Fredagsmys

Godkväll!

Idag var det sista dagen på praktiken. Travis och jag bakade igår så jag kunde bjuda på lite fika idag :) Kommer kännas konstigt att inte gå dit på måndag. Kände mig väldigt välkommen, och nu i slutet kändes det nästan som jag jobbade där haha. Kan detta året gå fort nu så jag blir klar någongång?

Mattias och Travis mötte upp mig efter jobbet och så gick vi in i simhallen för att bada. Travis var helt till sig och tjatade bara om trollen han skulle bada med. Han var så nöjd, så mysigt att se :) Höll på att hända en liten olycka i vattnet haha. Travis har varit så himla duktig på sista tiden med pottan. Han går dagligen, och man ser på honom att han kan styra över sin blåsa. Men när det handlar om att göra nummer två så får man agera på sekunder haha, så fick slita upp honom
och springa till toaletten. Tur det gick bra :) Är så stolt över honom att han är så duktig. Nästa steg blir väl att faktiskt ta av honom blöjan så han verkligen känner när han behöver kissa. Måste vara nästintill omöjligt för barnen att känna att de kissar i blöjorna. Men så fort den åker av märker vi på honom att han faktiskt kan.

Nu har vi haft fredagsmys med tacos, och idol är på tvn :)











Biodejt igår

Kan bara konstatera att bloggappen till android är sjukt dålig, och därför får ni också så dålig uppdatering eftersom jag aldrig hinner sätta mig vid datorn. Mobilen har varit min räddning innan, och det är så smidigt att kunna blogga genom den, men nu som sagt är den kaos. Det var nästan en vecka sen jag skrev igen. Men ni har inte missat så mycket denna gången heller. Dagarna har bestått av vfu med att planera och hålla i lektioner, samt att springa runt på möten. Kvällarna har bestått av hushållsysslor, träning och fix med Travis rum.

Är verkligen inte van vid att komma hem klockan 5 om kvällarna varje dag. Jag har en och en halv timme på mig att fixa allt innan Travis ska i säng. Alltså äta, diska, förbereda morgondagen osv. Jag hinner inte umgås med Travis, och jag tycker så synd om honom. Får verkligen dåligt samvete när inte tiden räcker till, hur fasiken får folk i verkliga livet ihop det med barn när de jobbar heltid?
 
Igår sov Travis hos mormor och mini. Mattias och jag var iväg på bio och såg catching fire, film nummer två i hunger games serien. Det var superbra, och det var kul att komma ut lite. Det behövde vi :) När vi kom hem såg vi på idol, sen gick vi och la oss. Imorse njöt vi verkligen av sovmorgonen vill jag lova. När vi kom upp så åkte vi iväg till Vimmerby en sväng för att köpa golvlister till Travis rum. Mini tapetserade nämligen där igår när vi var iväg på bio, så nu har han jättefina tapeter på sitt rum. Det blev superbra :) Dagen har bestått av fix med Travis rum med andra ord. Fast vi hann ändå inte klart innan Travis blev trött och ville sova, så vi får fortsätta imorgon på förmiddagen igen :) Han får det verkligen jättefint, det ser ut som ett helt nytt rum. Beställde även lampor åt honom idag, 1100 för tre lampor! Fy fasiken så dyrt, men de var verkligen jättefina så jag hoppas dom lyser upp rummet bra nu. För de spotlights han har nu lyser upp så dåligt i rummet.
 
 
En liten sneak peak, kommer nya bilder till nästa helg när allt är klart :)
 
 






Söndag igen

Bra på att uppdatera känner jag :) Ja som sagt förra helgen hade vi besök, Mattias mamma och sambo och även hans bror med sambo. Så då var det fullt upp. Jag var även iväg och spelade match på lördagen. Söndagen blev det en städ och plockdag som vanligt. I veckan har det inte hänt mycket alls så ni har inte missat något. Jag blev sjuk i måndags, feber och halsont men det var bara att släpa sig iväg till VFUn. På onsdagen var jag dock hemma och vilade. Mattias blev också sjuk, och undrar onsdagen blev Travve med dålig så de fick vara hemma resten av veckan och krya på sig tillsammans.I fredags spelade jag match, bästa matchen hittills även att vi förlorade med 4-1. Kunde likagärna varit tvärtom som jag ser det. Riktigt jämt och stämningen i laget var på topp. Jag fick sätta tröstmålet :) Igår var vi iväg till Kalmar. Jag handlade massa träningsgrejer och Travve skulle få en vinterjacka, men vi hittade vekligen ingen alls. Så dåligt! Vi tog en sväng på Ikea också och fick med oss en hel del hem till bubbis rum som är under makeover. Han fick även en ny säng av mormor och mini som han sov i inatt. Det gick jättebra att sova i stor säng :) Han klev upp en gång igårkväll och sen la jag honom igen och då blev det tyst. Kvart över sju imorse vaknade jag av att han öppnade sin dörr, så gick han till toan och ropade på mig sen gick han
 och hämtade sin bil och körde på den till vårt sovrum. Så öppnade han dörren och klev in o hoppade upp i sängen :)Idag har vi styrt i hans rum, byggt ihop saker, rensat och rivit bort hans bårder eftersom han ska få nya tapeter framöver. Annars en tvätt och städdag som vanligt på söndagarna. Nu glor vi på solsidan, sen blir det sängen tidigt. Det är så skönt på söndagar att bara ligga och mysa i sängen :)






