Straight through

Syster och Henke bjöd oss på tacos förrut. Sen stannade Travis hos dom för att busa lite. Då fick Mattias och jag lite egentid eftersom han åker imon. Och hur spenderade vi denna? Jo Mattias åkte och handlade och jag städade haha. Blev lite tvspel också sen satt vi bara och glodde på varann typ. Minns inte hur det var att vara själva

Är fortfarande ensamma och nu kollar vi på finalen i gladiatorerna. Plutten kommer snart hem och då ska vi duscha med honom för första gången. Han är lite rädd för duschstrålarna nämligen så vi ska försöka visa att dom inte är farliga.








At the same time

Inledde denna dag med att titta på gpt från Nya Zeeland. Tyckte allt det var ett ganska bra gp ändå. Mattias är i garaget nu och jag är hos mamma en sväng med Travis. Har ätit gårdagens tårta igen. Mycket godare idag än igår.

Idag är Travis 5 månader. Grattis till lilla sötnosen. Tänk vad han har lärt sig mycket under dessa månader. Nu kan han nästan sitta helt själv också, så duktig är han. Har inte sett någon som har så bra fingermotorik som han för att vara så liten. Han är så snabb med dom små fingrarna. Så medveten om allt runtomkring, och har börjat göra lite försök till att krypa. Herregud vart tog min lilla bebis vägen. Han var inte bebis och låg i famnen länge alls. Det går för fort...





Detta var den bild som hamnade på facebook först på vår lilla älskling :) Här är han en dag gammal.






If tomorrow

Har varit och ätit kinamat för att fira mamma som fyller år idag :) Nu har vi ätit lite tårta också. Mums! Bella är på glatt humör.







Piece of me





Travis har vaknat och tuppluren gjorde susen för nu har vi en duracelkanin hos oss iställlet haha. Har tagit en svängom i hoppgungan precis, men nu blev den tråkig så nu får vi hitta på något annat hehe. 5 månader blir han imon och har redan såhär mycket vilja. Vart ska detta sluta haha?




lök,jgygy5yy6 b   mhjki6hjJUHTYUH            BB NTG   / Travis









Harmony

Vilket tråkigt väder man vaknade upp till då. Hade velat gått en promenad, men det känner jag verkligen inte för i stormen. Travis har börjat sova bättre igen, skönt de. Nu äter han inte längre så tidigt om mornarna heller. Igår åt han vid 9 och så vaknade han inte till förrens halv 8 och ville ha mat imorse. Där emellan stoppade jag bara in nappen en gång. Sånt gillar vi! När han hade ätit somnade vi om och låg kvar i sängen till halv elva. Skönt.

Jag gick upp och duschade och Mattias gav Travis lite gröt. Sen åt vi frukost och kollade på bigbrother. Nu är han i garaget och jag har gjort mig iordning. Travis sover sen en och en halv timme tillbaka på soffan. Han är nog fortfarande lite tagen av sprutan så det är bäst att låta honom sova.











Money to me

Travis fick feber iallafall, men han har varit på bra humör ändå. Väldigt lugn dock för en gångs skull. Annars brukar det vara fullt ös, men han låg på soffan och lekte lite med sig själv ikväll bara. Har gett honom en alvedon nu så hoppas han får sova bra i sin säng. Har precis lagt honom så han somnar väl när som. Innan han somnade kissade han ner sin mamma. Kort därefter ville han kissa ännu mer och siktade in sig på toadörren så det blev blött i hela hallen haha. Så mycket kiss har jag aldrig varit med om innan.


Big brother dags för mig och Mattias nu innan det blir sängen för oss också.










Is that what you see

Nu är vi hemma från babysimmet. Idag badade Mattias med Travis så jag passade på att fota och filma lite. Det var kul att se det från sidan av också, ser så mysigt ut :) Därifrån åkte vi direkt till bhv för spruta och vägning. Idag vägde han 6510 g och var 64,5 cm lång. Det går uppåt sakta men säkert. Han visade även upp sina nya skills han lärt sig nyligen för sköterskan och snurrade runt på skötbordet. Rygg till mage, mage till rygg och så om igen hehe. Duktiga killen. Men det var inte lika kul att ta sprutorna inte. Tur att det går över fort och att de glömmer det när de får komma upp i famnen.

Han är så söt med plåstrena på hans små lår. Han sover fortfarande i stolen, men får hoppas att sprutorna inte tog allt för hårt på han så han tänker vara på dåligt humör sen när han vaknar och resten av dagen. Febern får gärna hålla sig undan också. Sist gick det bra så det gör det nog denna gång med.













One touch

Travis skötte sig utmärkt på krukpartyt. Eftersom Mattias jobbade och Mini spelade innebandy fick han hänga med. Jag köpte lite nya sukulenter. Var sugen på massa annat, men måste hålla i pengarna nu om man vill hitta på lite roliga saker framöver ;) Åker hellre på gpt i göteborg än köper saker till lägenheten för att ta ett exempel.

