Storhandling

Låg ett paket här hemma igår när jag kom hem från jobbet. Travis hade fått lite kläder av sin mormor. Var storlek 74 på jeansen, men de såg ut som till en 2åring typ haha.
 
Idag har jag kört på jobb mellan 10-15. Lite lagom sådär! När jag kom hem stack vi och storhandlade lite så nu är kyl och frys fulla igen, mycket skönt! Travis tycker det är skitkul att handla. Drar ner grejer och ska vara med och hålla i allt haha. Gjorde lite tacos ikväll sen stack Mattias till Hultsfred en sväng. Då tog jag en skön kvällspromenad med skitungen. Badade och nattade han när vi var hemma från promenaden. Var länge sen jag fick bada och natta honom nu så det var mysigt :)
 
Nu har jag själv duschat och bänkat mig framför tvn. Imorgon väntar jobb mellan 9.30-21.00 så det är väl bäst att lägga sig i tid ikväll så man orkar med dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Jobb jobb jobb

Travis var lite gladare igår iallafall och fick i sig mat. Så det kändes skönt. Hann busa lite med honom  innan jag åkte till jobbet igår, men han sov ganska länge på förmiddagen. Körde ett jobbpass på 14-21 igår. Kollade lite stugor på Öland när jag kom hem. Helt sjukt att man måste vara 23 år för att få boka en stuga på böda camping. Får kolla lite noggrannare i helgen när jag har tid, är hög tid att boka om man vill ha någon :)
 
Imorse ringde Mattias klocka kvart i 5. Han låg kvar till straxt över fem. Hade skitsvårt att somna om. Hörde när han åkte till jobbet och somnade väl innan 6. Då vaknade Travis precis, sen vaknade han vid 7 igen och sen vid 8 haha. Skitunge! Han brukar ju alltid sova till 9, jalv 10, så var ganska trött imorse. Jennifer och Henke kom in hit och tog honom en stund för jag skulle åka och få lite färg i håret. Nappade den sista tiden innan semestern så det var tur det. Är numera lite ljusare i huvudet.
 
 
Nu sover Travis och jag ska laga lite lunch. Mattias kommer hem vid 13 och jag sticker och jobbar 14-21!
 
 
 






Tråkiga väder

Har haft en lika gnällig kille här hemma idag också. Han har knappt ätit något heller, lite gröt och fruktpuré ungefär. Är han likadan imorgon får jag nog göra lite ersättning till honom. Men får hoppas kan har piggare imon, vill ha tillbaka mig goa och glada lilla grabb :)
 
Kände inte alls för att åka och jobba idag, men det fick ganska fort som tur var. Saknar Travis något otroligt när jag är iväg och jobbar. Tänker på att jag inte får bada honom eller natta honom eller sitta framför tvn och mysa innan sängdags. Det är bland det bästa som finns. 3 1/2 vecka kvar nu, bara att hänga i. Sen ska vi ha det underbart resten av sommaren. Hoppas solen tittar fram då med.
 
Duschen gjord och nu ser sängen lockade ut!
 
 
 
 
Ta kort med mammas mobil är kul :)
 
 






Ingen bra dag

God kväll!
 
Imorse vaknade Travis vid 4 och var jätteledsen. Så fort jag gick ur rummet började han gråta. Tog upp han och då var han lugn en stund sen blev han ledsen helt plöstligt. Vet inte vad det var med honom. Så höll han på till klockan 6 innan han somnade. Hans ögon gick i kors under hela tiden så trött var han, men uppenbarligen hade han ont någonstans. Tyckte så synd om han, så har han aldrig gjort inte ens när han var bebis.
 
Han vaknade vid 8 igen och var fortfarande ledsen. Så har det fortsatt hela dagen. Han har inte velat äta och inte velat sova. Bara gnällt och varit ledsen om vartannat. Inte hans dag idag med andra ord. Han har iallafall velat ligga i min famn och myst lite, det är inte ofta han vill det så det får man ta vara på. Han är lite förkyld så det kan vara därför han är lite tetig, han tar sig mycket för öronen så det kanske har satt sig lite där.
 
