Can't be that fare away

Måndag igen efter en fullspäckad helg. Vi hittade nästan alla julklappar i Linköping vid shoppingen så det känns riktigt skönt :) Kom tillslut fram till Eskilstuna. Väl där käkade vi på corner och jag fick äntligen käka min dipp jag tjatat om. Han i kassan tyckte inte vi var normala som åkte 30 mil för den dippen, men vi hälsade ju på Danne och Elin med hehe. I lördags blev det stan en sväng, sedan lite tacos och fest. Va trevligt, ballade ut lite på slutet, men innan det var det riktigt skoj :) Var dock någon idiotjävel som la våran microfon till lips i en mugg med en grogg i. Så nej den funkar inte direkt nu. Har ju sina aningar om vem det var också, tyckte bara det är tråkigt att folk beter sig sådär. Visst det är väl inte så jävla dyrt att köpa nya, men så jävla onödigt liksom.
Väglaget hem på söndagen var väl sådär, tog ett par timmar hem om man säger så. Men är alltid lika skönt att komma hem när man varit borta. Hade lite första adventsmys med harry potter på tvn igår med, skönt avslut på veckan.

Har precis varit i gympasalen och filmat lite redskapsövningar. Fy fan vad jag hatar det! Skulle göra en långkullerbytta, som jag trodde jag visste hur man gjorde, men det gjorde jag verkligen inte. Känns just nu som jag har brutit ett revben. Gjorde samma dumma jävla sak 2 gånger efter varandra, så jävla klantigt. Blir så förbannad på mig själv när jag inte kan övningarna också. Men har iaf betat av ett par nu. Får ta resten nästa vecka :P






/Take care Nathalie






All about us

Torsdakväll och jag är hemkommen från innebandyträningen. Har haft så fruktansvärt ont i huvuvet nu dessa dagar, så börjar fundera lite på om jag kanske behöver glasögon? För om jag tänker efter så är det när jag kollar på tv och sitter vid datan som de kommer. Och det gör riktigt jävla ont. Känns som någon står och hoppar på min panna typ. Det är sjukt. Tabletter hjälper inte heller, så man får helt enkelt stå ut. Denna dag har egentligen bara varit en skit dag. När jag kom hem upptäckte jag att avgasröret på bilen hängde på tre kvart, yeeees. Så det var bara att åka till verkstan med den. Kom ju jätte lägligt vi som ska åka iväg imon. Men vi har faktiskt blivit lovade att den ska vara fixad tills imon klockan 9, och det hoppas jag på nu. Fick även hem mina kläder idag. Hade sett fram emot kjolen, men tro fan att den ska vara för liten. Och då menar jag för liten. Beställde en S, jag brukar alltid ha S i alla mina kläder. Men seriöst denna kjol hade knappt passat en liten flicka i årskurs 6. Förstår inte varför dom gör sånna storlekar. Aja, den får åka tillbaka och tyvärr är den ju slut så kan ju inte byta den heller. Får helt enkelt hoppas på att jag hittar någon liknande imon. Då åker vi till Linköping för lite julhandel :) Efter det fortsätter vi mot Eskilstuna för att hälsa på Danne och Elin :) Ska bli skitkul! På lördag har de inflyttningsfest, och sen åker vi hem någon gång på söndagen. Blir nog en kanon helg det här tror jag!




/Take care Nathalie






This is what I like

Blir så arg på mig själv, kan verkligen inte ha hand om blommorna här hemma haha. Antingen är dom snustorra, eller genomblöta. 2 har halvdött, de har varit blöta i 2 veckor nu. Jag hoppas inte mormor kommer hit, då blir hon arg på mig hehe. Fattar inte att det ska vara så svårt, men det är en hel historia att vattna blommor tydligen. Jag tränade aldrig igår, för när jag väl skulle upp ur soffan och klä på mig, kände jag att jag aldrig skulle orka träna. Huvudet bara dunkade, och likadant har det varit idag. Men det är bara att gå upp iaf. Vaknade vid fem av att det dunkade i väggen konstant, och det höll på tills klockan ringde halv 8. Jag undrar seriöst vad grannen håller på med, lät precis likadant hela kvällen igår utan uppehåll... Hmmm. Lite irriterande, men vi är väl inte alltid helt tysta vi heller så man vill väl inte ringa och klaga redan. När jag väl kom till skolan (fick först inte upp ytterdörren, inte billåset och inte bildörren) så körde jag mig aerobicpass. Gick väl sådär, bodyworkskivan sög att hitta takten i, men ändå ska det vara till sån typ av träning, så det är ju ganska konstigt. Men eleverna vet ju inte när jag gör fel, så det är ju bara att köra på hehe.
När jag kom hem så åkte jag till mamma och hämtade mina julsaker. Tänkte få upp ljusstaken och lite sådär till helgen. Julpynt får väl vänta en liten stund till tror jag. Är ju faktiskt 1 månad kvar idag så :) Har även skrivit lite på mitt vfuarbete, men kommer ingen vart, de är så luddigt allting. Precis som alla uppgifter vi har fått/får. Man vet liksom inte riktigt vart man ska börja, eller vad man ska ha med och det är ganska jobbigt när man kör fast redan i början.