Nu har jag och Mattias tittat på bb så det är väl dags att dra sig mot sängen. Babysim och 5 månadersvaccinationen väntar imorgon. Huuaa! Men det ska bli spännande att se vikt och längd då det var en månad sen sist.





Den största kärleken som finns är du mitt hjärta







Nomadic you

Vi chillar lite och kollar på tv medans vi väntar på att mamma ska komma och hämta upp oss. Disney channel är intressant :) Och hängslorna på byxorna är goda att äta tycker Travis.









Dancing in the light

Är hemkommen från babycafeét. Bjöds på våfflor idag, supergott :) Travis blev jättetrött i slutet, han somnade när jag tog på honom jackan till och med hehe. Han sover fortfarande i stolen, så då får man passa på att göra det man vill i lugn och ro :)

Mamma skrev förrut att hon skulle bjuda på mat idag så då är det bara att tacka och ta emot så slipper man laga mat till sig själv. Jag åker hem väl hem dit snart skulle jag tro. Ikväll ska vi på lilla extra party i Hultsfred. Hoppas dom har fått in mycket nytt är sugen på lite nya inredningssaker.

Sista dagen Mattias jobbar idag, sen är han ledig i 18 dagar. Dock kommer han inte spendera alla dom med oss eftersom han åker till Polen i helgen. Usch det ser jag inte fram emot! Men det blir många dagar ihop när han kommer hem iallafall!












Get it over with

Puuh vilken dag det har varit. Travis har inte varit på bra humör alls. Vet inte om det är så att tänderna kan vara på väg ner eller något för han har varit tjurig större delen av dagen. Tog en promenad med Michaela förrut så jag fick vila armarna lite. Sen var han lite gladare när han vaknade igen. Michaela stannade här och kollade på top model och så åt vi kladdkaka. En ny sort med vaniljglass på som kommit ut. Riktigt god var den, den smakade som glassen sandwich typ.


Travis är nybadad och sover sen ett tag tillbaka i sin säng. Tredje kvällen som varit kämpig med att få han att somna. Konstigt hur det bara kan vända, men med lite envishet så går det få han att sova tillslut. Men ser ju på han att det är något, om man bara visste vad.



Lilla älsklingen du är det bästa som hänt <3







Keep this short

Godmorgon!

Har haft en mysig morgon med familjen. Vi vaknade halv 10, och Travis straxt därefter. Då gick vi upp och la oss på soffan och tittade på gårdagens bigbrotheravsnitt och åt frukost. Travis fick gröt och sen ville han mysa på soffan med oss.

När det var slut då blev det andra bullar för då ville Travis busa. Han har humör grabben som vänder på två snabba. Nu somnade han på soffan en stund så då passade jag på att sätta mig här. Mattias är i gargaget och sen åker han och jobbar. Vi har inget planerat alls idag, så tråkigt. Känner för att göra något.





Dagens vilding minst sagt!







Answer

Idag var vi varit på öppna förskolan och busat lite. Mycket leksaker där vilket Travis tycker är skitskoj. Gjorde även ett glädjetjut idag när vi sjöng. Vet inte om det var för att sjunga är kul eller om det var för hans mamma sjunger för jäkla illa. Gissar på det sistnämnda!

När det var slut kom pappa Mattias och hämtade upp oss så åkte vi till Hultsfred och handlade lite på Willys. Sen blev det jobbet för Mattias och baconpannkaka till lunch för mig :) Annars idag har vi bara busat. Travis är på väldigt bra humör nu för tiden, och det är ju skönt. Dock vet jag inte var det var med han igår när han skulle sova. Skrek som bara den och det burkar han aldrig göra. Vi lägger honom bara i sängen och stoppar om honom sen går vi därifrån och han somnar. Det har jämt funkat. Gjorde ersättning iaf efter en stund och då somnade han tillslut.

Nu har vi vilat en stund och nu ska jag åka och spela innebandy :)











Try it

Våfflor och big brother :)








Close that door

Sandra kom en sväng igår och hälsade på. Hängde med henne på förfest en stund, sen kom Mattias och hämtade mig när han kom hem från matchen. De andra skulle ut :)

Travis har varit omöjlig inatt. Varenda gång han vaknar till tror han att det är morgon och ska börja leka. Hmmm inte så kul att leka halv 3 på natten inte. Han vaknade 5 gånger inatt tror ja. Tappade räkningen efter ett tag. Kom nog inte ens in i någon djupsömn inatt så var skittrött imorse. Men vi fick ligga kvar i sängen till 12 med Travis idag iallafall. Det var riktigt skönt. Åt frukost utomhus och nu har jag betalat räkningar, deklarerat, städat och sökt extra jobb haha. Full fart!

Det blev en maxi cosi till Travis iallafall, det duger nog bra. Köpte den i fredags, idag provsatt han :)









Till the end of time

Har precis sovit med Travis en timme. Så jäkla gutt det var :) Nu är det bustime igen. Lillskiten vill bli underhållen 24/7 haha. Att ta det lugnt är ju tråkigt, kul ska man ha precis hela tiden :)








New solution

Har varit en sväng i Vimmerby med kusinen och syster och kikat lite. Fikade gott innan vi åkte hem med :)

Mattias är iväg på speedway sen har han innebandymatch så Travisen och jag är hemma hos mamma nu. De tände precis grillen så det luktar underbart. Premiärgrillning blir det idag alltså :)

Travisen leker för fullt. Han sov 2 och en halv timme i vagnen ute förrut. Himla tröttunge :)







Give me some loving

Har fått sällskap av busungen nu :) Han sover så himla skönt ute så han sover ett bra tag. Jag hoppas det är sånt här skönt väder hela helgen :)







Last night

Igårkväll städade vi bilen och sommardäcken åkte även på. Gutt att slippa dubbarna.

Testade att ge ersättning till Travis igår innan han skulle sova och nu tog han iaf flaskan. Hade köpt en ny från eska. Men inte sov han bättre för de haha. Konstigt. Jag försökte pumpa igår innan jag la mig och fick ut 20 ml från båda brösten. Det betyder nog att den börjar sina. Får se hur det går under dagen. Han har ätit två gånger och än verkar han nöjd iaf.

Har precis putsat alla fönster medans Travis sover i bilstolen. Och nu sitter jag och njuter av solen på vår lilla gård. Skönt med helg också :)








Make me wanna

Precis nu vände sig Travis från rygg till mage utan någon hjälp för första gången. Duktiga killen har en stolt mamma just nu :D








If you getting down

Är hemkommen från babysimmet nu. Travis sover fortfarande i stolen så jag sitter ute med honom. Solen värmer ju som bara den, var tvungen att ta av mig jackan. Underbart!







Striped

Är hemkommen efter ett svettigt trxpass. Träningsvärk deluxe imon, jo man tackar! Men det är riktigt kul när man får jobba med sin egen kroppsvikt. Träningen blir mycket bättre då tycker jag. Nu blir det soffläge och invänta greys och bb. Köpte även med en subwaybaguett hem från Västervik som Mattias och jag ska trycka i oss när han kommer hem från sin träning. Mmmmmm, det är så jäkla gott och speciellt med sweet onion sås på. Det vattnas tillochmed i munnen när jag skriver detta hehe.

Btw nu är det riktigt illa med mitt håravfall. Är uppriktigt sagt rädd. Hårfästet har blivit så himla mycket högre än vad det var innan. Jag kan dra bort tussar från håret, och då menar jag verkligen tussar. Har inget hår kvar snart, hade knappt något innan heller ju. Har köpt vitaminer, men det hjälper inte det minsta mot det. Hoppas verkligen de växer tillbaka sen när man slutar amma. Ska inte göra det länge till, en månad till har jag tänkt sen är det slut på att. Någon som har något tips på vad man ska göra med håret, eller är det bara såhär det är helt enkelt?





Travis med hans nya "mobil" som han fick idag hehe. Han fick även en jeansjacka, en mössa och lite andra leksaker. Köpte en uppblåsbar stol som han kan sitta i när han badar i sommar också :)









Going up

Har gått en runda på stan och kollat i butikerna. Käkade kinamat efter det och nu har vi varit på biltema. Travis fick en barnstol till cykeln och en hjälm av mormor och mini där. Perfekt till sommaren :) Lägger upp bilder på resten av vad vi köpte sen när vi kommer hem :)

En liten gladskit påväg in på biltema :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_194900152.jpg" class="image">







Who can live without love

Jag vaknade inatt av att Travis låg och pratade. Öppnade ett öga och kikade på klockan som visade 2.37. Suck!! Ställde mig upp och kollade vad han styrde med och såg att han låg och lekte med snutten. Skitunge! :) Tog 20 minuter innan han somnade om och då var jag pigg.

Nu är vi iallafall uppe och påväg till Västervik med mamma och mini. Ska kika på lite bilbarnstolar blandannat.







Talk to you later

Sådär nu är middagen uppäten. Fick bli potatis, fiskpinnar och broccolisås idag. Älskar broccolisåsen :) Travis fick palsternacka och morot och sen fick han smaka på en ny efterrätt nämligen ris med fruktmos och den var verkligen populär hos herrn. Han bara gapade och gapade haha. De är verkligen som fågelungar när de tycker något är gott. Vatten är något som verkligen går hem hos honom också. Ja snart är det minsann dags för honom att lära sig att äta och bli mätt på maten, för min mjölk börjar ta slut. Han äter så så lite nu för tiden och sen går det så lång tid utan mat mellan 21.00-05.00, så det känns som den börjar försvinna.

Maten för Travis ser ut ungefär såhär på en dag:

05.00 amning
08.00 amning
10.00 gröt
13.00 amning
16.00 smakis och puré
18.00 amning
21.00 amning


Travis håller även på att lära sig och sitta själv för fullt. Det ser så roligt ut när han styr haha. Han kan sitta själv i ca 10 sekunder sen dyker han ner i soffan. Han har kommit på ett annat smart sätt att sätta sig på när man blir trött också. Nämligen såhär haha! Tvdosan i högsta hugg med. Det är mycket roligare med mammas och pappas "saker" än hans egna leksaker.