Vi struntade i att åka på speedwayen när Travis inte mådde bra. Vi kikade på att hemma istället, och vilken match det blev. Utklassning mot Piraterna :)
 
 
 
Travis har övat på krypställning nu på senaste tiden. Han tar något krypsteg men sen ger han upp. Det kommer väl såsmåningom :) Vi har så halt golv med vilket försvårar det hela för honom, lite tråkigt! Han har även lärt sig att sätta sig själv upp från liggandes så han sitter oftast upp i sin säng när man kommer in på morgonen och ska hämta honom. Har fortfarande inte vant mig vid att se han sittandes så man blir lite förvånad varje morgon hehe.
 






Bvc besök

Godkväll!
 
Travis har precis somnat och jag har tagit mig en lång dusch och ätit lite tårta som blev över sen midsommar. Nu är det hur saftig och god som helst. Ångrar mig förresten får nog skriva mycket tårta eftersom jag åt 3 bitar haha. Men gott var det! Hade tänkt att träna ikväll, men vill inte ut och springa i den här lervällingen direkt.
 
Travis slog upp sina små blå vid 8 imorse. Men då gav jag honom nappen och så somnade vi om. Fick väcka honom tjugo i 10 för vi skulle till bvc. Nu väger han 7610 g och är 69 cm lång. Så han hade bara gått upp ca 400 g sen sist, men som sköterskan sa så är han mycket mer rörlig nu och gör av med mer energi. Det enda hon tyckte jag skulle ändra på var att jag skulle ge honom gröt på morgonen också istället för ersättning så han får gröt 2 gånger om dagen. Så det får vi väl börja med imorgon. Annars har jag passat på att städa massor här hemma medans Travis har sovit. Sen har vi myst och busat hela dagen. Har varit riktigt mysväder. Hoppas det vänder snart för det vore kul med lite sol så man kan vara ute.
 
 
 
Jag hoppas blogg.se fixar sin jädra app snart så man kan blogga från mobilen igen. Hinner inte sätta mig ner så ofta vid datorn, och oftast tar jag bilderna på iphonen ändå så det är smidigast att blogga från mobilen. Det är riktigt dåligt gjort av dom att bara dra in en ny plattform och sen bara skita i resten. Värst är väl att dom ignorerar att svara alla som undrar när appen kommer att fungera igen.
 






Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering dessa dagar, men ni har inte missat så mycket faktiskt. Jag jobbade i torsdag och likså i fredags på midsommarafton. När jag slutade för dagen umgicks jag med min familj och åt god mat. Igår var det dags för jobb igen. Jobbade 11,5 timmar, och idag var det på att 11,5 timmar igen.
 
Har kurerat mig på soffan sen kan jag kom ikväll, är helt slut. Inte så konstigt kanske. Har varit mycket folk och väldigt mycket att göra nu på midsommarhelgen. Jag har saknat Travis något otroligt. Jag är inte van att vara ifrån honom mer än ett par timmar och nu har jag knappt sett honom på hela helgen. Längtar tills imorgonbitti när jag får gå in på hans rum och hämta upp honom från sängen när han vaknar. Sen ska vi mysa heeeeeela dagen lång eftersom jag är ledig imorgon. Underbart! Ska ge honom miljoner pussar. Hörs imorgon!
 
 
 






Cykelbingo

Jobbade 7-13 idag och mötte Mattias i dörren precis som i måndags. Blir som sagt tuffa veckor detta, men det är värt det sen när vi får 4 veckor ihop på semestern :) Travis och jag tog en promenad och handlade lite när Mattias åkte till jobbet. Lagade mat när vi kom hem. Tjuvstartade lite med att äta färskpotatis, köttbullar, gräddfil och gräslök. Mmmmmm det är så gott. Skulle kunna äta det varje dag på sommaren, riktigt god sommarmat. Får väl bli att vi äter det på midsommar med hoppas jag även att jag tjuvstartade idag :)
 
Ikväll skulle vi cykla cykelbingo jag och Michaela tänkte vi. När vi kommer dit har de givetvis den längsta rundan idag som var 1,3 mil.  Visste ju att de aldrig skulle funka med Travis där bak. Vi cyklade en bit och sen vände och åt glass istället haha. Men det blev en liten runda iallafall :) Och  den nya hjälmen gled ner på honom idag iallafall. Att det ska vara så svårt att hitta små hjälmar.
 
