Lugn fredag

Travis bjöd på sovmorgon till halv 11 idag, det var inte igår precis. Han har inte varit så pigg idag heller, men han har ingen feber i alla fall. Han piggnade till lite framåt kvällen, så hoppas han mår bättre imorgon. Han fick skippa middagsvilan idag när han sov så länge, så det märktes att han var trött ikväll. När vi hade kommit upp och ätit lite frukost så passade jag på att träna lite. Eftersom det var så länge körde jag i princip ett helkroppspass. Jag vet inte om jag har skrivit det, men jag köpte massa träningssaker för mina födelsedagspengar så jag kan träna lite hemma. Körde lite med kettlebells och med hantlar, blev mest fokus på mage och ben idag. Passade ändå på att testa massa övningar. Körde lite som jag kände för idag med andra ord, måste nästan skriva lite nya träningspass anpassade för hemmaträning istället. Får se om jag orkar fixa det någon dag, eller om jag kör på det jag är sugen på :)
 
Idag åt vi bakpotatis med kyckling/baconröra, och det var såå gott. Älskar verkligen bakpotatis. Gjorde en egen röra med grillad kyckling, stekt bacon, crème fraiche, majonnäs, röd paprika, purjolök, curry och svartpeppar, enkelt och gott. Travis körde mest på vegetariskt idag och åt salladen haha. Bara han äter något i alla fall, har varit så svårt att få i honom något de senaste dagarna.
 
Jennifer har varit här och tittat på film med mig ikväll. Vi gjorde hajkbanan i ugn med choklad, och sen åt vi grädde till. Det satt riktigt fint. En enkel och inte en fullt så onyttig efterrätt :) Nu kikar jag lite på teen mom, sen blir det sängen. Känns som man vänt helt upp och ner på dygnet, gillar rutiner. Blir så slö av att bara gå hemma och inte göra något, gillar att vara uppe i saker :) Ska se om vi kan komma iväg imon, beroende på hur Travve mår då såklart.
 
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback