So raise your glas

Vann ju självklart bowlingen igår, va annars liksom ;) Älskling fick se sig besegrad igen hehe. Drack lite och åt sånna där goda us chips ni vet, sånna varma. Mycket gooooott. När vi kom hem lagade vi lite potatisgratäng och kycklingfilé. Rajjan, Lovisa och Simon kom en sväng och åt också. Sen drack vi och spelade lite spel. Trevligttrevligt!
Idag är det gameday som står på schemat som sagt! Börjar tagga för att slå Borgholm nu då ;) När jag kommer hem blir det tacos. Och för att va duktig skriver jag plugga med, men de kommer ja inte orka efter matchen iaf hehe:P














/Take care Nathalie






Ready for those flashing lights

Hektisk vecka så jag har inte hunnit skrivit så mycket. Igår hade vi konditionstester i skolan. Jag låg på medel/hög som var över förväntan, för det känns som min kondition är kass haha. Aja, det va ju lite kul att kolla det iaf :) Sen var det bara hem, systemet en snabbis och sen vidare till konsum för att jobba. Va väldigt skönt att komma hem sen när man slutut iaf. Hade ju knappt träffat älskling sen i söndags eftersom han jobbade kväll denna vecka, så det blev en mysfredag. Fast Mattias får aldrig mer välja film! Blir alltid kassa filmer haha. Jag ville se en skräckfilm, och det blev någon om några jävla pirayor från urtiden som käkade människor haha, Så jävla dålig :P Men jag tycker om honom för de ;)
Idag sov jag till halv 2. Nytt rekord, har inte sovit så länge på ett år tror jag. Förstår ni då hur trött man är på skolan haha? Men gutt vare iaf. Jag fick iaf reda på igår ett engelska går att läsa på distans förhoppningsvis, de blir fett nice isåfall :D Vara hemma nästan alla dagar i veckan och plugga, inte dumt det. Då slipper man åka 3 och en halv timme för att komma till och från skolan varje dag :P Ikväll ska Mattias och jag åka och bowla lite :) Sen ska vi hem och göra lite god mat, dricka vin, och bara ha det mysigt :) En sån helg behövs ibland också. Imorgon är det match mot Borgholm hemma, så det måste man börja ladda för med. En monster och en snickers innan matchen, sen är det fit for fight hehe!





Beställde hem en sån här idag med :) Hoppas den är bra, är förmodligen bättre än den jag har nu iaf ;)







/Take care Nathalie






Shoot like a bee

Riktigt seg dag med föreläsning om kost och sådär. Sen hade vi en labb på eftermiddagen då vi undersökte muskler. Skar i kött och kollade i microskåp och grejer. Såg riktigt äckligt ut i microskåp kan jag lova haha. Efter det var det bara den långa hemresan kvar. Klev av bussen hos mamma och bytte om till träningskläder och åkte ner till mörlunda för innebandyträning. Nu är jag äntligen hemkommen och sitter framför tvn och glor på desperate houswives :) Mycket bra program hehe. Efter det är det cougar town också ;)

Imorgon ska vi ha hand om en dans dag för 150 gymnasieelever. Får se hur det går :P Vi ska köra bugg, vals, foxtrot och köra ett litet roligare avslut med jumpstyle. De tre första danserna är typ de jag tycker är värst, men får hoppas det går bra ändå. Jumpstyle är riktigt roligt iaf :P Man dansar i luften typ med en fot hela tiden i en 3-takt. Så den går ganska fort alltså, rätt kul :) Sista lektionen imorgon blir simning! Ska lära oss voltvändning och lite olika simstilar. Sen är det väl bara hem och plugga. Vart tog min fritid vägen?