Förresten så har jag fått nya blogg.se nu, så nu kan jag svara direkt på era kommentarer i kommentatorsfältet. Smidigt! Så Elin, kika under det inlägget du kommenterade så har du fått ett svar :) Lite nytt alltihop, men man lär sig nog snart. Men smidigt för er att kunna kolla där ni kommenterat och smidigt för mig att svara så :)
 
 
 
Snart 8 månader sen jag var såhär tjock. Saknar allt lilla magen ibland :)
 






Joggingrunda

Har varit och sprungit elljusspåret ikväll. Halvvägs trodde jag att maten skulle komma upp, men jag fortsatte tills jag var i mål. Stolt över mig själv! Har ju trots allt inte sprungit sen jag slutade med innebandyn i december 2010. Sen blev jag gravid och visst jag var väl med i skolan och sprang lite under våren förra året, men inte fullt ut.

Jag körde lite styrka när jag kom hem, sen tog jag och Travis en välförtjänt dusch ihop :) Han somnade med vällingflaskan i munnen 10 över 8. Jag ligger på soffan och just nu känns det skönt i kroppen. Imorgon däremot lär det vara värre. Ska upp och jobba vid 7 med. Nästa gång ska jag dra med mig Mattias på en joggingrunda också :)










Ledig dag

Idag är det min enda lediga dag denna vecka och den ägnas åt det lilla livet. Har inte ens orkat göra mig iordning idag. Vi har lekt här hemma och cyklat en sväng. Just nu sover han. Han är inne i en matvägran period igen. Spelar ingen roll om man erbjuder honom mat han tycker om för han öppnar inte munnen ändå. Gör han det åker det ut lika fort.

Han borde ju vara jättehungrig, men inte äter han för det. Hm himla svårt. Vill ju inte erbjuda honom ersättning heller för då lär han sig att han får annat om han inte äter upp maten. Himla unge, ät med dig!









Första cykelturen

Har jobbat 7-13 idag. Innan jag åkte gick jag in och kollade till Travis. Och vad gör ungen? Jo ligger och leker i sängen vid halv 7 på morgonen haha. Rolig han! Gick ganska snabbt att jobba. När jag klev innanför dörren fick jag Travis i famnen och så stack Mattias.

Nu har vi varit ute på första cykelturen. Mattias satte på cykelstolen som vi köpte för ett tag sen förra veckan. Men sen har det ju varit kasst väder så någon cykeltur har inte blivit av. Men idag så :) Det var minsann uppskattat förutom hjälmen som man var tvungen att ha på huvudet haha. Ska nog åka och kolla om jag hittar en ny åt honom ikväll. Denna var så himla stor även om den satt åt inne kring huvudet. Gled ju ner i ansiktet på honom, så måste som sagt fixa en ny innan vi kan cykla igen :)








Tittut



Lite bus i sängen innan jag drar och jobbar och Travis åker till mormor :)







Jobbjobb

Var på jobbet en stund förrut. När jag kom hem erbjöd kvällen lite grillat i regnet. Fläskytterfilé och potatissallad som satt mycket fint i magen, var vrålhungrig. Mattias drog iväg och spelade poker, Travis somnade tio över 8 så här sitter jag och gör ingenting. Är helt slut i kroppen. Har ätit dåligt de senaste dagarna och det märks direkt. Skärpning på det! Men det är en utmaning att jobba och både ta hand om Travis och hushåll. Tar upp allt tid i ens liv just nu om man säger så, så egentid blir det inte mycket av nu för tiden. Man får vara glad om man får 5 minuter för sig själv i duschen :) Men det räcker för jag vill såklart spendera all min lediga tid med lillskiten. Lilla ungen som vill så mycket, men inte förstår att han inte kan det än. Man kan inte annat än att skratta åt honom.