I helgen händer det lite roliga saker iaf, det får man se fram emot :)





Vilken gammal bild på oss :) Men lika fin för de<3






/Take care Nathalie







When I'm with you

Godkväll!
Dansdagen igår gick ju över förväntan faktiskt. Va lite sisådär med en del elever, men tillsist var de med och dansade iaf. Jaag åkte också på att dansa, men det är jag inte svår på. Dock så hade jag lite ont i foten sen matchen i söndags då jag typ vrickade den eller något. Ah jag vet faktiskt inte riktigt vad man ska säga. Satt som en fluga i väggen, och samtidigt var min fot vriden så jag fick all min tyngd på den sneda foten. Inte skönt kan jag lova! Men jag dansade bort det onda istället med lite bugg, vals och foxtrot hehe ;) Riktigt skoj när det var en danspedagog där också. Idag har jag haft dans med 5:orna. Fy fan! Det tog 40 minuter att lära ut all american promenade, dom kan helt enkelt inte lyssna. Helt hopplöst med dom haha. Säger det en gång till, tur som fan jag inte ska vara på mellanstadiet, hade aldrig pallat de. Både rösten och huvudet är helt slut efter två lektioner med en 3:a och en 5:a.
Ikväll är det innebandyträning. Åker väl dit och tar de lite chill. Tror väl foten ska hålla, men eftersom vi inte har någon match i helgen är det onödigt att springa sönder den direkt. Så den får vila lite till nästa helg :) Just nu sitter jag och försöker komma någon vart i mitt vfu arbete. Har skrivit 1 sida, bara 5 kvar:P Men orkar inte med det mer. Är så jävla trött idag, vet inte vad det är med mig. Sov ändå nästan 2 timmar när jag kom hem idag, men det räckte tydligen inte. Nääää nu ska jag glo lite på tv! Ciao











Beställde de här bas kläderna igår. Även en kjol, men den va visst slut idag så
fick ingen bild på den. Men det är mer än festkjol iaf:)





/Take care Nathalie






Celebrate good times, come on

Söndag och helgen är så gott som över. I fredags blev de lite förfest här med Jennie, Ante, Loord och Emma istället. Va riktigt skoj :) Drog vidare till Mörlunda en sväng. Trevligt det med! I lördags blev de bara en myskväll med tacos och harry potter :) På dagens schema står det match mot Jockes Mörbylånga. Min klasskompis lag med andra ord hehe. Så idag blir det kötta järnet, för sånna matcher vill man ju inte loosa ;) Speciellt inte på hemmaplan. Efter det blir det andra harry potter filmen och varma mackor. Mys söndag innan det är dags för måndag och 3:e veckan på praktiken. Det blir ingen lugn dag det inte, då är det nämligen dansdag för 8:orna och 9:orna hela dagen lång. Så jag tror det kommer bli en hel del dansande för mig också, skoj ;)








Det föregående inlägget står det fel tid på, skulle kommit upp i fredags,
men det kom visst upp nu så ni vet :P




/Take care Nathalie







If today was your last day

Äntligen fredag, känns som det har varit en lång vecka. Ikväll vankas det fest i Sinnerstad hela natten lång, de ska tydligen slå rekord i antalet besökare. Så kan tänka mig att det kommer va ganska fullt där ikväll då hehe. Innan det blir det att kolla derbyt mellan Svala och Hultsfred i Mörlunda såklart :) Och innan det haha så kommer Sandra och Robin hit för lite intag av starkare drycker. Wiho!



