Nu är vi friska igen

Godkväll alla som kikar in här!
 
Nu var det över en vecka sen jag var här inne och lämnade ett spår, och det har sina anledningar som ni kanske förstod efter förra inlägget. Nu är vi äntligen friska allihopa och jag hoppas verkligen det förblir så. Jag äter penicillin sista dagen idag och känner mig äntligen pigg igen. Imorgon ska jag träna för första gången på ett bra tag (bortsett från matchen som jag var med på i helgen). Travis har sportlov denna vecka så vi är hemma tillsammans. I måndags och igår var vi hemma och styrde med hemsysslor och tog det lugnt. Idag har vi varit iväg på leklandet nästan hela dagen. Natalie och Jennie var där också med deras små och Travis lekte med Devin nästan hela tiden. Det var kul att komma iväg och hitta på något och båda barnen somnade gott ikväll. Imorgon ska vi äta lunch med min syster sen får vi se vad vi hittar på. Man kan hoppas på att det är lika fint väder som idag så man kan gå ut och leka en sväng. 
 
Annars har det inte hänt så mycket hemma hos oss. Colin har precis börjat äta ordenligt igen efter hans öroninflammation vilket är skönt. Sista dagen Travis var på dagis förra veckan kom magsjukelappen upp igen så jag hoppas att den skiten rensas ut denna vecka när det är lov så vi slipper den hemska sjukdomen. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att hålla på den där 48-timmars regeln så skiten slipper gå runt. Blö!
 
 
 
Titta vilken fin bild jag tog på Travis och Colins gammelmormor och gammelmorfar i veckan när de var här och fikade. Den måste jag förstora upp och rama in :)
 
 
 






Penicillin

I lördags fick jag ta med Colin och åka in till akuten. Han var ledsen halva natten och vaknade på morgonen och bara grät och grät. Jag förstod ju att han hade ont någonstans och det visade sig vara en ordentlig öroninflammation. Så det är ju inte konstigt att han sovit dålig och varit ledsen. Vi fick ställa in helgens alla planer eftersom vi båda var och fortfarande är sjuka. Så vi har inte gjort mycket alls medans vi varit ensamma utan hållt oss hemma. Jag pallrade mig iväg på skridskoskola i söndags förmiddag med Travis fast jag mådde skit, sen borde jag ha bäddat ner mig resten av dagen. Men vad gör jag? Städar såklart haha. Suck på mig själv. Mattias kom hem sent på söndagen och det var så skönt att få hem honom. Vi somnade gott tillsammans och jag sov som en drottning hela natten hehe. Det var första natten som Colin sov bra igen och jag känner mig betydligt tryggare när jag har någon bredvid mig i sängen och då sover jag automatiskt bättre. 
 
Jag mådde tyvärr inte bättre för det när jag vaknade igår utan jag tog mig ner till läkaren som konstaterade att jag också hade öroninflammation men även bihåleinflammation. Inte undra på att man mår skit! Mattias har varit hemma och hjälpt mig, men imorgon ska han till jobbet igen. Nu käkar vi penicillin både Colin och jag och jag hoppas att det stannar där sen så det inte börjar om med de andra två i familjen. Det kan lätt bli så att sjukdomarna vandrar runt och man smittar varandra och så börjar det om igen. Vabruari har verkligen fått en ny innebörd för oss denna gång haha. Jag som har match på fredag också. Frågan är om man hinner bli frisk tills dess? Äter penicillin i åtta dagar till och det stoppar en ju inte från att träna men har man fortfarande en infektion i kroppen så kan det bli ännu värre om man tränar. Det vill jag helst inte utan jag vill ha bort skiten så man får känna sig pigg igen. Men jag har dessvärre svårt att säga nej till matcher.
 
 
 
Lilla plutten påväg till läkaren. Han har sån hosta och förkylning också. Måtte detta gå över nu!
 
 
 






Lite mer sjukstuga

Idag har jag verkligen ingen energi för fem öre. Jag har sovit två timmar inatt och inte ens i sträck. Colin blev sjuk igår. Han har feber och snoret rinner. Jag åkte iväg och spelade match igårkväll fast jag inte mådde så bra. När jag kom hem vid halv elva vaknade han och var ledsen till och från till klockan 2 på natten. Då kunde jag äntligen lägga mig och slappna av. Vid halv tre kom Travis indundrandes och var kissnödig. Jahopp skönt att man hann lägga sig iallafall. Upp med honom och sen stoppa om honom igen, men han ville inte sova. Suck! Vid tre låg jag redo i sängen igen och skulle sova tänkte jag. Hostade och hostade och ja jag hostade lite till haha. Vid halv fyra somnade jag kanske. Vakande av Mattias klocka efter fem. Somnade om efter en stund och vid sex vaknade Colin och var ledsen igen. Jag bar över honom till vår säng och han somnade på mig och gnällde om vartannat. Så låg vi till klockan var åtta. Då var jag tvungen att gå upp och skicka iväg Travis till förskolan. Colin har varit jättevarm hela förmiddagen trots att han fått febernedsättande. Han vill mest vara i famnen men ändå inte, han vet inte riktigt själv vad han vill. Han vill inte äta och inte dricka heller. Själv har jag legat däckad i sängen hela dagen med en eländig hosta och en näsa som rinner. Visst låter det kul? 
 
Nu har Mattias åkt iväg på rally också och kommer hem på söndag så jag lär vara lagom trött efter dessa dagar. Att själv må dåligt och ta hand om sjuka barn är det värsta som finns. Travis var också dålig i helgen men han är som tur pigg nu. Bara lite snorig han också men det verkar det som alla är just nu tyvärr. Jag hoppas Colin sover bättre inatt så man får lite sömn, det behövs för att bli frisk. Jag är inte van vid att Colin vaknar om nätterna längre så jag hoppas bara det är för att han är sjuk. Säger som alltid det får bli sängen tidigt ikväll men sen njuter man så mycket av att få vara vaken ensam så kommer man inte i säng innan 11 ändå som vanligt hehe. 
 
 








Kiropraktor och nutelladagen

Goddag!
 
Jag har varit lite dålig sen ja i torsdags i princip, därav dålig uppdatering här inne. Jag var hos kiropraktorn i onsdags eftersom jag har haft problem med min höft som gör ont. Det kom vid jul och det gjorde först bara ont när jag sprang men nu har det gjort ont hela tiden. Värst är det på nätterna när jag vaknar med krampkänslor och så domnar benet bort. Domen löd att jag har tydligen ett ben som är två cm längre än det andra och jag har belastat det längre benet fel. Eftersom jag belastat det fel har mina slemsäckar i muskeln blivit inflammerade och därför gör det fruktansvärt ont. Han körde med ultraljud där det gjorde ont och sen fick han till ett knak både i bäckenet och i ryggen. Jag behövde träna upp bålen mer för att bli så pass stark där att jag går/springer normalt utan att belasta benet som är längre på något konstigt sätt som jag gjort nu.  
 
Jag spelade match i fredags och hoppades på att höften skulle kännas bättre men den gjorde fortfarande skitont. Vaknade upp med halsont i torsdags också men spelade ändå såklart och det har jag fått sota för i helgen. Är förkyld, har ont i halsen och är allmänt slö bara. Känns som jag har feber då jag har ont i lederna och fryser och svettas om vartannat men det har jag inte. Väldigt mysko! Så helgen har inte varit så kul. Låg halva lördagen och mesta delen av dagen igår för att orka ta hand om vildingarna själv idag när Mattias jobbar. Mår fortfarande inte bra och imorgon har vi en uppskjuten match som väntar. I helgen är det derby också och då vill man ju gärna vara på topp. Så tråkigt när man inte känner sig bra! Ge mig gärna tips på en dunderkur så blir jag väldigt tacksam. Höften får jag väl dessvärre stå ut med och spela med de 5 matcher som återstår av säsongen. 
 
 
 
I fredags var det nutelladagen och då gjorde jag nutellabakelser, enkelt och mycket gott :)
 
 









Leka tillsammans

Det är så himla kul att se Travis och Colin leka så bra tillsammans som de gör. Han tar hand om sin brorsa på bästa tänkbara sätt. Ibland river Colin tex torn som Travis har  byggt upp och då skäller så klart Travis på Colin som bara skrattar och det är så roligt att se haha. Om Colin börjar gnälla så är Travis där med leksaker direkt eller hjälper honom om han fastnat någonstans på hans rum. De kan leka tillsammans en hel förmiddag utan att man behöver lägga sig i om det är så. Jag känner verkligen att 3-4 år mellan barnen blev en alldeles perfekt ålder. Bästa storebrorsan är han verkligen! Han älskar bebisar och mindre barn och är alltid framme och vill krama, klappa och busa med dom. Vi kan inte få Colin att skratta som Travis får haha, han är helt enkelt roligast enligt Colin. 
 
 
 
 
 
 
 
 






Kalas

I lördags hade vi kalas för Mattias. Jag hade beställt lyxsmörgåstårta och kladdtårta med päronmousse. Jättegott var det! Mattias fick jättemycket fina saker så jag hoppas han är nöjd med sin födelsedag :) När gästerna hade åkt hem satte vi oss ner med hans pappa och Susanne och drack ett glas vin, åt chips och dipp och tittade på gladiatorerna. Skön lördagskväll! Igår städade jag iordning lite här hemma innan jag drog iväg och spelade match. Allt man kan säga om den är att i kellogs cornflakespaket kan man tydligen hitta mycket som man egentligen inte förtjänar att ha haha. Nog om den, vi skrattar och laddar om för hemmamatch mot Vetlanda på fredag.
 
Idag är jag ensam med barnen igen då vardagen dragit igång. Jag mådde lite dåligt igårkväll när jag kom hem, hade ont i halsen och sådär men idag känns det lite bättre igen som tur är. Jag har fortsatt med min städning här hemma på förmiddagen, men nu när Colin somnade så satte jag och Travis oss i soffan en sväng. Idag händer det inte så mycket här hemma. Lugn och skön dag helt enkelt.