Imorgon är det dags för jobb igen. Mattias ska iväg så Travis får vara hos mamma medans jag jobbar imorgon. Vi hinner busa en liten stund på morgonen innan jag åker iallafall :)










Rutiner

Travis är en vilding på mornarna i sin säng innan man vaknar. Han drar bort spjälskyddet, lägger sig på mage, byter håll i sängen, slänger ut både gosdjur och napp på golvet och imorse försökte han dra ner mobilen ovanför sängen med. Dags att plocka bort den tror jag! Gillar inte att han lägger sig själv på mage rakt ner i kudden, känns lite otäckt. Hade gärna velat se hur han vände sig om så han hamnade med huvudet i fotändan idag. Det måste han ha kämpat med haha.


Tänkte skriva om en vanlig dag för Travis just nu, känner att det fungerar väldigt bra med hans rutiner faktiskt. Han måste lära sig att börja äta lite mer mat bara. Förhoppningsvis så kommer väl det snart.

09.00 Frukost - 210 ml ersättning

11.30 Lunch - 1/3 burkmat + fruktpuré till efterrätt

12.00 Sovdags i ca 1 1/2 timme

14.00 Mellanmål - 120 ml ersättning/ macka och smoothie / fruktmos

16.00 Middag - 1/3 burkmat + fruktpuré till efterrätt

16.15 Sovdags i ca 1 timme

18.00 Mellanmål - En portion gröt + katrinplommon

20.00 Välling i sängen och sovdags



Han somnar oftast direkt efter att han har ätit upp vällingen och normalt sett sover han hela nätter. Ibland får man gå in till honom och sätta i tutten någon gång på natten, men oftast på morgonkvisten och sen somnar han om till straxt innan 9. Sen är aldrig den andra natten den andra lik såklart, men nu på senaste har det varit väldigt bra om nätterna överlag.






Nu vill vi gärna ha tillbaka detta soliga väder istället! Usch och fy för regn och åska. Finns inget att göra då och man blir bara trött och hängig.






Jobb idag igen

God morgon!

Tredje natten på rad Travis sover hur bra som helst. Skönt för mig nu när jag börjat jobba. Gick bra att jobba igår, lite stressigt och mycket nytt. Men det rer sig såsmåningom :) Fick ett pass idag också så när Mattias kommer hem vid 1 drar jag och jobbar istället.

Ligger fortfarande i sängen och drar mig och Travis sitter bredvid och leker. Jag satte han upp på rumpan sen satte han sig själv upp på knäna. När han tröttna på det la han sig på mage, rullade över på rygg och satte sig själv upp igen. Så duktig är han :) Far och flänger över hela sängen haha.








Angående inlägget längre ner

Var ett par som kommenterade på mitt inlägg om mina funderingar längre ner. Tänkte utveckla det lite mer så ni förstår :) Hade mer än gärna velat ta ett längre avbrott, men jag får inte. Först ville jag vara mammaledig i höst också eftersom Travis inte ens är året när jag kommer börja plugga, men som sagt jag får inte det. Först ville dom ha mig att börja plugga nu i våras, men då sa jag ifrån ordentligt. Det måste de förstå själva att jag inte kan börja plugga med en 2 månaders bebis. Men tyvärr så visar inte linneuniversitetet någon som helst medlidadande eller verkligen försöker ordna det bästa utan de bra kör efter "hur det ska vara".

Anledningen till att jag måste börja i höst är för att förra året införde regeringen en ny lärarutbildning som är ett år längre än den som jag började läsa på. Om jag inte börjar i höst så hinner de kurser jag måste läsa försvinna för alltid, eftersom den nya träder i kraft mer och mer och våran utbildning vi började på håller på att avslutas. Eftersom jag läst i princip halva utbildningen så tar de hänsyn till att jag kanske får läsa en ny kurs på den nya utbildningen, men resten måste jag läsa på den gamla. Annars så kommer jag behöva läsa alla kurser på den nya som också är en möjlighet, men då kommer jag få läsa ett år extra. Och då har jag alltså 3 och ett halvt år kvar och det är jag absolut inte sugen på.

