Kvalitetstid med min älskade familj

Om ni bara visste hur skönt det var med sovmorgon imorse. Travis sov ända till halv 9, och det var så skönt att somna om en stund till när de gick upp efter morgonmyset :) När Travis hade sovit sin förmiddagslur åkte vi till Hagadal för att bada lite hela familjen. Först när vi klev i trollgölen visste inte Travis vad han skulle göra. Det var så mycket att titta på och mycket folk var det också. Det var så länge sen vi var där så han minns inte. Han var nästan rädd först och skulle bara vara i famnen. Det är annat när han badar hemma i badkaret kan jag lova haha! Men sen släppte det och han plaskade och slängde sig åt alla håll och kanter. Tror vi badade i en och en halvtimme, såg ut som russin till och med så då gick vi upp hehe. Vi fikade i cafeterian innan vi åkte hem. Mysigt familjedag, får bli oftare när han tycker det är så kul med vatten!
 
Väl hemma gjorde vi en pasta och kycklinggratäng som blev hur god som helst. Älskar dessa recept :) Travis åt ananas som ni kanske sett i filmen och majskolv haha. Han tyckte det var skitgott tydligen. Han har blivit ett riktigt matvrak på senaste tiden, och har han inte gått upp mycket i vikt på kontrollvägningen om några veckor då vet jag inte!
 
Har spenderat kvällen framför svenska hollywood fruar med chips och dipp. Mattias sitter och spelar nhl 13 som han fick hem igår. Dessa tvspel alltså, jag kommer aldrig förstå mig på det. Men nu ska jag gå och dra med mig honom till sängen, vill faktiskt pussa lite på honom för imon åker han till Västerås.
 
 



 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback