Sleepy

Tror bestämt vi har en paparazzi i familjen? Och att jag gillar att sova?!
Men det var ju ingen nyhet haha ;)


















HAHA!!




/Take care Nathalie






Around and around again

Haha igår när jag och mamma va och handlade så va de en äldre dam framför oss. Det tjöt om kortmaskinen, och eftersom man är arbetsskadad slänger man ett öga på den. Ser då att hon satt in kortet åt fel håll, alltså sitter chippet emot henne och inte i apparaten. Jag sa lite snällt att kortet sitter åt fel hål och skulle peka. Vet ni vad hon gör då? Slår bort min hand och säger att de gör de inte alls. Vilken jävla kärring! Här försöker man vara snäll och hjälpa till, men icke. Sådana surkärringar kan ju dra någonstans.

Tennisen igår gick bra. Hann och skriva en utvärdering också så det va skönt. Idag har vi haft crossfit. Jag va inte med för jag känner mig inte ritkigt helt 100. Men de va skoj att kolla på när alla slet, duktiga va dom :) Käkade lite sen skrev jag och Jens de sista inför våran amerikanska fotboll som vi har på onsdag. Så nu är de fixat, gött!
Just nu sitter jag här hemma och är riktigt uttråkad. Vet inte vad jag ska hitta på hm...





/Take care Nathalie







Turn page

Idag har vi spelat kin-ball i skolan. Va riktigt skoj, har aldrig testat de innan faktiskt :) Dock va det väldigt jobbigt, men vi körde ganska korta matcher så det gick ann. När jag kom med tåget till Hultsfred åkte jag med mormor och morfar hem. Det tog oss 45 minuter att åka 1 mil från Hultsfred till Målilla, som annars brukar ta typ 8 minuter. Herregud, skanska är ju sämst på att planera vägbygge det är ju en sak som är säkert! Iaf när jag äntligen kom hem åkte jag till farmor en sväng, sen åkte vi vidare till Daniel, Emilia och Jasmine. Emilia bjöd på god ananaspaj :) Åkte vidare hem för att laga lite mat, sen har jag hunnit med att duscha, diska och skriva på min pt-uppgift. Klapp på axeln hehe! Det är mycket att göra så bäst att sätta fart. 21 skoldagar kvar, de kommer gå fortare än kvickt.

Ikväll blir de desperate housewives och big brother. Sen däckar jag förmodligen i sängen och laddar för morgondagens tennis då jag även ska utvärdera! Och jag blir riktigt sur om vägbygget är lika segt imorgon så bussen blir sen och jag missar tåget på morgonen!!!!





Såhär ser kin-ball ut :)





/Take care Nathalie






Lullaby

Om jag åt mat i fredags! Åt mest av alla som vanligt, 3 portioner och sen mådde man ju därefter också haha. Mamma hade gjort någon god kolapaj med jordgubbar och grädde till efterrätt. Va mycket gott, men det fanns inte mycket plats över för det i magen hehe. Kvällen spenderades hos Max och Malin, kollade på bb och spelade spel. Trevligt :)
I lördags blev det ett jobbarpass till. Riktigt skoj när det är så mycket folk, så dom timmarna gick fort! Sen kom Jennifer och Henke hit. Älskling och Henke satt och söp och Jennifer och jag drog till Hultsfred och tvättade bilen. Så nu är den ren och snygg. Åkte hem och spelade lite kort, sen drog vi till Rosenlund. Där bjöds det på älg, potatisgratäng och rödvinssås :) Hur gott som helst! Satt där resten av kvällen, men när vi kom hem fick Mattias för sig att lana, så jag glodde på filmen Juno i sängen, sen somnade jag gutt :)

Just nu sitter jag ute och steker lite i solen. Men eftersom det inte ens blåser så blir det hur varmt som helst så det går inte sitta så långe. Ska snart åka och handla lite till grillningen som står på schemat ikväll! Michaela, Jennifer och Henke kommer hit så blir det lite kubbspelande och lite sällskapsspel :) Sen får veckofinalen i big brother avsluta kvällen! Hur gutt som helst att man är ledig imon med :)




/Take care Nathalie






Line up

Redan helg igen! Dagarna går fort. Igår när vi var lediga från skolan passade jag på att jobb lite på konsum. Har inte jobbat där sen i augusti, så det va kul att vara tillbaka. Dock lika stressigt som vanligt, nu när det är påsk också. Både min skjorta och mina byxor va för små haha. Så går de när man bestället utan att jag får testa. Iallafall så testade jag en ny t-shirt inför sommaren, så nu kommer jag få en som passar iaf :) Dom har sjukt konstiga storlekar. Byxorna va de 38 på, dom va hur stora som helst i benen, men satt som en smäck över röven och inte ens kunde man knäppa dom haha.

Idag vaknade vi redan straxt innan 10, vilket är ganska ovanligt :P Gick ut i solen och satte oss och åt frukost, underbart! Ska hoppa in i duschen straxt, sen i eftermiddag ska vi hem till mamma och käka påskmat. Det ska bli så jäääääääääävla gott! I julas va vi ju i Värmland, likaså förra påsken, så jag har inte fått morfars köttbullar och revben på nästan ett och ett halvt år. Skandal! Men idag äntligen så, som jag har längtat =) Ska försöka att inte äta så mycket så de känns som jag ska spy bara som jag brukar göra hehe. Har världens underbarast morföräldrar. Dom kör på mig jämt, kommer hit med blommor och fixar så himla mycket. Guldvärda är dom <3





/Take care Nathalie






Really hard

Som sagt speedway har helgen bestått av! I fredags var det kval, och i lördags kördes finalerna. Dackarna vann a-finalen, fint de =) Lördagen avslutades med film i sängen, sen slocknade vi ganska snabbt. I söndags blev det däckbyte på bilen, grill hos mamma, och sen avslutades den med pizza hos oss med Jennifer och Henke.

Idag har det ju varit underbart väder. Men dagen började med b-uppsats skrivning på bibblan. Tror vi har fått pejl på det mesta nu så den är redo att skickas in och betygsättas. När jag kom hem hämtade jag upp syster och bellabus. Vi åkte hem hit till mig och satte oss ute i solen och stekte lite. Underbart. Hade 31 grader på uteplasten, lovely. Bella däremot gillar inte solen. Inte så konstigt då hon har hur mycket päls som helst fortfarande. Så hon hittade på massa hyss istället såklart. Rullade in sig i busken och blev jätte smutsig, sen gick hon in och ristade av sig allt. Schysst! Sen smet hon in till grannen två gånger! Hundkräk =)
Iaf sen kom Mattias hem, och vi grillade lite. Blev fläskfilé, potatissallad och majskolvar muuuums =) Satt ute och åt i solen och bara njöt. Hur gutt som helst. Hoppas detta fina väder håller i sig =)



Snodde denna bild från Emma. Den är från i fredags :)





Vi åt på mcdonalds med. Dom tyckte tydligen att min hamburgebeställning va rolig? =)




Grillmästarn från idag ;)




/Take care Nathalie






All eyes on you

Har varit gutt att varit hemma nu i 3 dagar. Älskling har varit sjuk så han har också varit hemma med mig. Så mysigt så =) Vi satt ute i solen förrut dag och hade de gött. Men blir så himla kallt så fort solen går i moln. Imon är det dags för Kalmar igen. Har opponering imon, vilket betyder att vi ska kritisera en av b-uppsatserna i klassen. Satt och skrev ihop lite förrut, men det blev inte så mycket kritik haha. Har väldigt svårt för de. Menmen. Sen blir det att åka hem och åka direkt till Vetlanda. Ska kolla på speedway tänkte vi =) Blir speedway även hela lördagen. Skojigt!

Hörde på radion förresten att i USA fick de inte säga merry christmas längre. Nu va de tvunga att säga happy holidays. Anledningen? Jo det finns folk som inte firar jul, och då kan de tydligen ta illa upp. Så nu för tiden ska man inkludera alla religioner USA genom att istället säga happy holidays vid jul. Rikigt löjligt! De får nu för tiden inte säga påskägg heller. Ägg ska inte förknippas med påsk och kristendom, för ägg äter man ju faktiskt i andra religioner med, så nu får de säga vårklot i USA istället, fint va haha?





Jag kommer iallafall alltid att forstätta med påskägg! Ett stort hoppas jag att får iår med;)



Looooooooooooooooooove <3






/Take care Nathalie






Good girls gone bad

Hejhej!

Har precis varit och spelat innebandy. Vi slutade lite tidigare för vi va inte så många idag plus att det är hur varmt som helst i gympasalen. Inget ac system där inte. Mattias jobbar kväll denna vecka, så sitter här hemma själv nu nyduschad. Ska alldeles straxt sätta min vid tvn och invänta alla bra tvprogram som är på måndagar. Imorgon blir det en sväng till Kalmar för att skriva lite på vår lektionsplanering som vi ska ha framöver. Jens och jag ska ha hand om amerikansk fotboll =) Det blir nog bra!

