Middagar

Fick hem vår matkasse igår igen. Testade ju den för två veckor sen och blev väldigt positivt överraskad. Enkla recept att följa, nya smaker och mycket mat. Kan inte bli bättre. Så igår när den levererades så sa vi till att vi vill ha den varje vecka istället. Största anledningen är att man slipper tänka och åka och storhandla.

Denna vecka är det isterband en dag, och de gillar ju absolut inte jag som är lite kinkig. Men då har vi köpt hem en falukorv att äta till den stuvade potatisen istället så de löser sig alltid. Blir alltid mat över också, så det är inte snålt med mat. 2000 i månaden kommer de att kosta och då behöver man fixa mat på helgerna själv och frukost. Vet inte om man kommer tjäna pengar på det i slutändan, men vi handlar oftast väldigt dåligt när vi väl handlar så pengarna springer iväg ändå. Nu får man de samtidigt levererat och allt uttänkt, och det är värt mycket :) Kul att testa nya maträtter också.












Kommentarer
» Maria

Man kan ju köra det ett tag & spara recepten, för att sedan göra veckomeny själv. :) blir det mat över sparar man ju cash om man slipper köpa lunch..


Kom ihåg






Trackback