Take another little piece of my heart now baby

Inte en så nödvändig dag i skolan som vanligt, men fick väl lite gjort iallafall. Käkade lunch med Sandra och sen va jag och gjorde lite nytta på bibblan. På kustpilen på vägen hem börjar dom ropa information på engelska? Tycker inte det är direkt nödvändigt, inte heller när engelskan va riktigt bedrövlig. Jag som åker varje dag, slipper gärna lyssna på samma information nu istället i 5 minuter för kanske 3. Men dom tycker väl att dom är duktiga.
Väl här hemma så käkade jag och drog och spelade innebandy. Innebandy är så jävla kul. Det gör att jag glömmer allt som är, och bara är nu liksom. En konstig känsla som är konstig att förklara och det är ännu konstigare att man kan få den av att bara spela lite innebandy. Hänger ni med? Tid och rum försvinner liksom bort, och på några ögonblick känns det som det hat gått ett par minuter när det i själva verket har gått 1 timme och en kvart och det är slut. Riktigt märkligt det där.

Imorgon har jag bestämt mig för att ta en ledig dag. Den dagen ska spenderas hemma i sängen hela förmiddagen. Sen ska jag åka och färga min utväxt, är ganska ljust nu faktiskt. Dock så saknar jag mitt blonda hår, och det gör lite ont i hjärtat när jag vet att jag inte bli så blond igen eftersom det förstör mitt hår.













Nu ser de såhär tråkigt ut =( Men det är inget att göra åt,
blondiner har roligare är att konstatera helt enkelt :)



Igår hade jag 150 unika besökare, men ingen som kommenterar.
Tycker ni är lite tråkiga ibland ;)






/Take care Nathalie







So many reasons why

Igår firade vi Mattias på hans födelsedag :) Hade mycket trevligt och åt god smörgåstårta. Sen spelade vi kinect typ hela kvällen, och avslutade den ensamma med att kolla på social network. Den va lite sådär, bra på något sätt men ändå lite dryg.
Ska alldeles straxt åka och kolla när Mattias spelar innebandy, annars händer det nog inte så mycket mer idag. Tänkte bara fixa till allt med min mat och de ikväll på datan hehe. Har inte orkar ladda hem programmet än.


Lite bilder




hemmagjord smörgåstårta, muuums :)


Lilla Bella var ju självklart med på kalaset :)


Kinect :)


Morfar bowlar för fullt haha


Denna fick Mattias av mig i present :) Så nu har vi äntligen en tv i sovrummet =)



/Take care Nathalie






Baby you're a firework

Fick en uppgift i skolan idag att vi ska räkna ut hur mycket kalorier vi förbränner på en dag, samt hur mycket kalorier vi stoppar i oss. Detta ska vi kolla under 2 dagar. Så fick med oss varsin våg hem för att mäta all mat, sen får vi tillgång till ett program på datan där man knappar in hur mycket och vad man ätit, så räknar det ut hur mycket kalorier man ätit på en dag. Skitbra ju? Iallafall för dom som vill hålla koll på det. Känner inte riktigt att jag är behov av det, men ska bli lite kul att se om det går jämt upp dessa 2 dagar som jag testar det på. Tyvärr så kommer det ju bli fredag, lördag och då står de ju ingen träning på schemat, hade varit kul att testa en dag då man tränar också. Menmen.
Har precis städat hela lägenheten nu, eller är inte riktigt klar än. Hatar när det är stökigt och skitigt, men det är de absolut inte längre kan jag säga. Har bara köksbänken och spisen kvar nu sen är det skinande överallt ;) Har typ tagit 2 timmar, men vad gör man inte för att det ska va snyggt ;) I helgen kommer Mattias pappa och hans sambo ner och hälsar på eftersom Mattias fyller 20 år på lördag :) Han ska få sin present imon från min och han har nog legat och klurat varenda kväll på vad det är skulle jag kunna tänka mig. Men det får han veta imon ;) Och ni får inte veta än heller, men jag är nog världens snällaste flickvän iaf :)


Underbart skönt med fredag imon. Går bara till 12, sen ska jag hem och göra smårgåstårta och tårta till lördag :) Senare på kvällen ska Mattias dra med mig ut på isracing på g&b arena, kommer väl sidådär att sitta och frysa och kolla på det, men har ju aldrig sett det så vem vet kanske blir skoj :)






Mattias tatuerade sig ju också samtidigt som mig förresten,
såhär blev den :)






/Take care Nathalie






Heartbreak city

Hejsan!
Helgen är över och det har varit en väldigt lugn sådan. Det behövdes kände jag! Var och åt på kina med Mattias i lördags, det satt riktigt fint kan jag lova. Var ett tag sen så! Var även och kollade på Mattias när han spelade innebandy i Vetlanda igår, blev mcdonalds och ett besök på candyland innan vi åkte hem ;) Behöver inte berätta vad jag gjorde sedan den kvällen va hehe? Iaf måndag idag och ny vecka. Tror seriöst jag skulle bryta ihop imorse på föreläsning. Den va så jääääääääääääääävla tråkigt rent ut sagt. Hälsokommunikation, jo tjena! Forsättning på den imon också, inte sååå kul va. Har grupparbete imon på morgonen med. Ska ha skrivit ca ½ sida och åtgärder som stress och det har jag precis gjort. Eller det blev faktiskt nästan 3 stycken. Duktigt av mig!

