Lovers

Man ska inte klaga på värmen, men fy fan! Går inte sitta här ute och sola mer än 5 minuter i sträck sen måste mn gå in en stund. Bränner som fan. Hade varit gutt att ligga vid sjön idag, men icke för idag börjar sommarjobbet. Börjar vid halv 3 idag, så försöker passa på att få mig lite sol innan jag börjar :P För övrigt har jag typ suttit i telefonkö i 1 timme imorse. Kul liv, csn och banken och skit. Men nu ska det nog vara ordnat med lån, bidrag och allt sånt där.
Imorgon ska jag och hjärtat till Kalmar och shoppa lite inför resan och sådär, myys :) På kvällen blir det speedway sen. Blir förmodligen äntligen en speedway match då det är fint väder, inte helt fel :D


Nää nu ska jag ut i solen igen :)







/Take care Nathalie






No body to listen

Var väldigt trevligt igår. God mat, tårta och bara umgås :) Va hemma ganska tidigt inatt. Man blir fan trött när man börjar redan vid 1 på dagen hehe. Älskling är och fixar sina cyklar inför imorgon då det är match. Jag har precis lagt in en tvätt, och lagt över bilderna från igår på datan. Ikväll blir det mcdonalds :D




























/Take care Nathalie






All that remains is the pain inside

Godkväller!
Jag har jobbat massor idag. Är så jäkla mycket folk alltså. Man kan ju undra vartifrån dom kommer egentligen. Fullt ös hela tiden, men då går klockan snabbt också :) Fick gå hem vid 4 också, inte fy skam. När jag kom hem fick jag något ryck och sorterade alla papper jag hade här hemma. Så nu sitter dom fint och prydligt i en pärm tillsammans med Mattias papper också :P Imorgon är det midsommar och den ska spenderas med älskling såklart, emma&kim plus sandra&robin. Blir massa god mat, spel och så :) Sen tror jag det kommer lite fler folk på kvällen sen. Blir nog bra det.
Längtar som fan tills jag och Mattias får oss en egen lägenhet. Just nu är det saker överallt här nere på mitt rum. Mina kläder hänger i 3 garderober för de inte får plats :P Hatar när allt är oorganiserat. Jag måste veta vart allt är annars får jag panik. Men vi har förhoppningsvis en lägenhet att flytta in i i september, så det blir bra :) Blir ikea helgen innan det och shoppa upp hela lönen på möbler. Fint de haha :)




Trevligt midsommar på er!






/Take care Nathalie






Touch and go

Hittade mig ett par lila snygga fotbollsskor, fint de :) Åt även på sibylla i Vimmerby, och mamma tycker jag är glupsk bara för jag beställde en 150 grams hamburgare. Men va fan, jag va ju hungrig :) Innan vi åkte ville hon köpa mjukglass, men Jennifer och jag ville hellre ta det i Hultsfred. Så vi stannade till där. Tänkte ta fiket som precis bytt ägare, men där hade dom ingen sån glass längre haha :D Synd för mamma blev ingen glass. Köpte med ekströms kladdkaka hem istället. Men de är bara gott i början, sen mår man bara illa istället. Aja tryckte iaf i min en jävla stor bit till speedwayen. Speedwayen som för övrigt blev lika i Motala idag. Jääävla domare dock. Blir så irriterad haha. Dom hade fan vunnit om han inte hade hittat på egna regler. Menmen, piraterna åker på spö nästa tisdag på g&b arena ;)
Imorgon ska jag mysa med lilla Jasmine lite tänkte jag. Och träna fotboll om jag orkar :P Är även dags för att ta bort mina stygn. Har inte skrivit de här med har ju opererat mig i halsen. Så imorgon har stygnen suttit där i 8 dagar, och det är dags att ta bort dom. Hoppas bara ärret läker ihop fint. Får egentligen inte sola på ett år. Men vem vill undvika solen ett år? Inte jag iaf.




Speciellt inte när detta väntar om knappt 3 veckor :)








/Take care Nathalie






Memories hold me back

Mycket som händer :) Mattias och Michaela har tagit studenten. Kvällen avslutades på hulingen, mycket trevligt :) Går och väntar på att jobbet ska börja typ, börjar efter midsommar. Fixade dock så jag fick ledigt v.29, för på fredag v.28 drar jag och hjärtat till Kreta en vecka. Ser jag fram emot hur mycket som helst, ska bli underbart.
I helgen va Mattias och jag hos Lovisa och Raymond och grillade, kollade på gpt, drack och hade allmänt trevligt. Igår tränade jag fotboll :P Rätt kul, så får väl se om jag hänger i och tränar när jag har tid :) Idag har jag och mamma varit i Hultsfred och städat ut Mattias lägenhet, fyyy fan vad skitigt och massa jävla saker. Har ändå redan varit där 2 gånger innan. Så kommer det aldrig få se ut mer:P Imorgon tänkte jag åka in till Vimmerby och köpa mig ett par nya fotbollsskor, för mina gamla är inget att ha om man säger så, inte benskydden heller för den delen.
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att älskling ska komma hem från jobbet vid 12. Har rensat datan, lagt över massa bilder och skit i väntan på han. Men nu börjar tiden gå långsamt :P Blev ett rörigt inlägg, men så är det ibland när man är lat och inte skriver.










Förresten så ska jag få en kusin till :)







/Take care Nathalie






Running through my vains

Hallå mina vänner!
Nu har jag äntligen sommarlov, och det är underbart kan jag be att få tala om :) Fixade till det sista i skolan, väntar bara på svar från min sista tenta. Kommer troligtvis få göra om det. Men är jävligt glad att jag fixade allt det andra :) Har inte hänt allt för mycket annars. Stannade hos Madde i onsdags efter skolan och sov där. På torsdagen va jag ute med min klass och festade, va mycket trevligt :) Sov hos Madde då också. Sen har jag bland annat varit på bio och sett kommisare Späck. Inte världens roligaste film, men det funkade. Blev grillning och gp här i lördags :) Drog vidare till parken och festade. Idag har jag varit i Vimmerby en sväng med mamma och handlat. Köpte en tröja, linnen och lite sådär :) Ikväll blir det nog bara tvn, blev ju så dåligt väder.




Några bilder sen klassfesten :) Befann oss vid Kalmar slott,
och sen drog en del till vallen, och en del till harrys :)


















Ja det är ju faktiskt idrott vi går, så lite fotboll på förfesten också ;)







/Take care Nathalie