Ha en trevlig helg folket! :)






/Take care Nathalie






In a bed of roses

Fy fan vad arg jag blir på gamla jävla sura pensionärs gubbar! Har haft ljusparty idag och va och lämnade av en väska förrut. Medans Michaela sprang in med den stod jag utanför med bilen igång. Hade stått så kanske en minut när det kom en gubbe och började blinka med en ficklampa. Va fan håller han på och blända mig med den hela tiden tänkte jag. Så kom han jätte nära och stod och blinkade med den. Då öppnade jag dörren och frågade vad det va. Han svarade skitargt va fan har du inga jävla bilnycklar att vrida om i bilen eller. Jag bara ja gud min kompis är inne och lastar av lite saker och kommer om 30 sekunder eller något. Så muttrade han något för sig själv och gick iväg och jag stängde dörren. Sen ställer han sig två meter bakom bilen och lyser med ficklampan rakt in i bilen och bara står där. Så jävla störd! Sen pekar han på klockan ett par gånger och försvinner. Herregud. Tycker synd om människor som har ett så tråkigt liv att de måste koncentrera sig så jävla mycket på annat. Aja iaf så gick ljuspartyt bra hehe, men är faktiskt inte så sugen på att sälja längre. Tar tid och mycket att göra hit o dit med pengar. Så säljer det nog inte så länge till :P

För övrigt så börjar jag vänja mig lite smått vid att vara brunett. Fick till och med ett par kommentarer av några elever idag, inte illa :) Det va snällt tyckte jag. Körde även musikgympa med dem idag. Två klasser närmare bestämt. Va helt slut efter de. Sen körde vi på med dans, och jag va tvungen att vara med och dansa hela tiden, det gjorde ju inte de hela bättre hehe. Sen en dryg konferens på det. Kan ju inte bli mycket bättre! Det bestämdes på den att jag ska hålla i HLR för alla lärare från 0:an upp till 9:an, det är ett par så är ganska nervös för de hehe. Får nog läsa på lite innan så man verkligen kan de igen, annars blir man ännu nervösare. Är faktiskt lite nervös för min aerobic jag ska hålla i också. Har svårt för att hitta ettan i låtar, och det är ju den takten som är den viktigaste i aerobicen. Får se om jag hinner öva lite med syster i helgen, hon ville ju också lära sig koreagrafin :)







/Take care Nathalie






Browned eyed girl

Jag har tjuvstartat julen redan. Har käkat pepparkakor med fil nu i snart 2 veckor. Men det kommer jag nog hålla ut till jul, så jäkla gott ju. Upptäckte också att emåmejeriet kommit med en pepperkaksfil. Men jag tror inte det blir samma sak som att smula ner pepparkakor, så skippar nog att testa den. Igår åt vi lussebullar som mormor bakat med. Inte dumt alls, mmmm :)
Idag har jag gått från blondie till brownie :) Orkar inte med utväxt längre, så gav upp det blonda nu. Hyffsat nöjd med resultatet iaf. Klippte av mig det slitna också hehe.




Före:





Efter:





Som ni ser så blev de en jäkla skillnad. Men gillar färgen iaf :) Dock är frisyren med
mitt självlockiga hår finare på före bilden :)






/Take care Nathalie






All these things I want

Och självklart hände det något kul i helgen. Har nyligen landat på hemmaplan, efter en hel helg i Växjö. Men det har varit jätte trevligt :) I Fredags när Mattias slutade jobba drog vi iväg till Sandra och Robin. Drack, pratade och hade det allmänt trevligt. Dagen efter var det meningen att vi skulle åka hem, men vi stannade kvar tillslut. Blev en spelkväll istället, hade ju bara suttit och glott hemma i allafall om man åkt hem. Så imorse klockan halv 9 åkte vi hemåt eftersom jag skulle spela match på Öland idag. Och jaa matchen... Vad ska man säga om den. Skäms faktiskt, de va riktigt dåligt! Ni som vill veta vad det blev får kolla upp det själva hehe.
Vill inte att helgen ska vara över, men man kan inte få allt man vill i denna värld. Ska väl sätta mig och glo lite på tv nu igen innan man beger sig till sängen. Har ju inte blivit överdrivet mycket sömn denna helg ;) Så tänke lägga mig i hyffsad god tid ikväll. Men det är så tråkigt att gå och lägga sig när man inte är trött, bara för man måste typ. Jaja måndag imon, hoppas på en trevlig vecka till på praktiken. Ciao!