En anledning till är att jag måste jobba innan andra barnet. Jag har en sgi beräknad på mitt sommarjobb och vikarejobb eftersom de varit återkommande i 5 års tid, så det är mycket högre än lägsta nivån. Men försäkringskassan har en jobbgaranti som säger att man måste ha haft en anställning i typ 240 dagar först. Detta gör att jag måste ta ut 180 dagar med lägsta nivån, innan jag får börja ta av mina dagar med högre sgi. Vilket jag bara tycker är helt sjukt, för de dagar med lägsta nivån dras ändå från mina dagar med mycker mer pengar. Så jag behöver helt enkelt ha en högre sgi från början för att ha råd med ett barn till. Det känns som att samhället fungerar väldigt konstigt. De som pluggar gör ju ändå något mot de som är arbetslösa och kanske inte ens vill jobba. Varför kan man inte få en sgi baserad på det då? Känns som att regeringen straffar en för att man pluggar och försöker bli något. Jag har alltid velat ha barn när jag är ung, och det hade jag inte fått om hade bestämt mig för att skaffa ett jobb först. När jag hade varit klar med utbildningen hade jag varit 24, sen skulle man behöva jobba något år och då är man ju närmare 30. Alltså tycker samhället egentligen att man ska vara äldre när man skaffar barn för annars har man knappt råd med det. Jag är iallafall glad för att jag sa ifrån att börja plugga i våras för barn är något man kanske bara får en gång i sitt liv och då tänker jag också njuta av tiden hemma med min son och ha fokus på honom istället för massa annat. Som ni skrev utbildningen finns ändå alltid kvar, på något sätt. Nu hade jag en väldig otur att hamna mitt emellan det här och det är riktigt tråkigt!



Hur kan man annat än att vilja mysa med denna lilla gosungen liksom :)











Post

Herregud vad folk det var nu när Konsum slog upp portarna! Så himla kul :) Travis hade mycket att kolla på om man säger så hehe. Förresten kom hans första tand upp igår. Ser så roligt ut haha. Gullunge :)

Han hade fått post av farmor och Ove idag. En mysig kofta :)








Nyöppning

Har varit på Konsum idag och ätit med alla som har byggt upp stället igen. Passade även på att friska upp minnet lite så man inte är helt lost imon. Imorgon börjar jag nämligen att jobba. Inleder med ett kvällspass 15-21. Men det är ju nyöppning imon och det öppnar vid 10 så då måste jag och Travis dit såklart på förmiddagen och shoppa lite :)

Ska bli kul att jobba, och förhoppningsvis kommer det mycket folk imon. Då blir det ännu roligare när det finns massor att göra. Ska bli väldigt skönt att det öppnar igen, man har saknat det massor faktiskt!


Liten sneekpeak :)








Sömntuta

God morgon!

Vaknade kvart i nio av att Travis pep lite på sitt rum. Men jag somnade om vaknade kvart över 9, och då var det tyst. Gick in och kollade honom och då hade han stoppat in nappen själv, lagt sig på mage och somnat om. Så jag gick upp och styrde lite. Efter halv 10 hade han fortfarande inte vaknat eller ätit sen igårkväll. Så jag väckte honom lite försiktigt och då kom världens leende från sötnosen. Sånt kan göra min dag :)

Hade tänkt åka till Hultsfred en sväng men Mattias har tydligen ensamrätt på båda bilarna eftersom han kör den ena och har bilnycklen till den andra i sin jackfick. Extranycklen har han också gömt någonstans, undra om han själv vet vart. Så det var bara att vända i dörren, får se vad vi hittar på nu.








Härlig vinst

Yes vinst ikväll för Dackarna mot Valsarna :) Travis tyckte det var lite långtråkigt i början men det gick bra iallafall.








Funderingar

Långt inlägg!