Fick även lite gjort på min personligatränar-uppgift idag. Den ska inte in förrens om 4 veckor. Men jag är medveten om hur stressigt allt brukar va i slutet, plus att vi ska till gbg då och sådär. Så det är likabra att man är klar med lite saker nu. Vi slutar ju redan den 1:e juni och det som är kvar är opponering, pt-uppgiften skriftligt och muntligt, ledarskapslektion, 2 analysuppgifter, bildningsmiljöuppgift, seminarie på en bok, seminarie på analysuppgift och öppna dagar då min grupp ska ha hand om ridning =) Så det är en hel del kvar som ni ser. Eventuellt en tenta för min del då, har ju fortfarande inte fått tillbaka den.











/Take care Nathalie






But now, what the hell

Igår var syster och Henke här och hade grillpremiär med oss. Tog ju "bara" 1 och en halv timme för Mattias och Henke att sätta upp vår nya grill, men tillslut så. Sen blev det god kycklingfilé, majskolvar, potatissallad, sallad och vitlöksbröd. Satt riktigt fint =) Innan vi åt satt vi upp utemöblerna också på vår lilla gård. Så nu är det banne mig vår. Så himla skönt att sitta där ute i solen, är hyffsat lä också så det är gött. Blev lite pokerspelade och sådär, mycket trevligt kväll som vanligt :) Igår var det även 6 månader sen som jag och älskling var iväg och förlovade oss. Tiden går snabbt :)

Idag har det inte hänt allt för mycket. Va borta hos mamma en sväng och tjatade förrut när hon jobbar helg. Lämnade även lite kladdkaka som blev över sen efterrätten igår. Nu har vi precis fått i oss lite mat här hemma, och Mattias ska väl åka och spela innebandy om en stund. Får se vad jag sysselsätter mig med. Är iaf ledig imon, så då tänkte jag passa på att börja med lite uppgifter som ska vara klara framöver så man får ta sommarlov någon gång.









/Take care Nathalie






Unstoppable

Eftersom det bara är 75 dagar kvar tills vi ska utomlands va jag ju tvungen att köpa en ny bikini i tid såklart. Så igår fick jag hem den, och den va lika snygg som på bilden tur det =) Har egentligen onödigt många bikinis eftersom man egentligen bara använder 2-3 stycken. Men jag har nu 9 par som jag tycker om. Har även några par till men dom anväder jag aldrig, så dom åker väl i soporna någon dag. Man måste ju börja förbereda sig i tid menar jag, 75 dagar går snabbt ;)
Knappt en månad kvar tills vi ska till Göteborg dessutom. Det ser jag fram emot massor. Är så jäkla skönt att bara komma bort och sova på hotell, 2 nätter också är ju perfekt. Göteborg är en stad jag gillar massor, liseberg är ju alltid höjdpunkten när man är där haha. Sen vore det ju underbart om vi fick fint väder med när det är gp och allt :) Vore pricken över i:et.


Nehe idag händer det väl inte allt för mycket. Ska städa lite här hemma tänkte jag. Fixa lite käk och sådär. Mattias får väl hem sitt andra xbox idag förstår jag, så har lär väl inte vara så kontaktbar under kvällen :P





Detta är senaste tillskottet =)










/Take care Nathalie






Tonight

En vecka sen det blev något skrivet här, men så är det ibland :) Helgen har varit kanon, den bästa på länge. I fredags var vi och firade Sandra som hade fyllt 20 år hemma hos henne. Åt god mat och hade det trevligt :) I lördags åkte Mattias och jag till Daniel och Jenny. Där käkade vi gott, spelade poker (jag vann :D) och spelade musikspel. Mycket trevligt faktiskt. Blev väldigt sent den kvällen, va inte hemma förrens halv 4 tror jag.

Sen har skolan dragit igång igen. Kändes både skönt och tråkigt att börja åka till Kalmar igen hehe. Men det var ju bara i måndags och igår. Idag och imon har vi självstudier, mycket skönt :) På fredag går vi mellan 8.30 och 10.20, så det blir en väldigt kort dags med trampettutbildning! Just nu har jag precis gått upp ur sängen egentligen. Käkade nyss frukost. Har legat vaken sen 11, men inte orkat röra på mig haha, lat kanske =)



/Take care Nathalie