/Take care Nathalie






Put my feet back on the ground

Jag har 90-tals nostlagi i min bil varje morgon när jag åker till Högsby hehe. Ni vet aqua, spice girls, mr president, lou bega, ace of base med flera. Så jävla härliga gamla låtar :) Beror på att mitt skivfodral ligger här inne i lägenheten och jag alltid glömmer att ta med det ut i bilen igen. Men samma skiva vare dag är inte så dumt. Kan för övrigt varje ordning på varenda skiva. Mobbat jag vet haha. Men jag lär mig alltid sånna onödiga saker. Sitter och börja sjunga på nästa låt redan innan den andra är slut, eftersom jag vet vilken det är. Är ju ett himla nöje det hehe.
Aja idag gick det förvånansvärt bra att vara vikare. Men man är helt slut i rösten efter 2 en-timmars lektioner på rad. Körde jägarboll och sen spelade vi volleyboll på båda lektionerna. Den första klassen var riktigt duktiga, fick mycket beröm för deras spel. Den andra klassen fjantade mest runt, men man kan inte vara ordningsvakt hela tiden så man får helt enkelt låta en del vara. När jag kom hem svängade jag in på konsum, och då fick jag se min lilla kusin för första gången :) Och då menar jag verkligen lilla! Har aldrig sett en sån liten varelse innan, men hon vägde tydligen inte mycket mer än när hon föddes så inte så konstigt då. Men hon var ju hur söt som helst iallafall. Dock var hon fortfarande namnlös, får se vad de hittar på. Saga, Freija och Janice va på tavlan :) Får se om jag hinner åka hem och hälsa på henne lite mer i helgen, så man kanske kan få hålla lite i henne med :)

Ska snart åka iväg och träna lite innebandy. Gillar inte de här sena träningarna, menmen det har ju varit så alla år. Känner mig rätt trött nu när man legat på soffan hela dagen sen man kom hem, men man kanske vaknar till snart förhoppningsvis. Imorgon är det redan fredag. Himla skönt, men har ingen aning om vad som händer i helgen förutom att vi har match på Öland på söndag. Hände inget förra helgen heller, är rätt drygt att inte göra något två helger i rad. Så får se om det kanske går att hitta på något kul iaf :)






/Take care Nathalie






All that she wants

Godkväll!
Jag har kommit på att ungdomar är jävliga alltså. Riktiga pain in the ass! Jag hoppas inte man var sådan själv när man gick på högstadiet. Ni vet katig, uppkäftig, inte håller tyst, skriker, springer runt, lyssnar inte osv. Ibland undrar man om man är hos små barn på dagis som inte förstår bättre, men nej det handlar om högstadieelever. Jag hoppas det kommer vara bättre på gymnasiet, för det är ju där jag förmodligen ska jobba någon gång i framtiden. Imorgon ska jag ju vara själv med två 7:or och vara vikarie också. Får se hur det går hehe.

Mamma, Michaela och Jennifer var här en sväng ikväll. Mamma åkte hem tidigare med de andra två var kvar en stund till så gjorde vi chokladpudding och grädde och åt. Fan vad man mår illa efter det :P Är gott de första tuggorna bara, sen är det inge vidare. Sitter just nu och kollar på greys, för tillfället är det paus. Tänkte försöka hålla mig vaken tills Mattias kommer hem ikväll också så man kan byta några ord :) Han kom in igårkväll till mig i sovrummet och började prata så jag blev pigg, så de känns som jag sovit dåligt inatt :P







Ser ni min utväxt eller???? Ska ringa och beställa tid för klipp och färg imon
helt klart. Ska bara försöka hitta en tid som passar nu när jag kommer hem
sent nästan varje dag med.