Varenda kväll när jag ska sova ligger jag alltid och tänker på massa saker. En sak som far igenom mina tankar hela tiden är det här med att skaffa det andra barnet. Ni kommer förmodligen tycka jag är trög, men om det vore så skulle jag mer än gärna skaffa ett till inom det närmsta. Jag har alltid velat ha mina barn tätt och tycker det är lagom att det skiljer 2, 3 år mellan dom. Nu vet jag inte ens om jag kan få fler barn, och då är jag tacksam för att jag har fått ett barn, men såklart man vill ge Travis ett syskon. Men sen finns det massa måsten som man måååste göra innan man ens kan börja fundera på andra barnet, och det ger mig ångest. Jag kommer inte ens kunna tänka på syskon inom de närmsta fyra åren och för mig känns det skitjobbigt. Jag måste plugga klart först. När jag börjar i höst har jag 2 och ett halvt år kvar att plugga och det måste jag göra utan avbrott. När jag förmodligen är klar med min utbildning i januari 2015 så måste jag se till att fixa ett jobb direkt och jobba ett år för att få en bättre föräldrarpenning. Jag måste även jobba 1 år för att ens få kalla mig lärare eftersom regeringen har bestämt att man som nyutbildad lärare ska "gå bredvid" under ett år, och sen är det upp till rektorn att ge mig den riktiga lärarexamen om jag förstått det hela rätt. Och när jag gjort allt detta är Travis redan 4 och ett halvt år. Och hur kul är det att jobba ett år bredvid och sen inte ens få börja "jobba på riktigt" när man är mitt uppe i allt. Det är förmodligen större chans att få ett fast jobb om man får sin examen och börjar jobba direkt efter prövoåret också. Blir deprimerad när jag tänker på detta. Jag vill inte att det ska skilja 5 år eller mer mellan mina barn, men det kommer det ändå göra och jag kan inte styra över det. Det suger hårt, och jag mår dåligt över detta.











Instagram

Har egentligen bara haft instagram för att göra bilderna lite snyggare, men ni får gärna följa mig där om ni vill, oktober90 heter jag där :)








Leverpastej

Var ute på en promenad förrut, men vi hann bara till Konsum sen började det spöregna så vi blev kvar där ett tag.

Idag har Travis fått smaka på leverpastejsmörgås till mellanmål. Tror han tyckte det var mest kul att leka med bitarna, men lite fick han i sig iallafall. Bättre han får leka lite med det så blir det ju roligare att äta :) Han fick kladda bäst han ville. Det var kladdigt precis överallt, men det får man ta :)








Ändrade rutiner

Hade en trevlig kväll igår här hemma :) Var lite seg när Mattias klocka ringde vid 7. Gick upp på toa och sen drack jag lite. När jag kom tillbaka stod fortfarande Mattias klocka och ringde, men han hade inte vaknat haha. Var nog inte bara jag som var trött. Väckte honom och sen åkte han iväg och kollade på cross sm eller vad det nu var.

Jag somnade om och när jag vaknade låg jag kvar extra länge och bara njöt av att få ligga och dra sig. Men sen fick jag dra på ett kol och städa upp, diska och tvätta och sådär. Vid halv ett åkte jag och hämtade hem Travis. Alltid lika kul och se hur glad han blir när man kommer :) Sen har vi haft fullt upp här hemma. Han nöjer sig inte med saker länge längre utan det ska hända nya saker helaaa tiden så som sagt fullt upp har man. Det är inte som när han var bebis och kunde ligga på magen eller bredvid en i soffan och kika lite inte. Märks att han börjar bli stor och kräver mer uppmärksamhet.

Ska bli spännande att se hur det blir nu när jag börjar jobba i veckan med alla rutiner. Vi ska iallafall börja med att ge Travis både lunch, middag och ett mellanmål denna vecka. Ska sluta att ge han ersättning vid maten också för nu måste han börja lära sig att bli mätt på bara maten istället. Får se hur detta kommer att gå.