Well done

Matilda och lilla Juni har varit här idag och fikat o kollat på tv med mig och Travis. Hade tänkt ta en promenad också, men vädret är riktigt tråkigt. Hoppas verkligen det blir bättre till helgen. Det var trevligt med lite sällskap under dagen. Snart kommer Mattias hem från jobbet och då ska jag göra middag. Är hungrig efter all fika nu :)










Don't go away

Mattias är och tränar så Michaela har varit här en sväng. Vi bakade negerbollar och ullakakor. Smaskigt. Enkla grejer att baka, men man gör det inte så ofta :) Nu har hon gått hem och Travis och jag kollar på teen mom och inväntar pappa Mattias. Har varit en seg dag av någon anledning. Den har gått riktigt sakta och det har inte hänt något. Men är lite roliga saker inplanerade i veckan iaf :)









Over here

Travis har börjat sova igen verkar det som. Tredje natten i rad nu som gick smärtfri. Somnade vid halv 10 igårkväll, sov till 5 och åt sen somnade han om till 8. Då hade jag tänkt att vi skulle gå upp, men då kom världens hagelskur, så vi struntade i öppna förskolan och somnade om till halv 10 istället :) Himla mysigt när pappan är och jobbar och vi kan mysa ihop i vår säng hehe :)

Här hemma har det varit full rulle med en nyfiken liten kille som ska vara på allt. Han är så rolig när han äter. Han har börjat härma oss och sitter hela tiden och säger mmm och nam nam, gärna samtidigt som man har mat i munnen så det stänker överallt också. Igår fick han potatis och broccoli och gjorde världens min som att det var skitäckligt, men ändå satt han och sa mmmmm. Haha sötnos!



Jag ska ha ner den där necesären!!!!





Yes, nöjd kille som lyckades! :)






Not coming

Efter gladiatorerna igår gick Henke och Mattias in till han och spelade tvspel. Då gjorde Jennifer och jag popcorn och kollade på bröllopsfotografen inne hos oss. Smidigt haha!

Imorse fick jag och Mattias sovmorgon ihop för första gången sen Travis kom. Moster kom in och hämtade honom straxt efter åtta när han vaknade. Hur skönt som helst. Nu är Mattias iväg och spelar match och Travis och jag ligger på soffan och myser. Vi har vikt in tvätt och tvättat med. Han tycker det är kul att "hjälpa till" men sånna grejer. Vet inte om han är så mycket till hjälp dock haha, men så länge han är nöjd så får han vara med och styra.












Feel me

Åkte till Hultsfred förrut och åt på sibylla. När vi kom hem hjälpte vi till att fixa lite i lägenheten. Nu är Jennifer och Henke hos oss. Vi har ätit tacogratäng och så kollar vi på gladiatorerna :)

Travis busade i gåstolen medans vi byggde ihop en byrå förrut :)









Trying to change

Igårkväll när vi skulle gå och lägga oss låg jag och Mattias i sängen och pratade i över en och en halv timme. Det är det bästa jag vet. Sen somnade jag i hans famn och fick sova gott ända till 4 innan Travis ville ha lite mat. En väldigt bra natt med andra ord :) Det verkar som bricanylen gjorde sitt också.

Fick sovmorgon idag, och blev lite besviken på vädret när jag klev upp. Hade hoppats på sol idag, men kan kan inte få allt. Har varit inne och kollat i Henkes lägenhet nu. Dom har flyttat in alla saker idag, jättefint har de fått det. Blir sugen på att göra om lite här inne jag med. Svårt att veta vart man ska börja bara :)



Mattias har klätt Travis som en liten fånge idag haha.








Over the hills

Så nu har vi inhandlat taco tills ikväll. Eller vi börjar nog med det snart för jag är hungrig, har bara ätit frukost idag. Michaela och Robin är också här och ska äta. Sen köpte vi så vi ska göra egen äppelpaj och även chips och ostbågar. En riktigt fettiskväll hehe. Har precis tagit fram utemöblerna till framsidan också. Härliga vår!













Right to tell me

Update från vårdcentralsbesöket igår. Travis har öroninflammation på ena örat, men det var ingen infektion så det läker sig självt. Fick även bricanyl (stavning?) utskrivet så han ska kunna andas lite bättre om nätterna tills förkyldningen går över. Nu hoppas vi det blir bättre. Han var så duktig där när han fick stick i hälen och allt.

Idag tyckte Travis att vi skulle gå upp vid 9, så då var det upp och hoppa. Det börjar kännas i kroppen när man bara får sova i 2 timmars intervaller kan jag säga. Trött trött trött :) Men vädret gör så man glömmer bort det lite iallafall. Nu har vi varit ute på en promenad och han sover fortfarande ute i vagnen, så jag kunde sätta mig vid datan en stund.