Tvåårskalas

Hej kära läsare!
 
Måste börja med att be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande. I söndags bäddade jag och Mattias ner oss i sängen, tittade på film och åt chips. Vi såg the heat, riktigt film den kan jag varmt rekommendera. Det är anledningen till att jag inte hann sätta mig vid datorn. Var lite mysigare i sängen helt enkelt :)
 
I måndags började jag min vfu. Därmed fick jag ännu mer fullt upp, och jag har inte varit hemma förrens 5 varje dag. I måndags hann jag se Travis en halvtimme bara. Jag var hemma och vände för mat, sen hade vi klubbkväll på Intersport sen var det träning. Fullt upp med andra ord! Men praktik är alltid kul, fast högstadiet är väldigt tufft att vara på. Vill helst inte arbeta där i framtiden. Jag har väldigt svårt för hur en del beter sig, och jag blir ibland lite rädd för dagens ungdomar faktiskt. Jag har alltid fått lära mig att respektera äldre, men respekt överhuvudtaget verkar vara ett begrepp som flugit förbi de flesta ungdomar idag. Jag antar att det är annorlunda när man själv är den som bestämmer, då tänker jag verkligen inte ta allt det där... Hade varit helt slut, inte haft någon röst kvar och ja varit allmänt nere. Aja nog om det :)
 
Äntligen är snart veckan över, det har varit en lång sådan och det ska bli skönt med helg. Imon kommer Mattias mamma, sambo och bror med sambo ner. Det ska bli trevligt. Så fullt upp i helgen också. Har tänkt hinna spela lite match på lördag med ;)
 
 
Bilder från kalaset :)
 
 
 
 
 
 
 






Kalas

Hej från soffan!
 
Idag åkte Mattias pappa hem till Värmland igen. Nu är vi en dörröppning fattigare i huset, och det är skönt på ett sätt för nu slipper jag vakna av att Travis tex hostar. Men nackdelen är att man behöver springa till andra änden av huset om han nu skulle vakna på natten, sen hör man honom inte direkt heller. Men faktiskt så är det inte så ofta han vaknar längre. Det brukar vara om han är sjuk mest. Som nu när han har den där himla hostan så har han vaknat om nätterna. Imorse vaknade han vid 5 också, då fick han följa med in till vår säng där vi somnade (läs Travis) om gött i sängen. Jag fick ligga med halva kroppen utanför, sen sov Travis med fötterna på kudden så mitt ansikte brottades med två små fötter. Inte lätt att somna om då haha. Jag lämnade de där två perssons sovande i sängen och gick upp och kokade ägg o fixade frukost istället. Var och kollade till Travis ett par gånger för vi har en väldigt hög säng så det vore inte skönt att ramla ur den. Jag bullade upp mitt täcke och kuddarna och han låg mot dom hela tiden, men man vet ju aldrig.
 
Är mest kaos på Travis rum, men det blir bra när det är klart. Har så mycket inredning jag vill köpa så det blir svårt att välja vad man ska gå på :) Idag har vi även haft kalas för tvååringen. Bjöds på smörgåstårta och fika, och Travis öppnade paketen direkt när han fick dom haha. Inget vänta här inte, de skulle slitas upp direkt :) Han var riktigt trött ikväll, så hoppas han får sova hela natten nu utan att behöva hosta. Hoppas även på att han sover länge imon, för det behöver jag :)
 
Sitter och glor i soffan och gör ingenting, lika bra att gå och lägga sig med andra ord. Ska försöka lägga in bilderna från kalaset imon :)