Såhär ser det oftast ut när kameran åker fram hehe :)







Gp och grill




Redo för kvällen. Har varit och lämnat lilla älsklingen precis. Ska ta mig en baccardi och börja med maten alldeles straxt, först ska jag spela på gpt ikväll när jag ändå sitter vid datorn tänkte jag. Frågan är bara vem man ska spela på, lika svårt varje gång, hm. Synd att inte vädret är lite bättre så man kunde sitta ute och äta sen ikväll. Men grillat är alltid gott! Ha en trevlig lördagskväll, för det ska jag ha :)






Lördag

God morgon!

Travis har vaknat hur många gånger som helst inatt. Vet inte om han drömmer eller vad det är. Jobbigt iaf! Är lite trött idag, men ska ta mig en dusch snart så jag piggnar till lite.

Ikväll kommer Tim och Matilda hit för att umgås, grilla och kolla på gpt såklart :)


Datasnillet ;)








Äntligen hemma från sjukhuset

Nu som först är vi äntligen hemma från Västervik. De ville ha ett nytt urinprov och det fixade vår lilla grabb som på beställning. Duktiga killen :) Rörde inte en min när de tog blodprov heller. Men det visade ingenting. Så penicillin blev det inget, utan vi fick höra lite andra faktorer som kunde spela in på det.

Han verkar inte vara mer berörd av det ikväll. Förhoppningsvis var det bara en engångsgrej. Travis har varit sååå duktig och charmat alla sköterskor och till och med den allvarliga läkaren drog på smilbanden när Travis skulle vara med och lyssna på sitt eget hjärta.








Vilket styr denna förmiddag

Puh vilken morgon! Var nere på vårdcentralen vid halv 10. Vi satt och väntade en halvtimme innan det ens kom någon. Då undersökte de hans urin. Kvart i elva hade det fortfarande inte hänt mer än så, så vi åkte hem eftersom Travis började bli hungrig.

Straxt efter 11 ringer de upp och säger att de inte vill skriva ut något till honom, utan skickar en remiss till barn i Västervik. Så jag ringer dit och ska bli uppringd. Halv 12 ringer de upp och kan inte se någon remiss i datorn så jag får förklara allt igen. Hon säger att de har fullt på avdelningen idag och skickar oss vidare till akuten. Så där ska vi infinna oss vid klockan 3. Herregud vilket styr, men hoppas han får hjälp nu iallafall för även om det verkar lite bättre idag, är detta inget han kan gå med i helgen.


Leker med pappa så länge medans man väntar på vårdcentralen :)








Synd om mitt lilla hjärta

Mattias åkte iväg till Malmö i förmiddags, men kommer hem inatt igen :) Jag har haft besök av Sandra idag så jag har haft det trevligt här hemma. Vi tog en promenad sen gjorde vi tacos och fikade lite :) Och pratade massor såklart.

Men min lilla älskling här hemma är inte pigg. Det började redan igår, men då förstod jag inte vad det var han var ledsen över, men fick lite mer klarhet i det imorse när jag bytte på honom. Såg att han försökte kissa, men de kom bara pyttelite och så skrek han rakt ut. Så han har troligtvis fått urinvägsinfektion stackaren. Var i kontakt med vårdcentralen och de ville ha ett urinprov, så ikväll har vi försökt tagit ett på honom, och det gick bra tillslut. Imonbitti åker vi ner till vårdcentralen direkt dom öppnar. Jag hoppas verkligen han får något emot det imon för jag vill inte behöva se han ha såhär ont hela helgen. Gör så ont i mammahjärtat varje gång han skriker bara för han försöker kissa stackaren. Han har knappt velat sova idag på dagen heller utan bara gråtit. Lilla gubben! Hoppas som sagt det blir bättre imon.

Förresten så har Travis börjat åla bakåt. Lägger man honom på golvet liksom skjuter han och hasar sig bakåt. Så still ligger han absolut inte längre :)








Min fina familj

En sån här kväll tänker man lite extra på vad man faktiskt har, och att det kan ta slut på några sekunder. Man ska verkligen ta tillvara på det fina man har i livet och leva varje dag som det vore den sista. Man ska uppskatta de nära och kära man har kring sig för imorgon kan det vara försent. Är så glad att jag har min underbara familj, dom betyder allt för mig.