Ska alldeles straxt åka och handla i Hultsfred till middagen ikväll. Sen har jag bestämt att vi ska plocka fram utemöblerna. Iallafall till framsidan. Mormor var här och bytte blommor i mina krukor också, så nu ser det jättefint ut på framsidan :)











Flying

Idag har vi hunnit med babysim. Lika mysigt som vanligt. Idag blev det vatten över huvudet med vilket medförde roliga miner haha. Men det gick bra :) Mattias var också med idag och kollade på.

Nu har vi ätit lite lunch och jag ska gå och ge Travis gröt nu. Han får väl äta i sina nya fina skålar idag :) Sen ska vi ner till vårdcentralen med Travis pga av hans långvariga förkyldning. Han har svårt att andas om nätterna så det ska kollas upp!



Travis ska vara med och röra på allt mamma håller i händerna vare sig de är en kamera, mobil, mat eller glas haha. Sen ska man helst få tag på saken mamma har och stoppa den i munnen. Det är bäst!








Start a fire

Blev jag något klokare av mötet med studievägledaren? Nääää. Varför ska man behöva göra allt själv är frågan? Aja imon öppnar portarna, bara söka på massa kurser och hoppas det löser sig.

Hände en jävligt rolig grej efter vi varit i skolan. Mamma och dom skulle hämta ett bord de hade köpt på blocket. Jag satt kvar i bilen och de gick iväg och hämtade det. Helt plötsligt kommer de fram en kärring och en gubbe. Hon börjar ta kort på bilen, så jag går ut och frågar vad hon håller på med. Får till svar av gubben att "det ska du skita i". Då brände det till lite i mig så jag höjde rösten lite och sa ni har ingen rätt att ta kort på bilen, vad är problemet? Fick till svar igen att jag skulle skita i det. Men herregud vad är det liksom sa jag, och han bara vi ska ringa polisen. Man bara öhhh jaha. Då frågade jag varför han ställt på handikappsparkeringen utan tillstånd. Då skrek han "hur ohyffsad är du som frågar de". Ja ni har ju inget tillstånd sa jag då. Nu går vi upp och ringer polisen på er. "Ja men gör det gubbjävel skrev jag tillslut". Detta var ett par i 60+ åldern. Herregud vad fan är problemet liksom? Vad var de arga på, vad hade vi gjort för fel? Vi lastade in i bilen vilket är fullt tillåtet utanför lägenheter. Hoppas verkligen inte jag blir sånna bitterfittor när jag blir gammal. No life.se.

Skrattade gott åt det i bilen sen iaf haha. Shoppade loss lite sen istället. Travis fick en gunga så han kan gunga här ute på gården i sommar :) Han fick även lite förvaring och saker i matväg.



Travis fick solbrillor, en jacka och strumpor också :) Lite vårkläder till mig blev de med :)










To be loved

Är lite piggare idag så nu är vi påväg till Kalmar. Jennifers ska på utvecklingssamtal och jag ska försöka få tag på studievägledaren. Hon är omöjlig att få tag på så det är väl en chans på 1000 att hon sitter på sitt kontor.

Sen blir det shopping och Ikea såklart :)







My life my friend

Haha vi har fått oss ett gott skratt här hemma nu när vi satte upp Travis hoppgunga. Han har hoppat och snurrat för fullt. Det var riktigt kul tyckte han. Han satt inte så bra i den, så vi måste fixa så att armarna hänger bättre tills nästa gång. Lilla sötnosen haha. Det var kul att han gillade den :)











Have a little fun

Inte pigg än. Travis och jag ligger i sängen och kikar på tv just nu. Han tycker att jag är världens tråkigaste som inte orkar leka med honom, och jag förstår honom. Skulle behöva sova lite, blir frisk mycket snabbare då. Får se om Travis är med på de planerna om en stund :)











On top of me

Jahopp nu sitter jag här igen och kollar på tatureringar. Blir lika sugen varje gång jag börjar kolla. Undra hur många det kommer sluta med? ;) Nä men just nu sitter och jag planerar min 4:e tatuering, eventuellt en 5:e samtidigt. Får se hur det blir. Är tänkt att jag ska göra den i april iallafall. Har som vanligt sjukt svårt att bestämma mig, bestämmer mig oftast helt i sista sekunden. Och det har blivit bäst för jag har inte ångrat någon jag gjort. Det är så mycket som måste stämma in tycker jag. Gillar inte att bara sätta en här och en där utan det måste ha något sammanhang på något sätt. Man måste även planera för eventuellt ytterliggare tatueringar i framtiden så man verkligen sätter dom på rätt plats. Åhhh nu längtar jag tills jag får ligga under nålen igen :)










Why do you have to

Travis och jag har precis sovit en stund. Så himla skönt. Nu ligger vi i sängen och myser lite :) Tack för att han är på det humöret! Mitt huvud värker satan, men måste snart samla alla mina krafter för att gå upp och laga middag.









