blyg
Nyfiken på allt
Intresserad av glasögon/solglasögon