Hard to say that you're sorry

Redan måndag. Helgen gick väldigt snabbt får jag säga. Har egentligen inte gjort så mycket, men det är skönt det med. I fredags va vi och käkade pizza på Milano i Hultsfred, riktigt god kycklingpizza där :) Sen kollade vi på film resten av kvällen. I lördags var vi och tvättade våra bilar, sen kollade vi även på innebandy. Svalas herrar möte hultsfred, och den matchen slutade 4-4, riktigt spännande =) På kvällen kom syster och Henrik och vi käkade våfflor, spelade kinect och kollade på paranormal activity 2. Den va sådär får jag säga, ettan va ju helt klart bättre. Tråkigt slut hade den också, så man förstår ju att det kommer en fortsättning på den. I söndags blev det städ av bilar, städ  i lägenheten och tvkväll :) Skulle lagt upp bilen också, men det kommer hehe.

Idag i skolan har vi haft handikappsidrott. Har testat rullstolsinnebandy/basket, blindboll, bookia och mycket mer =) Riktigt skoj, men det är minst lika svårt. Blev många skratt idag hehe. Har ju redan varit med och gjort detta en gång innan med BF, men jag uppskattade det mer denna gång. Nu kändes det lite mer verkligt, för det kan ju faktiskt vara så att man får en handikappad i elev i framtiden som ska vara med på idrotten. Och då måste man kunna anpassa undervisningen för det. Hann även med att träffa min adept som jag är personlig tränare för. Hon fick sitt träningspass för 2 veckor, och så fick hon lite mer koll på sin kost förhoppningsvis =)
Ikväll har jag spelat innebandy med gänget, alltid lika trevligt. Efter det blev de duschen, halv 8 hos mig, familjen annorlunda och nu spårlöst och senare big brother. Bra kväll hehe ;)






/Take care Nathalie






Back to freedom

Sitter och väntar på att min adept ska skicka sin kostregistrering så jag kan börja fixa iordning det och ett träningsschema till henne. Börjar dock bli sent och min energi börjar ta slut. Är sjukt egentligen att man kan va såhär trött av att göra ingenting egentligen. Imorgon får jag väl dra mig till Kalmar och skolan igen iaf. Bra vecka hehe.
Vilken jäkla morgon vi hade här hemma imorse då. Vaknade vid 11, mitt i en dröm så de förstörde hela morgonen. Va skittrött. Låg kvar och glodde på tv, sen gick jag upp och skulle göra frukost. Hade precis rört ihop scones när vaktmästaren kommer och plingar på och har med sig frysen. Så höll dom på här och pilla med den, samtidigt som jag försökte göra klart både scones och våfflor. Inte de lättaste. Det blev inte heller lättare när det rann över i våffeljärnet varenda jävla gång :P Va så förbannad så jag hade kunnat slänga ut skiten genom fönstret. Blev typ 1 våffla som va bra :P Resten blev skit. Sen skulle Mattias iväg till jobbet och allt blev super stressigt. När jag hade skjutsat honom kom jag hem till ett kök som såg ut som hej kom och hjälp mig. De hade gått in med skorna och de va skit överallt på hela diskbänke, frukosten stod kvar på bordet, och de va massa disk. Får erkänna att typ hälften är kvar, har inte orkat fixa de än.


Nää nu orkar jag inte sitta här o vänta mer på henne, tillbaka till tvn :)





/Take care Nathalie






When it was good

Jag har ingen motivation till att plugga. Lovade mig själv att kolla på föreläsningen som vår lärare har lagt upp. Upptäckte att den var 1 timme, så nej tack de orkar jag inte. Kollade igenom powerpointen istället, men fattade man något? Näää. Varför ska vi behöva kunna sånna här saker? =( Blir fan deprimerad, och tentan är om 2 veckor i o för sig. Har ju fortfarande tid att lära mig, men jag har verkligen noll motivation till de. Ajaaaaa, de blir väl bättre som man säger.

Har nyss pratat med vaktmästaren. Vår frys har ju varit sönder sen i november. Och imon skulle den tydligen komma, en ny alltså. Och det är fan bäst för hyresvärden de! Är riktigt trött på att inte ha någon frys. Och om dom kommer med en liten, eller en som ser helt annorlunda ut mot kylskåpet så bryter jag ihop! Aja idag vet jag inte vad jag ska hitta på, va i Hultsfred imorse med Mattias som gjorde en synundersökning. Sen åkte vi upp till hans gamla lägenhet, för Hultsfreds bostäder hade ju tydligen satt upp en helt ny postlåda med Mattias namn på när han flyttade därifrån? Pantande? Jooo tack. Fick ett stort kuverts innehållande massor med brev till vår adress i veckan som va därifrån nämligen, de va så vi upptäckte de. Bra att dom skickar de nu såhär mer än ett halv år efter. Hultsfred bostäder borde fan få betala för betalningspåminnelserna!
Ikväll blir det gympa med Michaela iaf, annars blire bara chill, mår bättre idag så det är skönt :)





/Take care Nathalie






Over and out

Kolla ca 55 sek in i klippet, passande hehe ;) /Take care Nathalie






True believer

Godmiddag!
Efter jag kom hem igår från skolan och började styra med mat och så började jag känna mig skittrött. Orkade inte ens äta, så jag gick och la mig och sov i 1 och en halv timme. Men sen gick jag upp för att jag skulle spela lite innebandy. Men orkade knappt de, då är de illa. Låg på soffan hela kvällen sen, mådde illa och kände mig allmänt slö. Icke kul! Så bestämde mig för att skita i skolan idag, hoppas jag inte missar alldeles för mycket. Mår lite bättre idag, men är fortfarande seg. Har fått i mig lite makaroner nu iaf hehe.
Eftersom jag kommer ha tråkigt här hemma på soffan ensam hela dagen så tänkte jag leta upp lite gamla bilder och lägga upp iaf.















































/Take care Nathalie







Dreaming people

I fredags hängde vi med mamma och mini till Skillingaryd eftersom de skulle hämta sin nya bil. Så samtidigt fick vi vår nya bil. Inte dumt med en v70 så man får åka lite skönare och framförallt större. Ska försöka få upp min bil på blocket helgen som kommer, måste bara få tummen ur röven och städa ut den lite först=)
Igår va vi på kalas hos kusin Joel som fyllde 10 år, han börjar bli stor nu. Fick mysa lite med både Jasmine och Saga också, aldrig fel med lite bebismys en lördag =) Efter de åkte vi mot Silverdalen till Matilda och Tim. Åt flygande jakob och kollade på melodifestivalen. Sen satt vi ute i jacuzzin gaaaanska länge. Himla gutt, en sån skulle man ha på sin bakgård hehe =) Dom hängde med hem hit sen och sov hos oss. Sen åkte dom hem tidigt imorse eftersom Matilda skulle jobba. Så nu har jag passat på att städa hela lägenheten och tvättat lite. Snart kommer de tillbaka och då ska Mattias och Tim åka och spela innebandy, och Matilda och jag drar på zumba istället =) Sen är helgen över, och man får väl börja förbereda sig inför måndagen...










/Take care Nathalie






Find your on room

Fan jag vill träna mer! Är såååå träningssugen just nu. Ska kolla upp när core är, kanske eventuellt börja med zumba på söndagar också. Va länge sen jag hade sånt här sug, love it!





/Take care Nathalie






On and on, this love I feel for you

Hade en mysig morgon i sängen igår framför föreläsning med te och bullar =) Dock fattade jag inte så mycket av själva föreläsningen, men det är jag nog inte ensam om. Massa krafter, formler och skit och jag ska bli idrottslärare? Hmm tycker faktiskt inte det har så mycket med den saken att göra, men tydligen! Drog till Vimmerby en sväng med syster sen och fikade lite o kollade runt lite i affärerna. Köpte ett par leggings jag varit sugen på länge, men inte kunnat bestämma mig om jag skulle ha beiga eller svarta, men nu blev det svarta =)
Idag har jag nog varit världens lataste. Vaknade straxt efter tio, men låg kvar i sängen och glodde till typ 12 innan jag gick upp och åt frukost, för att sen lägga mig på soffan o lata mig :P Åkte upp till Hultsfred en sväng förrut för att få i mig lite D-vitamin, känner att de är brist på de. Har precis käkat hemmagjort pizza, va riktigt gott. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv 7 så jag och Michaela får åka på gympa =)






Detta kallar jag vardagslyx, det är ju trots allt lill-lördag =) "Näää det är onsdag
Jennifer, det är onsdag!" I rymden finns inga känslor haha, så jävla bra film,
mycket sevärd =)



/Take care Nathalie






Running through my head

Då var helgen över igen. Va en bra helg faktiskt! I fredags kom Tim och vi spelade kinect, kollade på film och sådär :) Matilda kom även en stund senare på kvällen, och det blev kortspel och snack. Tim sov kvar här och på lördagen va han och Mattias bakfulla, även om dom inte vill erkänna de ;) Så det blev tvspelade och soffhäng typ hela dagen. På kvällen åkte vi till Hultsfred och hämtade upp Matilda, och då åkte vi och spelade lite bowling. Trevligt :) Åkte sen vidare mot kinan och käkade god mat. I söndags fixade vi iordning min bil lite hos Max och Malin. Den ska ju säljas eftersom vi ska köpa ny bil, en större :) Så inom kort så kommer den komma upp på blocket. Kollade även på deras hus som de precis har flyttat in i, så fint så. Finns nog ingen som har goare barn än dom 2 iaf haha, så jäkla söta.

Idag känns det egenntligen fortfarande som det är helg. Ställde klockan på 9, för jag skulle gå upp och kolla på vår föreläsning. Det finns så pass bra teknik nu för tiden vetni, så vi kan vara hemma och kolla live på våra föreläsningar från Paris denna vecka. Inte dumt det! Men jag stängde av klockan och somnade om, va för trött för att gå upp. Vaknade sen vid kvart i elva och loggade in, men då var den tydligen redan slut. Behöver bara åka till Kalmar på torsdag denna vecka för lite grupparbete, sen ska jag även träffa min adept som jag ska vara personlig tränare för. Får se hur det går =) Blir ett par timmars väntande, men tyckte det va lika bra att få det överstökat med träff osv.
Idag händer det nog inte allt för mycket förutom att det blir innebandy ikväll :):)






Såhär ser det ut på vår diskbänk när det inte är min tur att diska.
Orkar man ens börja laga mat när det ser ut såhär? Näääe! Det
blir tydligen min tur igen...






/Take care Nathalie






Three hearts

Gårdagens bästa: Powergympa med syster. Det finns folk där som har sämre koordination än mig hoho.

Gårdagens sämsta: Isen. Jag hatar den! Det tar minst 5 minuter längre att gå till tåget. Minusminus!


Dagens bästa: Mattias upptäcker att blomman rör på sig haha.

Dagens sämsta: Blåsten. Sist jag kollade var jag inte i Australien. Men det räcker tydligen med att vara i Sverige för att få ta del av den.





/Take care Nathalie






Fear of the dark

Har varit och färgat min utväxt idag, eller vi tog hela håret förresten när vi ändå höll på. Så nu är jag väl lite mörkare igen. Tycker brunt hår bleks så fort, men de är väl för att jag är ljus under egentligen förstås. Har varit riktigt trött hela dagen idag, vet inte va det är med mig så allt har gått i slowmotion. Iaf efter jag varit och klippt mig åkte jag iaf hem till mamma en sväng. Hon bjöd på lite mat där med, tack för de! Sen följde Jennifer med mig hem, och kvällen har bestått av bullbak och cupcakes bak. När vi hade satt in cupcakesen i ugnen kom jag tänka på bara va fan vad ljusa dom är. Va de inte chokladmuffins vi gjorde? Jennifer svarade bara jo. Helvete vi hade ju glömt kakaon haha. Men som tur va blev dom goda iaf ;) Gjorde både kanel och vaniljbullar med, mmmmm :)
Var inte rolig disk efter det eftersom det stod disk kvar sen i lördags, så det va ett ganska rejält berg. Som tur va hjälpte syster mig, taaaack<3 Annars hade jag fått stått där hela kvällen.
Imon är det skola igen. Föreläsningar som vanligt. Såg dock att vi var lediga på torsdag pga av schemaändring. Och vi som bokat in grupparbete då =( Det är jag inte sugen på alls att åka upp för bara det. Så får se hur det blir, får ta ett snack med min grupp tomorrow!

Nej nu ska jag invänta Mattias från jobbet,
då blire ännu mer bullar och mjölk :D:D









Här ser ni att håret är lite mörkare iaf, är lagom snygg just nu när jag
springer runt i min fina fotbollströja och mina rosa tofflor ;)





/Take care Nathalie