Can we go home now

Upptäckte idag att vi bara har en månad kvar av hyrtiden på vårt babyskydd, så kände att det var hög tid att börja kolla på bilbarnstolar. De flesta verkar vara från 9 kilo och det lär inte Travis väga om en månad, så vi förlänger troligtvis hyrtiden 1 eller kanske 2 månader på babyskyddet. Men sen vill jag byta för jag tycker inte Travis sitter bra i babyskyddet längre. Han är ändå ganska lång.

Jag har googlat massa och just nu står det mellan de här modellerna: Britax Multi-Teach och Maxi Cosi Mobi.



Vad rekommenderar ni, vad har ni för erfarenheter/nackdelar/fördelar av dessa modeller?




Britax (åt vänster) har fått högsta betyg i 2012s test och Maxi (åt höger) kommer straxt därefter. Kan tilläggas att vi har en volvo v70 så den ska passa bra där i också :) Så hjälp mig gärna!













Start to rise

Vaknade imorse med världens förkyldning, halsont och ett tugnt huvud. Jättekul, inte! Det går i cirklar mellan oss här hemma. Stackars Travis är också genomförkyld. Inte ens koksalt hjälpte inatt på han. Detta betydde ingen öppna förskola, ingen promenad och ingen innebandy för mig ikväll heller. Verkligen typiskt när det är så himla fint väder idag med.










A part of

Vi skypade med Travis farmor och sambo ikväll, trevligt. Synd att de bor så långt borta, men det dröjer nog inte länge innan vi ses igen :) Sen har Travis badat med sin pappa vilket var jättekul tyckte han haha. Tror han låg i badet i 25 minuter och plaskade. Ett himla sparkande och stänkande i vattnet. Nu har han precis lagt sig och vi kollar på big brother.



Mammas badpojke :)











Taste of

Hade en trevlig kväll igår igen. Efter melodifestivalen spelade vi "med andra ord" och sen körde vi bowling på kinect :) Somnade skönt efter det!

Imorse fick vi sovmorgon till halv 10 för andra dagen i rad. Skönt, mycket skönt! Mattias gick upp med Travis då och jag hade inte tänkt somna om, men gjorde visst det och vaknade halv ett hehe. Då hade jag energi som hetta duga också.

Jag vek in tvätten, tvättade, hängade tvätt, bäddade rent i vår och Travis säng, plockade in disk, diskade, fixade naglarna och städade. Sen kom Mattias hem från verkstan och nu har vi ätit middag. Skön söndag :) Travis är piggare idag också, så det känns väldigt skönt.







Idag blev det baconlindad fläskfilé i ugn med senap och vitlöksfyllning. Till det potatisgratäng med lök och gräslök, bearnesås och sallad. Gott gott :)







Lose our colours

Melodifestivalen, tacopaj och toscapäron med älskling, Jennifer och Henrik :) Heja dead by april!!!








Not so far

Lilla hjärtat ligger mest i famnen och sover och tuttar för fullt så fort han vaknar. Det är bra så han får i sig vätska iallafall. Just nu vaknade han till och kikar lite på tv :)








Gone with the wind

Hade en väldigt trevligt kväll igår, blev lite mupp med uppladdningen igår på inlägget fick jag se nu hehe. Vi gjorde egen pizza, pratade, spelade spel och hade det allmänt trevligt :) Tyvärr fick vi åka hem ganska tidigt med Travis då såklart, och han har sovit väldigt oroligt inatt och varit kinkig hela förmiddagen. Så vi tog febern på honom nu och den visade 38,5 så han har lite feber stackarn. Snoret rinner också på honom. Idag blir det med andra ord en bära dag eftersom han vill vara i famnen hela tiden.

Jag har precis bakat cupcakes, ska gå och provsmaka en nu :)










I heard

Spelar, woho :))

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193185965.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193185965.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193185965.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193185965.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193185965.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193185965.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193185965.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193185965.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193186251.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193186251.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193186251.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193186251.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193186447.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_193186550.jpg" class="image">







Lovely life

Nu drar jag till Lovisa där Madde också befinner sig. Vi ska göra egen pizza och mysa lite. Sen åker vi hem till oss där grabbarna befinner sig och spelar lite spel och sådär :) Ska bli jättetrevligt!










It's something about it

Åh va bra Mini var precis här med en rejäl krok till Travis hoppgunga som han fick i julklapp. Så nu kanske vi äntligen kan få upp den helgen :)








Sweet as you

Imorse vaknade jag av att Travis låg och tog på min arm. Hur sött är inte det haha? När Mattias går upp vid kvart i fem, så brukar nämligen Travis få komma över och stanna i vår säng nästa gång han vaknar till :) Så vid 6 imorse lyfte jag över honom, sen somnade vi efter lite mat. Vid halv 10 så vaknade jag av att det kittlades på armen, och där låg det någon med stora ögon hehe.

