Sorry I let you go

Den här snygga soffan köpte jag och Mattias igår :) Nu ska jag iväg och fira min farmor som har fyllt år. Blir massa grillat, muuuums :)

















/Take care Nathalie






Bad romance

Plugg, plugg, plugg är vad jag håller på med just nu. Är därför jag inte har skrivit på ett tag. Blev sjuk i söndags med, så det är också en anledning. Har inte så mycket att skriva om denna vecka eller nästa heller för den delen. För ni kommer bara hitta mig framför böcker, för jag ska fixa de mesta innan sommaren ;)


En viktig sak iaf, blir blond på måndag, wiiiiiiiiie :D












/Take care Nathalie






Bed of roses

Tjo!
Är hemma hos mamma och har hjälpt henne att fixa iordning med mat till Jennifers konfiramtion som är imorgon. En tårta är klar nu, och den andra är på g :) Älskling är ute och fixar med solskydd på min bil, så duktig så är han. Grillen är tänd nu också så snart blir det grillad fläskfile, kotletter och annat gott. Sen ska jag åka en sväng till lilla Jasmine och mysa lite. Fast hon är inte så liten längre, börjar faktiskt bli en stor tjej :) Sen blir det gp på tvn ikväll. Niiiice dag :)




/Take care Nathalie






Give me a reason

Äntligen helg! Tog mig ledigt idag för jag har ont i hela kroppen. Var ju ute och sov över i militärtält från tisdag till onsdag. Hemskt va de! Paddlade dit och hem. På onsdagen när vi skulle paddla hem blåste det så mycket så man stod typ still i 2 minuter även att man paddlade som en idiot. Läraren hade sagt innan att man fick inte sluta paddla, för då kunde vinden ta tag i en, och hade man otur så blåste man bort och kunde man missa Öland. Man bara jaa haha. När vi äntligen kom fram till Kalmar gick jag med all jävla packning till mc donalds det första jag gjorde och köpte 3 hamburgare och tryckte i mig :P
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se :) Imon blir det väl grillning och lite gp på tvn :) På söndag konfirmeras Jennifer så då blir det att åka till kyrkan och kolla på henne :)





/Take care Nathalie






Don't change anything

Sitter hemma hos mamma. Har precis ätit lite mat här, blev hasselbackspotatis, fläskfilé och rödvinssås, mycket gott med andra ord. Ska snart ut till banan och kolla när Mattias kör speedway. Får hoppas det går bra för han och laget :)
Måste bara skriva om när vi va på kinan igår haha. När vi hade ätit upp maten, så beställde vi efterrätt också. Mattias gick fram till kassan och beställde åt alla. Sen sa han att Robin fyllde 30 år också. Så när dom kom ut med hans glass hade som satt i massa glitter och grejer, sen sa han grattis på födelsedagen. Och Robin bara eeeh tack typ. Sen sa kinesen att han fyllde 30 år, och då sa Robin haha ja och du fyller väl 70 eller. Så började kinesen tjata bara ja 70, 80, 90 haha. Sen innan han gick sa han ja iallafall grattis och så tar vi det på svenska, happy new year. Sen gick han haha. Fan va kul det va :P Robin däremot fattade ingenting hehe. Blev lite kortspelade hos oss efter det, trevligt :)







/Take care Nathalie






What's going on

Har varit riktigt skönt med långledigt. Igår drog älskling och jag till Linköping för att handla lite kläder. Han skulle bland annat hitta kavaj och så till studenten. Och det gjorde han, riktigt fint va de :) Jag själv köpte lite sommarkläder så som linnen, shorts och sådär. Gick även in på expert innan vi skulle hem, blev ett impulsköp på en platt-tv från samsung på 50 tum hehe. Så ja nu har vi en bra och stor tv iallafall :) Fick knappt plats i bilen när vi skulle bege oss hemåt, va precis.
När vi kom hem blev det duschen och sen åkte vi till Lovisa och Rajjan, där även Madde va och drack o pratade lite. Trevligt :) Idag har Mattias varit i garaget och jag låg och kollade på lite klipp på datan. Kollade bland annat på när Kisse medverkade i Bella&Tyra show hah. Herregud vilken människa, orka vara sån. Ah ni får helt enkelt kolla själva för att förstå. http://nyheter24.se/bella-tyra-show
Ikväll bli det att äta på kina med Sandra och Robin, blir fint det :)















/Take care Nathalie






Do it well

Dackarna vann igår mot Vetlanda, men det satt riktigt hårt inne. Blev en spännande match tillslut, och det är ju alltid lika kul med lite spänning. Idag är jag ledig för att skriva klart rapporten, men just ja jag är ju redan klar med den hehe. Fan så gött. Så jag tänkte sova idag, men väcks 9.46 av att någon jävel står bredvid sängen och borrar. Lovar det lät faktiskt så, men de måste ha varit i korridoren här ute. Svär lite, men somnar om efter en stund. 10.27 vaknar jag igen av den där förbannade borren, vem fan är uppe så tidigt och borrar liksom. Kunde inte somna om heller, men gjorde tydligen det tillslut eftersom klockan va halv 2 när jag vaknade sen hehe :) Sov gott med andra ord. Har bara varit uppe och ätit lite frukost än, sen har jag bara legat här framför datan och kollat på lite klipp och läst bloggar. Tänkte ta tag i mitt liv snart och gå och göra mig iordning och åka och handla lite. Diska vore bra också kanske, är ganska fullt där ute på diskbänken.
Ikväll ska vi äntligen se Avatar, har inte sett den än. Så nu hoppas jag att den är bra. Tim och hans tjej kommer hit och kollar också, grönsaker och dipp på det också. Det blir fint :)