/Take care Nathalie






Spread your wings and fly away

Jag hoppas inte att det fryser på inatt för då är jag ganska så körd imorgon med mina sommardäck. Va redan halt på hemvägen idag av allt jäkla slask. Är bättre det är kallt så snön lägger sig, än att det blir dygnsurt överallt. Iaf så gick denna dag väldigt fort kändes det som. Sköna ungar på mellanstadiet haha. En frågade 9årig liten kille frågade om mitt nummer haha och en annan tjej frågade varför jag hade vitt hår :P Ja det är inte alltid lätt, så klart dom måste fråga då hehe. Söta är dom iaf! Men tror inte jag skulle fixa att jobba med så små barn.
När jag kom hem idag lagade jag mat och sen kollade jag på pensionärsjävlar som va igår egentligen, men hade spelat in de. Haha fy fan så bra det är! Ligger i soffan och asgarvar för mig själv. Min humor på högsta nivå (Y) Efter det la jag mig och sov 1 och en halv timme. Underbart, sover alltid som bäst mitt på dagen efter man har ätit och går in i lite matkoma. Tyvärr ringde ju klockan och jag va tvungen att gå upp och träna, annars hade jag nog kunnat sova för natten :P Jennifer hade med sig lussebullar till mig som mormor gjort, har käkat 2 nu. Så himla gott :) Längtar faktiskt efter julen. Tycker helt klart det är den mysigaste årstiden på hela året :) På tal om det så har Mattias och jag betsällt tåg biljetter till Karlstad över jul och nyår. Så vi ska alltså fira den i värmland med hans familj. Det blir nog jätte bra. Fast det blir första julen jag firar utan min familj, och det är ju självklart tråkigt. Men Mattias träffar ju nästan aldrig hans, så när han väl är ledig så ska han ju självklart få åka dit. Och eftersom Mattias är min familj också nu, så vill jag såklart inte fira jul utan honom, utan får helt enkelt offra mig en jul och följa med dit :) Det blir bra det också, absolut!






Förresten så har Mattias fått fast anställning, jätte glad för hans skull :):) Fast jag
är arg  på dig för att du jobbar kvällar så jag får gå och lägga mig själv :( <3







/Take care Nathalie






Try to do this for real

Fy fan vad tråkigt det är att skrapa bilen på mornarna. Imorse va det lika mycket frost på utsidan som på insidan, tog ju en hel evighet. Så idag efter praktiken åkte jag till karlssons och köpte något vindruteskydd. Får hoppas det hjälper lite iaf hehe. Praktiken gick för övrigt bra idag. Hade bara 2 lektioner, men vi satt och pratade massa och sen gick vi en rundvandring på skolan. Det verkar bra och jag hoppas det blir kul. På torsdag ska jag vara vikarie för att läraren ska på utbildning. Det blir spännande att vara helt själv :) Fick dock order om att köra volleyboll, men tänkte göra lite musikgympa som uppvärmning iaf :)
Har precis lagat mat och sådär nu. Hur gott som helst :) Makaroner med biffar. Det får de bli fler gånger. Ikväll ska jag bara sitta och lata mig och såklart kolla på pensionärsjävlar haha :)


Makaroner:
Skruvmakaroner
3 dl creme fraich paprika chili
senap
majonäs
salt
svartpeppar

Koka makaronerna och låt dom svalna. Blanda allt annat och ställ i kylskåpet 15 min. Blanda med
makaronerna

Biffar:
400 g köttfärs
3/4 dl ströbröd
1/2 dl grädde
1 ägg
1 lök
salt
svartpeppar
chilipeppar

Blanda ströbröd och grädde och låt svälla i 5 min. Blanda allt annat i en bunke. Blanda sedan det med ströbrödet och grädden.







/Take care Nathalie






Memories is whats keep me going

Får väl börja med att skriva att tentan gick sådär. Men va fan det kan inte gå mer än åt helvete, eller hur? Det är bara göra om skiten isåfall. Matchen därefter gick ju inge vidare den heller direkt. Men sällskapet däremellan var ju trevligt iaf. Då snackar jag ju såklart om Madiie :) Vi drog ut till ikea och käkade lite, köpte lite julsaker och sånt där. Hade fått in massa fint ju :) Köpte även en lite rosa söt dress till lilla kusinen som jag fortfarande inte fått träffa, men får förhoppningsvis göra nästa helg :) Hon har nämligen någon infektion och har besöksförbud just nu. Men ska bli så himla mysigt och träffa henne :) Iaf, sen kom Mini och hämtade upp mig. Var ju match på Öland. Vi var 8 pers, och ja vi gjorde väl vårat bästa antar jag. Förlorade med 3-1 mot ett sämre lag. Finns det någon tråkigare? Tror inte det, men så är läget och det är bara ladda om igen. Match på Öland nästa helg igen, kan ju hoppas det går bättre, men Färjestaden som vi möter ligger uppe i toppen, så det blir tufft helt enkelt.