/Take care Nathalie






You can't let it just slip through

Då var det måndag igen! Alltid lika kul att säga det. Helgen blev som jag trodde ganska lugn. I lördags vann vi med 9-1 mot Fliseryd och jag gjorde 3 mål :) Det ballade ut i slutet och Fliseryd började nästan slåss i frustration för de låg under med så mycket, och domarna tillät de tyvärr vilket är väldigt tråkigt. Det förstörde hela sista perioden, plus att de fick kompensation och fick med sig varenda blåsning i sista perioden också. Riktigt tråkigt! Menmen vi vann iaf och det är huvudsaken. På hemmaplan kan dom räkna med mer stryk :)
När jag kom hem gjorde vi tacogratäng och umgicks lite med Mattias pappa och hans sambo som var här. Dom drack, men jag höll mig nykter för jag var och hämtade syster och hennes kompisar på nattten i Högsby. Bilen stannade 4 gånger på vägen så de va ju roligt :P Precis de felet jag lämnade in den för i juli, och nu är de samma igen. Så imon åker bilen till verkstan igen, får se hur länge det tar denna gång.

Igår bestämde jag mig för att jag inte orkade plugga, så jag har varit hemma och gjort det idag istället. Har kommit en bit på vägen nu, så det är skönt :) Mattias är på någon utbildning idag så han kommer hem runt 6. Annars jobbar han ju eftermiddag denna vecka, så det är skönt att han kommer hem lite tidigare idag så man hinner se varandra. Mamma och Michaela var här nyss och hjälpte mig lite med ett aerobics pass, så nu är det nästan klart.



Här är vårat sovrum, det enda som saknas är tavlan på fondväggen:)



















/Take care Nathalie






You failed somehow

Igår var vi på gymnasten med skolan. Ni vet ringar, räck, volter osv. Inte min grej alls det där. Speciellt inte när man är stel som ett kylskåp hehe. Men man gör sitt bästa you know. Det är väl huvudsaken. Är ju värre idag. Tog mig 10 minuter att gå upp ur sängen. Så jävla ont i ryggen och axlarna usssch. Inte bra för idag är det ju match mot Fliseryd. Är jävligt pepp så älskling får snart massera mig lite. Sen får man glömma det onda för någon timme, för idag ska vi vinna!
Mattias pappa och sambo kommer hit idag. När som närmare bestämt. Så dom ska väl kolla på min match sen idag, sen ikväll blir lite god mat och sådär :) Lugn helg med andra ord, skönt det med ibland.











/Take care Nathalie






In the heart of the city

Det känns som helgen knappt har börjat, men den är redan slut för länge sen. I fredags spelade vi ju match mot Kalmar. Vann med 5-0, riktigt fint! Fick sätta två, och syrran fick hänga två hon också. Så det va lyckat, gick riktigt bra. Hoppas det fortsätter så. I lördags städade jag och förberedde all mat inför kvällen. Mattias va ju och körde tävling. Nu blir det ingen mer speedway förens nästa säsong, skönt det hehe.
Vid halv 6 kom folket, åt exotisk planka och sen cheescake. Fortsatte med lite lekar, lips och hade allmänt trevligt helt enkelt. Åkte upp till metropol lite innan elvatiden. Var ju lite sådär där måste jag säga. Men när väl dj:n började spela kom det liet sköna låtar. Så en helt klart lyckad kväll iaf. Va jävligt trött dagen efter. Men då vare dags för kalas för pappas släkt, så det va bara upp och städa undan burkar och allt.

Idag i skolan har vi kört maq, en träningsgrej. Sedan har vi haft redskap, alltså ringar, räck och you name it. Jag gillar det inte alls! Kommer ha ont i hela kroppen imon. Är två fullspäckade veckor med skola från 9-16 varje dag plus massa grupparbeten som ska in. Vi går nämligen på vfu om 2 veckor och då ska allt vara klart. För på vfun har vi typ 5 andra uppgifter:P Inte en lugn sekund inte. Ska även hinna med en tenta innan vi går ut på vfun, får väl se hur det går :P



Lite bilder från i lördags :)

