/Take care Nathalie






Come on now, give me all you got

Blev mycket i helgen så har inte hunnit skriva. Men musikuppvärmningen gick bra tillslut, fick godkänt och det är ju huvudsaken. I fredags morgon drog jag och älskling till Göteborg. När vi kom dit lämnade vi bara våra saker på hotellrummet och gick vidare till liseberg. Där spenderare vi hela kvällen, och det var så jävla kul :) Hade tur med vädret också. Mattias tyckte att jag va som ett barn på liseberg, och jag får nog hålla med hehe. Älskar karuseller, sockervadd och allt som har med det att göra :)
På lördagen vaknade vi och gick ner och åt frukostbuffé. Det är det som gör hela hotellvistelsen tycker jag, himla gott när allt bara står framdukat och det bara är att äta. Efter de begav vi oss till relaxavdelning. Låg där i bubbelpoolen och njöt en stund, sen blev det stan :) Inhandlade mig en skjorta, ett par skor och ett par jeansshorts. Sen hann vi inte med stan mer utan då va det dags att åka vidare till ullevi. Regnade inget på dagen, men mot kvällen började det regna, men det blev speedway iaf vilket var tur. Kan ju inte säga att det va världens bästa speedway i början, men det blev bättre mot slutet när regnet avtog. Söndagmorgon gick vi upp tio över 6 för att åka mot Hagfors. Mattias skulle köra speedway där. Vi kom dit ganska tidigt så jag åkte till hans bror Andreas och hans flickvän så länge. Åkte ut till banan sen och då va till och med solen framme så det blev jätte varmt och skönt. Mattias tog full poäng med så det blev en bra dag iaf :) Resan hem med Danne va hemsk haha. Va rädd hela vägen tror, med kom hem fort gjorde vi ju iaf :) Så sammanfattningsvis har det varit en underbar helg :)

Idag va det tillbaka till skolan igen. Usch uch fy! Bara att bita ihop dom sista veckorna nu, men det är fan knappt att det ens går. Är såååå mycket att göra på så lite tid. Får se hur det går helt enkelt, får bara ont  magen om jag går och tänker på det hela tiden.



Lite bilder, ursäkta kvalitén men hade bara min dåliga mobilkamera med :P
























Såhär snygg blir man när Nathalie får bestämma kläder ;)







/Take care Nathalie






All these years

Det är redan onsdag, tiden går snabbt :) I måndags mådde jag inge vidare, så gick aldrig till praktiken. Va hemma och sov o vilade upp mig istället. På kvällen va det inventering på konsum, så Mattias och jag var där och fixade med det. Igår va jag ledig från praktiken, så jag va på konsum och jobbade istället :) Sen när jag slutade drog vi till Kalmar och kollade på en lägenhet. Den va himla fin faktiskt, så får se om vi lyckas få den. Blev mc donalds också såklart. Skulle egentligen ha åkt till Västervik o kollat speedway, men det kändes som lägenhet va viktigare om vi nu vill flytta. Men som sagt får se hur det blir med de.
Idag börjar jag inte förrens halv 2. Och idag kommer Tove, min lärare och ska kolla när man kör min musikuppvärmning. Är lite nervös, men det går nog bra :P





/Take care Nathalie






Love aint easy

Drog med Michaela ut till Vena igår och grillade med hennes kompisar. Första grillningen för iår, och den satt riktigt fint vill jag tala om :) Drack lite och sådär, sen åkte vi in till hulingen. Va en del folk där iaf, och det blev en trevlig kväll. Vaknade tidigt idag av Mattias klocka som ringde typ halv 10 :P Kunde inte somna om så jag gick upp också. Har mått piss hela morgonen i magen tills nu, när allt där i kom upp istället haha. Ne usch va äcklig jag är nu. Men det är tydligen så att min mage inte tål att dricka längre helt enkelt :P
Nu ska jag göra iordning mig lite, sen åka och hämta Michaela i Vena och köra hem henne till Målilla. Blir ltie mat hos mamma, sen ska vi ut till g&b arena och kolla när Mattias kör vid 3 :)













/Take care Nathalie






Let the music play

Igår var det valborg och då skulle det ha blivit lite grillning i Högsby hos Jonna, men vädret tillät ju inte direkt det, så det blev tacopaj istället :) Men det va riktigt gott det också så inte mig emot. Så kvällen spenderades hos Jonna som sagt igår då med trevligt folk och lite dricka. Dock inte för mig som körde, men det va skoj ändå. Kom väl hem runt 2 tiden någon gång. Idag vaknade jag av musikåren som spelade precis utanför fönstret, kul liv liksom haha. Men klockan var 12, så kanske va dags att gå upp iallafall.
Mattias har åkt iväg till Motala och ska va där hela dagen och kommer inte hem förrens ikväll. Så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag faktiskt. Michaela har pratat om hulingen, får se om jag känner för det sen. Nu ska jag gå upp och äta lite frukost iallafall.





/Take care Nathalie