Every place






Mmm vad gott det var med gröt tyckte Travis :) Man har fått sig ett gott skratt nu såhär på förmiddagen haha. Vi körde på banangröt till honom. På bvh rekomenderar de vanlig havregröt nu i början. Men hur gott kan det vara att äta torr havregröt? Det säger att de får smak på det söta, men jag tycker det är bättre att han gillar maten istället. Jag tror absolut inte det kommer störa amningen bara för han får lite banangröt. Men däremot så tänker jag inte ge söta smakisar än. Just nu ska han bara få smaka på palsternackspuré, majspuré och liknande. Blåbär, päron osv får vänta till 6 månader :)







Kommentarer

Havregröten är inte torr den är bra att börja med :) men banan gröten är ju såklart lite godare! kul att han gillar gröten :) han är så söt lillkillen! / virre

Nä det kanske den inte är. Känns bara som den borde va de om man tänker på om man själv skulle äta havregrynsgröt utan mjölk och något på. Men det är nog inte samma sak för de små hehe :) men banan verkar godare :) visst är han! Din lilla tjej också, ni är så himla lika ;)

Mums vad gott! :)



Men Nathalie, nu får du försöka att sova lite hårdare! :) Det fungerar inte om du inte ens kan sova om Mattias sitter uppe och tittar på tv, haha.

» Jag

Inte för att vara sån, men palsternacka, och majs är också "söta" puréer. Det brukar rekommenderas att man börjar med typ potatis. :)

» Jag

Inte för att vara sån, men palsternacka, och majs är också "söta" puréer. Det brukar rekommenderas att man börjar med typ potatis. :)

Hej jag :)



Har du smakat på palsternacka? Isåfall så borde du veta att den rotfrukten inte är direkt söt :) Majsen däremot är lite sötare. Alla pureér är ju söta på ett eller annat sätt. Men jag jämför mot "dessertpureér" som innehåller frukt eller bär. Då är det bättre med mer matiga pureér med grönsaker eller rotfrukter :) Ja potatis är ju ett alternativ också, det handlar ju bara om att smaka. Ju mer desto bättre :)


Kom ihåg






Trackback