/Take care Nathalie






Carried away by the moonlight shadow

Det har varit en sån där jobbig dag idag. Har varit trött, suttit på en tre timmars tråkig föreläsning. Sen jobbat med hemtentan i gruppen, och nu är den så gott som klar iaf. Det är skönt! Sen fick jag ett mejl från vfuplaceraren att jag fortfarande inte har någonstans att vara på min praktik, så har varit en aning arg idag. Blir förbannan på kommunen för att de inte gör något åt saken, och inte anstället ordenligt folk som tar tag i saker, menmen. Får hoppas på att jag får vara i Högsby eller Vimmerby istället.
När jag kommer fram till Hultsfred skulle jag åka och handla lite snabbt på willys tänkte jag. En gubbe backar ut från parkeringen så står jag där och väntar på att köra in en stund. Sen helt plötsligt kommer de är kärringjävel rent ut sagt från andra hållet och bara kör rakt in på min parkering jag stått och väntat på. Det gjorde inte humöret bättre kan jag säga haha.
Just nu sitter jag och väntar på att träningen ska börja. Är match hemma mot Kalmar imon, så idag är det bäst att göra en lika bra träning som i tisdags. Imorgon blir det att gå på systemet för första gången, woho :D




Här har ni en titt på vårt så gott som klara vardagsrum :)
















/Take care Nathalie







Take me to a place

Har fått så många grattis idag, tack så jätte mycket för dem blir jätte glad :) För övrigt har det varit en lång dag. Grupparbete från 9-12, sen lunch och föreläsning från 13-16. En föreläsning som för en gångs skull var ganska intressant. En kurator och en skolsköterska va där och vi pratade om anledningar till att barn och ungdomar mår dåligt och hur man ska hantera det, hur man handskas med vissa sjukdomar och så pratade vi om anmälningar på lärare osv. Ganska intressant diskussionsämne. När jag kom hem vid tjugo över 6, var det bara att hoppa ut kläderna och i träningskläderna. Började nämligen träna vid 7. Nu har jag duschat ätit och kollat på desperate. Just nu kollar jag på cougar town. Orkar inte kolla på fotbollen, går ju så dåligt iaf :P
Imorgon blir det att åka in till Kalmar för att jobba med en hemtenta. Sen ska jag handla lite inför lördag. Kommer hem lite goa vänner och käkar här, sen drar vi vidare till metropol. Nyöppning :) Hoppas på en trevlig kväll, vilket det garanterat kommer bli :)










Mitt nya inköp i skokollektionen, sååååååååå sköna och snygga ;)








/Take care Nathalie






Computer

Här är min data som jag fick av Mattias :)











/Take care Nathalie






Something sweet

Vilken helg jag har haft ska ni veta. I lördagsmorse gick vi upp ganska tidigt och åkte till Kalmar. Va inne på modehuset och kollade lite och Mattias köpte sig en skjorta. Sen åkte vi vidare till Söderåkra och Möre hotell. Väl där väntade massage och ansiktsbehandling. Var hur underbart som helst kan jag säga! Efter det gick vi tillbaka till vårt hotellrum och drack champange och åt choklad som de hade ställt så fint på rummet när vi kom :) Sen va det dags för relaxen, ångbastu och jacuzzi som var bokat bara för oss. Kunde inte bli mycket mysigare. När vi kom tillbaka till hotelrummet igen fick jag mina födelsedagspresenter ett par dagar i förväg :) En av dom var en liten bärbar data. Va så jävla glad, världens finaste dator :) Tack älskling för det!
Sedan åt vi 3 rätters middag, och under middagen hamnade det en fin ring på mitt vänstra ringfinger. Blev en perfekt årsdag helt enkelt. Avslutades med gpspeedway på tvn, och kul att Jonsson lyckades vinna sista tävlingen.
Vaknade och gick ner och åt en god frukostbuffé. Vidare in mot Kalmar igen, gick på ikea och inhandlade det sista. Vi köpte även vinterskor, mycket snygga sådana ;) Åkte efter det ut mot Lindsdal för att spela match. Förlorade med 7-1, men med ett sjukt och skadedrabbat lag så kan man inte begära mycket mer. Jag äter ju pencillin fortfarande och det känns i kroppen när man springer.