Annars har helgen varit lugn, nästan för lugn. Älskling och jag var och åt på kina igår. Fick ju äntligen tillbaka min bil då, så nu kan man ju ta sig vart man vill utan konstigheter, skönt de. Sen blev det bara lugnt framför tvn med chips och dipp :) Idag har jag fan knappt gått upp ur sängen, så jävla lat. Illa Nathalie! Gick tillslut och la mig framför tvn iaf hehe. Har legat och glott på massa skitprogram. Är ju bara sånt på söndagar, och repriser vill säga. Väntar dock på att klockan ska bli 20.00, för då börjar ju EMA :):) Eller röda mattan börjar då, och det själva EMA börjar vid 21.00. Har varit riktigt bra åren innan, så det blir nog lika mycket underhållning med Eva Longoria iår, som med Katy Perry som varit host de 2 föregående åren.
Mattias är och spelar innebandy just nu, så ska snart gå och göra lite mat så det är klart tills han kommer hem. Idag blir det fläskfilé och tzatsiki, mmmmm :) Vitlök är bra skit! Är ju nästan aldrig förkyld längre så, peppar peppar!


Imorgon börjar 5 veckors praktik i Högsby, hoppas det blir trevligt :)












/Take care Nathalie






Always in my heart

Fick hem min mobil igår. Men eftersom jag ska plugga typ hela dagen, så satte jag aldrig igång den igår, för då skulle jag bara sitta och pilla med den hela dagen idag. Smart tänkt eller hur. Så jag sa igår att jag inte för öppna allt förens i helgen. Men det höll jag tills föra en timme sen ungefär. Då gick jag och satte den på laddning hehe. Men va fan man är ju nyfiken. Får pilla lite med den ikväll sen när den har laddat klart. Är lite orolig för hur det kommer gå för den där lilla stackars mobilen. Har ju typ lyckats tappa min nuvarande mobil minst 20 gånger, så jag undrar hur många gånga gånger den där lilla mobilen kommer åka i backen. Får väl försöka va lite räddare om den iaf :)
Som sagt idag är det i stort sett plugg på schemat hela dagen. Har självstudier både idag och imon eftersom vi har tenta på fredag. Som jag inte ser fram emot direkt. Muskelfysiologi är inte speciellt kul faktiskt. Men jag ska försöka plugga lite mer än inför förra tentan iaf. Vore skönt att klara denna så man är av med den, eftersom vi går på vfu på måndag i 5 veckor. Är inte långt kvar alls av denna kurs, och det är så jävla skönt. Har vfu i 5 veckor nu. Sen kommer vi tillbaka till skolan i 2 intensvia veckor med bolleximination, simeximination och rotationseximination. Efter det är de lite jullov, sen drar vi till Storlien 1 vecka, och efter de är de finito med denna kurs. Lovely!

Förresten så tänkte jag på en sak igår. Jag hatar där alla busschaufförer är så jävla tjuriga. Jag brukar alltid hälsa när jag går på bussen, liksom det gör man väl eller? Speciellt när det bara är jag själv som går på. Men nääe han igår kunde tydligen inte ens hälsa. Dom måste ju tycka deras liv är helt misslyckade eller något. Sen finns det som som är tvärtemot. Som våran chaffis vi hade när vi åkte ut på sommarfriluftslivet med klassen till exempel. Han satt och tjata i micken halva vägen typ haha. Det första han sa va att han rekommenderade att vi tog på oss bältet eftersom han inte hade något körkort :P Jag förstår liksom att de tycker vi resenärer är jobbiga, men de har valt det där serviceyrket och då får man fan vara trevlig. Hur skulle det va om jag gick runt på konsum och var otrevliga mot alla när jag jobbade liksom? Då skulle man nog inte ha några kunder kvar. Hur gärna jag än vill skrika på en del idioter, så får man bara hålla käften och le :P




Nä nog om mitt strunt, åter till träningslära boken på 450 sidor (Y)






/Take care Nathalie