Aldrig utan er mina finaste <3








Speedway sm

Idag har vi varit och köpt en extravagn till Travis som är lite mindre och smidigare. Framförallt mer praktisk att ha med sig i bilen. 350 spänn för en helt okej vagn tyckte jag var ett klipp :) Tvättar tyget i maskinen just nu och underredet är avtvättat. Så imon när de kommer på lär den bli som ny ;)

Ikväll har vi sett speedway sm hos mamma. Jävla skit att inte Jonsson vann! Men han är bäst iallafall, synd att Nermark skulle komma emellan för guldet. Jonsson vinner nästa år!


Travis äter på pappas keps medans han inte ser ;)







Föräldrargrupp

Goddag!

Idag på förmiddagen lekte Travis och jag som bara den. Tänkte nämligen att Travis skulle sova ordentligt innan det var dags att åka på föräldrargrupp. Han som brukar sova iaf 1 timme som bara 40 min. Men vi åkte iväg och det gick bra ändå hehe. Var kul att se alla igen eftersom vi missade förra gången. Barnen växer så det bara knakar, så kul att se utvecklingen. De skiljer så lite mellan dom, men ändå så mycket och det tycker jag är så himla kul att se hur alla utvecklas olika till egna individer. Idag pratade vi om dagis. Det känns så långt borta nu, men ändå nära. Spännande att se hur det kommer att gå. Är väl tänkt att Travis ska börja i januari.

Nu är vi hemkomna och Travis har somnat inne i vår säng. Nu lär han väl sova ett tag. Ikväll tänkte jag åka hem till mamma och titta på speedwayen på tvn. Dackarnas match sänds ikväll på canal plus, och de kanalerna har vi inte. Typiskt att de inte sänder det på 10an också.










Besök av Madde och Lovisa

Passade på att städa och ta en dusch i förmiddags medans Mattias var hemma så det blev lite effektivt. Åt lunch ihop innan han åkte till jobbet. Sen kom Madde och Lovisa på besök och hälsade på. Slängde ihop en äppelpaj till oss som vi gottade oss med medans vi pratade. Är kul att ses och bara sitta och snacka lite, det behövs ibland :)

Denna dag har flugit förbi bara känns den som. Klockan är halv 7 redan. Blir nog inte så mycket mer gjort av dagen heller. Ska väl bara ägna kvällen till att leka med Travis. Det är inte fy skam det heller. Även om det är utmattande ibland hehe.










Skön söndag

Dagen har bestått av grillning, speedway, pizza och städning! Sonen är nybadad och sövd nu och för oss är det finaldags av big brother såklart :)








Bollhav

Travis har invigt sitt bollhav idag. Frida var här en stund och lekte med honom i det. Så söta så haha :)

 







Helikopterflygning

Idag har vi varit en sväng på marknaden. Går rätt fort att gå igenom den hehe. Köpte mig ett par foppatofflor till jobbet iallafall, och Travis fick en t-shirt. Efter det gick vi och kollade på helikopterflygningen, vilket slutade med att vi också hamnade i luften. Så jäkla kul det var! Han dök med helikoptern en gång och Jennifer trodde fan hon skulle dö haha. Hon kramade min hand så hårt så jag fick kramp, och bet mig gjorde hon. Schysst! Mitt i allt öppnas ena dörren med, blev livrädd haha. Men piloten bara det är lugnt haha. Man bara okej, Mattias fick sitta och hålla i dörren :P Men det var riktigt häftigt!











Skönt

Skönt att få hem Mattias inatt igen. Halvsov när han kom, men somnade ganska fort när han la sig bredvid mig. Gillar inte att sova ensam! I förmiddags jobbade han och Travis sov som en stock så kvart över 10 gick jag in och väckte honom. Hade tråkigt när jag var ensam :)

Åkte och storhandlade när Mattias slutade så nu står vi oss ett tag. Ikväll har vi kollat ikapp bb avsnitt och käkat tacos. Mysigt :)


Buuuuuus :)