Tjurkärring

Godkväll!

Lilleman har precis somnat och vi inväntar big brother. I förmiddags var jag på mödravårdcentralen och bytte preventivmedel. Minipillerna funkade inte för mig, så ska jag köra på vanliga p-piller igen eftersom jag slutat amma. Fick någon annan sort än den jag hade innan jag blev gravid, men det är väl typ samma grej.

När jag skulle hämta ut dem på apoteket så hade de inte dom i lager så jag fick ringa något nummer för att höra om det fanns i Högsby istället. Hon som svarade var så jävla tjurig så jag blev fan irriterad. Jobbar man med att svara i telefon så hör det till att vara trevlig. Man bemöter väl folk som man själv vill bli bemött eller? Inte kan jag sitta i kassan på konsum och vara tjurig på folk? Nä hur trött jag än är eller hur dålig dag jag än har så är jag alltid trevlig. Det hör till på serviceyrken. Jag la på utan att säga hejdå, jäkla tjurkärring i andra änden :)


Travis har blivit väldigt intresserad av vad han har på sig på nederdelen nu för tiden. Ligger och pillar och drar i klisterlapparna på blöjorna hehe.








Kommentarer

Hej!

Skit kul att läsa din blogg, verkligen! Det är nog första gången jag kommenterar här.. lite dåligt av mig ^^

Tänkte tipsa om ett skit bra preventivmedel som fungerat för mig jätte bra, P-plåster. du Sätter bara på det som ett nikotinplåster ungefär. Man byter en gång i veckan. Lite mildare än P-piller osv. har funkat kanon för mig. :)


Kom ihåg






Trackback