Har även varit och spelat innebandy ikväll. Va riktigt roligt! Och ikväll va vi många också, ännu roligare =) Har nog inte skrivit här i min kära blogg att jag faktiskt slutat med innebandy i svala? Nej tror inte det, men nu vet ni om inte annat. Hände massa tråkigt, och jag kände att det faktiskt inte var roligt överhuvudtaget längre. Och då ska man ju inte spela. Så nu spelar jag bara på skoj i vår kära gympasal i Målilla med tanterna tänkte jag skriva. Men det är faktiskt några ungdomar med också :) Har även planer på att börja med gympa på onsdagar. Närmare bestämt powergympa med vikter. Det ni! För en gångs skull känner jag att det är kul att träna, inget tvång liksom. Känner jag inte för de så kan jag bara skita i det. Och det är riktigt skönt!



Nu ska jag invänta mitt hjärta från hans träning så ska vi
käka lite äggmackor, inte så dumt de inte :)






/Take care Nathalie






It's a nice day to start again

Har för tillfället tryckt i mig 2 toffifeeaskar. Behöver jag säga att jag mår illa nu? Nääe trodde inte det va haha. Herregud blir så trött på mig själv, när jag väl börjar trycka i mig saker har jag väääldigt svårt för att sluta. Är konstigt att jag inte är större än vad jag är egentligen Fast då är frågan kanske också hur liten jag skulle vara om jag inte äter så mycket som jag gör? Lätt att jag stoppar i mig mellan 4000-5000 kalorier per dag, och jag bör väl egentligen ligga på mellan 2500-3000 kalorier per dag. Hm det är frågan. Tacka gud för att min kropp förbränner bra, men vem vet hur länge till den gör det :P
Aja idag var det som sagt första dagen på c-kursen. Hade en introduktion och sen fick vi sätta oss ner i de grupper vi ska ha i början nu i en uppgift. Det blir nog bra! Ett par nya ansiktet i klassen med, alltid lite kul med förändring. Denna kurs ska vi skriva en ganska stor uppsats plus att vi ska hinna med att bli personliga tränare. Det kan ju bli mycket intressant. I slutet av kursen ska vi även hinna med att åka runt och testa på lite ovanligare typer av idrott så som ridning, golf och kanske till och med någon form av motorsport. Det blir nog riktigt skoj! Givetsvis är det massa andra saker som ska hinnas med. Schemat är tajt precis som vanligt. Det är verkligen ett heltidsjobb att plugga, minuset med detta heltidsjobb är att man måste ta med det hem och styra upp saker på kvällarna och att man inte får betalt hehe. Är ju redan inne på 4:e terminen nu. Det går fortare än vad man tror. Så om 3 år är jag förhoppningsvis en utbildad gymnasielärare i idrott och engelska :)





Just nu underhåller denna man mig, underbaaaar musik.
Skivan va det bästa inköpet på länge <3






/Take care Nathalie






Nothing compares to you

Godkväll!
Har inte gjort mycket utav denna dagen får jag säga. Vi vaknade vid 12, låg kvar och drog oss lääänge. Sen gjorde vi frukost och så var det bara för Mattias att åka iväg och jobba. När jag hade kört bort honom satte jag mig faktiskt vid datan och gjorde min komplettering på uppgiften och skickade in den. Så hoppas den blir godkänd nu! Annars har jag bara latat mig, gjort lite mat och diskat. Tänkte alldeles straxt ta tag i livet och städa upp lite här hemma. Tänkte även ta mig en lååångdusch och göra hårinpackning, raka benen osv sen :)


Lite bilder sen Jasmine sov här i veckan innan jag åkte till Storlien :)













/Take care Nathalie






Can't touch this

Har börjat piggna till lite, men är fortfarande förkyld. Drygt äre, man känner sig blek och tråkig. Sola kan jag inte heller än pga av tatueringen. Men bara att bita ihop. På torsdag börjar nämligen skolan igen. Då är det dags för c-kursen i idrott. Blev ingen engelska, för de högt uppsatta på högskolan beter sig som mongon. Menmen, skulle ju ändå läst c-kursen förr eller senare så är väl lika bra att beta av den direkt när man ändå är inne i idrotten.
Iaf så var resan till Storlien helt okej. Vi ska ensamma i backarna så de kunde ju inte bli mycket bätte. Vi va även över till Norge, Trondheim en dag. Var bara 3 km till Norge gränsen från där vi bodde. Tog 1 och en halv timme in till Trondheim. Käkade en meny på mc donalds för 99 norska kronor, och så kollade vi på lite sevärdheter. Det va nog de roligaste med resan. Eller det va riktigt kul att åka snowboard en dag med. Få lära sig lite ordentligen. Men jag var bara med en halv dag för jag hade så ont i knäna sen skidorna. I torsdags hade vi utgång. Va riktigt trevligt med god mat osv. Fick även diplom för terminens utveckling. Blev måttligt förvånad, uppfattade inte att det var jag förrens han pekade på mig och sa att det var ett av dom bästa vfu besöken han haft när han var i Högsby för jag var en helt annan person då mot hur jag var i skolan med mina egna klasskompisar. Och det stämmer nog. Självklart blir jag en annan person när jag står och ska leda något för mina elever? Eller? Är helt klart en annan typ av ledare när jag enbar ledert något för klassen.

Just nu sitter jag och halvglor på handbollen och käkar toffifee, muuuma. Njuter av mina näst sista lediga dag :P Imorgon är sista, men då ska jag fixa till min komplettering på vfurapporten så man får grönt på hela b-kursen. Riktigt skönt när de är inskickat och allt är klart. Bara ladda för nya kursen, men en del nya folk.






/Take care Nathalie






Update

Hemma från 1 vecka i Storlien med klassen! Tänkte bara uppdatera så ni vet att jag lever, och inga ben är brutna. Åkte i fredagseftermiddag förra veckan, och kom hem imorse. Hur underbart som helst. Är småsjuk och trött just nu, så det får räcka med uppdatering för idag :)



/Take care Nathalie






Love the way you lie

Spelade kinect för fulla muggar hela förmiddagen med syrran. Dock fick hon se sig besegrad i allt hehe. Eller ja vi spelade lika 2 gånger i fotbollen, men vann gjorde hon aldrig höhö ;) Men hon är bra ändå <3 Trött som bara den va i båda sen iallafall. Sen körde jag iväg Mattias till jobbet, och vi två åkte hem till mamma en sväng. Efter de körde jag bort dom till konsum, inventering på g och jag fortsatte hem för att laga lite mat. Skulle skära lök, kollar bort lite snabbt och slant med kniven. Det va inte lite blod som rann från min tumme ska ni veta. Det slutade aldrig bloda (klaga inte på mina uttal hehe), så såg aldrig hur djupt de egentligen var. Ringde mamma, som ringde morfar och han fick komma hit med suturtejp och tejpa tummen. Då som först slutade det bloda, tur de. Blev svimfärdig nästan haha.
Ikväll har det inte hänt så mycket annars, kom nyss hem har varit nere på vår träning. Åkte enbart ner egentligen för att säga att jag skulle sluta med innebandyn. Tråkigt med sant, så så är det. Blir inget mer denna säsong för mig. Nu ska jag bara sitta här och glo tills jag får åka och hämta mitt hjärta på jobbet, då ska vi ha semlemys :)









Inte de lättaste att ta en bild på tatueringen själv, får be älskling ta en istället :)






/Take care Nathalie






Your the only one who really knew me at all

Kom äntligen hem igår efter 9 dagar uppe i Värmland. Har varit jätte trevligt, men hemma är alltid bäst så det var underbart att komma hem. Nyår blev lugnt med käk och grejer hos Andreas :) Dagen innan vi åkte hem hann jag även slänga dit min tatuering som jag har velat göra ett år nu typ, men de har aldrig blivit av förrens nu. Är sjukt nöjd iaf :) Men inget att rekommendera att tatuera revbenen, ont göre kan jag säga hehe. Men 3 timmar smärta får man stå ut med ;)
Iaf igår så packade vi upp allt direkt när vi kom hem, skönast så. Spelade lite kinect sen, köpte det vi också när vi var inne i Karlstad och handlade en dag. Riktigt kul, och man blir hur varm som helst av kinect sport som vi köpte. Grymt kul med fotboll, bowling osv :) Idag har jag hunnit med att vara barnvakt åt lilla Jasmine en stund, sen har jag varit hos mamma. Mattias jobbar ju kväll denna vecka. Sen efter de hämtade jag upp Michaela så hon har varit är och spelar lite kinect med mig ikväll. Efter de åkte Jays skiva på och nu har jag damsugit, dammat, städat, skurat golv och diskat. Rent och fint här nu med andra ord. Riktigt skönt! Ska gå och sätta på lite tvätt nu snart med, ska bara vika in allt som hänger på torkstället sen tvättningen igår. Blir ju en del tvätt när man åker bort sådär. Imon kommer syster och spelar ännu mer kinect med mig, myyyyyyyyyyys :) Njuter till max av min ledighet!



Lite blandade bilder från veckan :)

































/Take care Nathalie