Idag va det tänkt att jag skulle åka till skolan. Började vid 2, så skulle åka fem över 12 tåget. Men vid kvart i 1 hade det fortfarande inte kommit, så då struntade jag i det och åkte hem. Har istället varit hos Michaela och rätt upp ljusen från vårat party, och delat upp lite utgående grejer, så fick med mig massa fina saker hem :) Älskling jobbar kväll denna vecka, så sitter här själv och glor nu. Blir nog inte så mycket mer än tv-tittande ikväll skulle jag tro :P


















Imorgon får man äntligen gå själv på systemet, inte dumt de ;)







/Take care Nathalie






Lay your arms around me

Fy vilken dag jag hade igår. Mådde riktigt dåligt framåt kvällen, fick nästan 39 graders feber och svettades som en idiot. Magen krampade om vartannat och min lilla älskling fick serva mig med det mesta. Så snäll han är :) Mådde dock lite bättre när jag vaknade idag. Så har varit med mormor och morfar till Vimmerby en sväng. Stannade till vid vårt sommarställe, och det var sig likt. Väldigt länge sen man var där när man tänker efter.

Har bakat 3 olika kakor idag eftersom att jag fyller år snart ju :) Inte så dumt att bli 20. Iaf så bakade jag tuppkaka, dumlemuffins och ullakakor. Får väl hoppas dom som kommer på kalaset tycker om dem :) Ikväll blir det mest lugn. Ska snart laga lite kyckling gryta och ris till. Sen är jag lite sugen på att se avatar igen, men det är ju idol också. Så får se vad det blir :)









Trevlig helg gott folk!!






/Take care Nathalie






All right

Ojoj snabba svar från läkaren. Och svaret blev urinvägsinfektion. Jaa inte så konstigt när man tänker efter. Satt nog genomblöt i 6-7 timmar när vi var och paddlade. Kändes som mina äggstockar typ hade frusit till is när jag kom hem hehe. Aja får käka pencillin ett par dagar, så slipper jag kramp i magen iaf. Missar träningen ikväll, men hoppas att jag kan vara med på matchen i helgen iaf :)


Förresten, seriöst vad är det för fel på folk? När man inte känner varandra väl så frågar man väl för fan inte om ens graviditet var planerad? Om någon jag inte står nära frågar mig det när jag någon gång i tiden blir det, så kommer jag bli förbannad kan jag säga. Det är väl privat. Guud, stör mig också på alla som fått barn som tror att dom är vänner med alla som har barn.




/Take care Nathalie







Stay with me baby

Ja seriepremiären gick ju sådär, förlorade med 6-4. Men man kan inte förvänta sig mycket mer när man har med spelare som inte ens tränat, och folk som typ tränat 1 gång. Man blir ju inte direkt ihopspelade då. Så jag hoppas på en bättre närvaro på träningarna nu för tiden. I lördags kom Mattias farmor och farfar hit från Munkfors och hälsade på. Vi var borta på marknaden en sväng, sen va vi på kina och åt och sen blev det en spelkväll :) Trevligt. Fick massa fina saker bland annat en damsugare så nu har vi en egen och slipper låna mammas :) Dom åkte hem på söndagen och då hade Mattias och jag världens slappar dag typ. Kollade på tv, städade och fixade lite.
Är redan torsdag igen. Tiden går snabbt minst sagt. Denna vecka har vi dans i skolan. I tisdags körde vi chacha, riktigt skoj :) Igår skulle vi köra olika styrketräningsprogram som ty maq, arobic. Men jag mådde så jävla dåligt så fick åka hem. Lite tråkigt att missa det. Missar streetdance och allt idag med. Men mår verkligen piss, så vad ska man göra. Vet inte vad jag är för sjuk egentligen, mår illa, ont i huvudet och allmänt dålig bara. Får hoppas de blir bättre till helgen, för helgen ser jag fram emot :):)

Mattias är i Västervik och röntgar sig idag. Han åkte klockan 8, och gör dom sista plåtarna vid 2. Så han är där en hel dag. Får hoppas allt ser bra ut. För ikväll ska han ju upp på cykeln igen. Så nu ska man tydligen behöva vara orolig igen. Men han har lovat att köra själv på träningen ikväll, så det hoppas jag han gör med :P







Hittade det här i ölands innebandytidningen igår, lite kul hehe ;)
För er som inte ser står det under Ibk Svala höll ögonen på: Nathalie
Larsson kan bli lagetspoängdrottning
Bäst att leva upp till förväntningarna då kanske?:P





/Take care Nathalie