Vi har gått en timmes promenad idag som börjar bli rutin nu. Travis sov kvar nästan 40 minuter ute i vagnen ockå när vi hade kommit hem. Då fick jag sätta mig o lugn och ro och äta lite lunch. Skönt :) Nu busar vi för fullt på soffan och inväntar Mattias. När han kommer ska jag åka och fixa tackkorten till dopet. Bättre sent än aldrig ;)










The lady





Idag lyxade vi till det lite och gjorde hasselbackspotatis och älgfärsbiffar med gräddsås. Behöver jag skriva att det var gudomligt gott? Mmmm, riktig vardagslyx. Gick snabbt och smidigt också, över förväntan :)






All time

Alltså va fan kontroversiell barnyoga?? Kan någon bara spärra in människan. Sånt här gör mig riktigt förbannad, vad tänker människan med? Kolla själva får ni se, men varnar för känsliga tittare!


Kontroversiell barnyoga








Victory

Idag började babysimmet vid halv 10, och jag tänkte verkligen försöka att komma i god tid. Kvart i nio hade jag sagt att jag skulle åka, kom iväg 5 min senare och hade hela 10 minuter tillgodo innan det började :) Bra där Nathalie!

Tyckte allt det gick bra på babysimmet. Travis inledde med att ta två kallsupar eftersom han är så ivrig att bita på saker så han bara doppa ner ansiktet innan jag hann vara med hehe. Men han hostade och fnös lite sen var det bra. Sen guppade han runt lite och letade efter leksaker och sprattlade lite. Det var mysigt :) Nästa torsdag får Mattias följa med också när han är pappaledig :)

Nu har jag ätit lite lunch och Travis sover gott i sin vagn. Har kommit på att det är smidigare att lägga ner honom så han får sova där istället för på soffan. Han börjar snurra runt och ha sig så mycket nu. För ett par dagar sen vände han sig från rygg till mage med hjälp av mattan han låg på så det dröjer nog inte länge innan han snurrar runt själv också.




"Inte leka med blommorna Travis!"        "Jag har inte gjort något mamma?!"




"Äh jag får väl leka med lamporna istället då."          "Är du nöjd nu mamma?"




"Vänta du bara nu är jag på            "Lyktorna där borta ser roliga ut
blommorna snart igen"                     också"








I'm just me

Nu har Travis ätit gröt i en vecka och hans mage verkar ta till sig det bra, så idag fick han börja testa smakisar. Börjar med en smak en gång om dagen så han vänjer sig, sen kommer vi att uttöka till två gånger om dagen. Likaså men gröten. Just nu äter han bara en gång, men när han har lärt sig äta lite bättre kommer han få kvällsgröt med.

Först ut att smaka idag var palsternacka och morot. Han såg lite skeptisk ut när han fick se tallriken, och när han fick första skeden i munnen. Men sen va det mmmm, och han satt och gapade och ville ha mer hela tiden haha. Blev sur när det var slut på tallriken, men han får inte så mycket än så länge. Får se hur han regaerar på det först :) Det ska ju bara vara smakisar också, han ska inte bli mätt på det. Frös in resten av pureén som blev kvar i en sån man gör iskuber i eftersom burken bara håller sig öppnad i kylskåp i två dagar. Perfekt storlek på dom, så det blir en smakis i varje så man bara kan plocka fram :) Smidigt!












Very long

Travis tyckte det var kul att väcka sin mamma typ 10 gånger inatt. Tappade räkningen efter ett tag. Nu får det gärna vända med förkyldningen. Saknar de hela nätterna och den sammanhängande sömnen. Man ser ju ut som en zombie när man inte får sova. Fick iallafall sova till 10 för Travis, det var skönt de iaf. Då tog sjuklingen med honom upp och jag somnade om i två timmar till. Underbart!

När jag gått upp tog jag en promenad hem till Travis mormor så dom fick busa lite. Nu har vi kommit hem igen och har även hunnit äta lite soppa. Nu ska jag sätta mig i soffan och ta det lugnt!


Lilla cutie har invigt sin vårmössa från lundmyr of Sweden :)







And then

Denna dagen har redan sprungit förbi. Travis sov två timmar i vagnen förrut. Han tyckte tydligen det var skönt :) Han är väl förstås trött också när han vaknar så många gånger om nätterna nu.

Är sugen på åka på speedway gpt i Göteborg iår igen. Har åkt dit nu... jaa vad blir det 4 år i rad tror jag, och även om speedwayen oftast inte varit den bästa så är det bara kul att komma iväg och mysigt att sova på hotell. Och framförallt är det kul att gå på liseberg haha. Där trivs jag verkligen haha. Förra året blev det inget karusellåkande med magen, så jag har lite att ta igen. Iår är det lite senare i maj också mot vad det brukar, så nu ska det väl förhoppningsvis inte bli inställt iallafall. Travis är lite drygt 7 månader då, så jag vet inte riktigt hur det skulle gå att åka iväg utan honom. Det tål att tänkas på :)









Out of words

När Travis och jag gick upp efter ytterliggare en jobbig natt imorse låg Mattias på soffan. Han mådde inte bra så han hade åkt hem från jobbet. Undrar när alla dessa må dåligt ska försvinna. Stackars Travis har varit förkyld länge nu, men det märks bara om nätterna. Och det är jobbigt!

Så vi håller oss undan från Mattias idag. Är hemkommen från en promenad nu och Travis sover i vagnen fortfarande. Tänkte fixa iordning lite omelett till lunch :)










Moves like

Har spelat innebandy ikväll. Var riktigt jobbigt eftersom vi inte hade några avbytare, men det fick gå :)

Har duschat och kollat på teen mom nu. Travis ska snart i säng och jag inväntar Mattias från träningen så vi kan dricka upp smoothien jag gjort :)







Cheer you up

Idag har vi varit på öppna förskolan och busat lite. Hann även måla klart pusslet till Travis denna gång. När vi hade fikat klart så tog jag en promenad med Travis till kiosken för att hämta ut hans skor och linnen som hade kommit. Han sov hela vägen och sen en stund ute i vagnen när vi kom hem. Är så gutt att bara plugga i öronsnäckorna och lyssna på ipoden när man går. Man glömmer liksom hur långt man går, man bara ångar på.

Nu har Travis precis ätit sin dagliga gröt. Han blir så frustrerad efter ett tag när han suttit för länge i stolen, så oftast hinner han inte äta upp hela portionen innan man måste lyfta upp honom. Men det blir nog bättre hehe. Han lär sig ju fortfarande att äta och framförallt svälja istället för att glaffsa ut allt runt munnen.



 

 







Makes you stronger

Travisen kollar på innebandy. Spännande för det händer ju något hela tiden :)







Cry by

Har varit ute på promenad med Michaela en sväng idag. Skönt när solen lyser en i ögonen :) Sen har vi kikat in i lägenheten. Börjar hända lite. Nu är jag påväg för att kolla på innebandy när Mattias spelar :)








Yes we will







Mamma bjöd oss på kinamat idag. Jag tog trerätters bestående av friterad kyckling, kyckling i curry och kycklingspett med jordnötsås. Är hur mätt som helst nu :) Ikväll blir det nog bara lugnt med tvtittande och lite godsaker.







So much for nothing

Varit ute på en promenad med mina hjärtan :) Nu sover den lilla ute i vagnen och vi är inne i lägenheten bredvid oss och kikar när de målar och styr. Får se vad denna lördag bjuder på :)








Today

Dagens vilding. Full rulle här redan!








Wild ones

Jag undrar om en 4-månders bebis kan vara trotsig haha? Den lilla herrn i huset har nämligen haft ett jädra humör de senaste dagarna. Han vill höras och synas hela tiden, och det är inte mycket som duger åt honom. Känner knappt igenom honom. Jag hoppas det bara är förkyldningen, för han får gärna bli glad snart igen :)

Jag ska straxt åka iväg på innebandyderby. Kvillsfors spelar mot Svala, och det lär bli en spännande match för det var det sist. En väldigt händelserik sådan, hoppas bara inte det ballar ut lika mycket idag. Lillfis får vara hemma så länge.




                            Har letat fram mina chinos idag vilket är = vår! :)







Feel the power

Har varit i Hultsfred hela förmiddagen och uträttat en massa ärenden. Nu har jag precis duschat och Travis har ätit lite gröt. Han gapar som en liten fågelunge när skeden närmar sig munnen haha. Kul att han gillar de. För övrigt tänkte jag testa att ge han ersättning igår innan han skulle sova för att se om han blir mättare. Han låg bara och lekte och slickade på flaskan. Så bra gick det försöket haha!

Nu ligger han och chillar lite på soffan och jag ska väl göra mig iordning lite :)











Kick in the teeth

Precis hemkommen från en timmes promenad med Travis. Underbart med vår verkligen! Han sover än så han får stå ute och sova en stund, men det dröjer nog inte länge innan han vaknar för han brukar göra det när vagnen står stilla ett tag. Snart kommer Mattias hem från sin kurs, då får vi fixa ihop lite middag. Börjar bli hungrig :)








Travis smakar på gröt för första gången


Idag var det som sagt dags för Travis att få smaka på lite gröt. Det blev en hel del roliga miner, och han fick faktiskt i sig ganska mycket. Så gott var det minsann! Slicka på haklappen funkar också för att få i sig ;)







Every place






Mmm vad gott det var med gröt tyckte Travis :) Man har fått sig ett gott skratt nu såhär på förmiddagen haha. Vi körde på banangröt till honom. På bvh rekomenderar de vanlig havregröt nu i början. Men hur gott kan det vara att äta torr havregröt? Det säger att de får smak på det söta, men jag tycker det är bättre att han gillar maten istället. Jag tror absolut inte det kommer störa amningen bara för han får lite banangröt. Men däremot så tänker jag inte ge söta smakisar än. Just nu ska han bara få smaka på palsternackspuré, majspuré och liknande. Blåbär, päron osv får vänta till 6 månader :)







Keep it

God morgon :) Travis och jag ligger på soffan och kollar på unga mödrar och har det mysigt! Om ett par timmar ska Travis få smaka på lite gröt för första gången :)