Bamsegympa igång igen

Igår var vi ute på banan och tittade på speedway, semifinal som slutade med utklassning av Elit Vetlanda. Vi åt iaf god mat på vippen så får väl nöja oss så hehe. Idag var vi sega upp när vi kom i säng så sent. Vaknade kvart över åtta så det blev snabba ryck eftersom vi måste åka hemifrån typ tio i nio till förskolan. När jag kom hem tog jag hand om den sista tvätten från helgens nattgäster. Passade även på att damma av litegrann och plocka iordning. Sen bänkade jag mig framför tvn och såg på paradise hotell. Vet inte riktigt vad jag tycker om det iår. Det blir bara värre och värre för varje år tycker jag. Nu är det liksom 20åringar som åker dit för att skriva historia i att ha sex snabbast och vara dyngfulla och hellre ångra saker de gjorde än inte gjorde när de åker därifrån för att komma hem och sedan vara c-kändisar. Jag kanske börjar bli för gammal helt enkelt haha ;)

Idag började Travis bamsegympa igen. Vi var där hela familjen förut och det gick bra tills det var några minuter kvar, då började han tröttna hehe. Tålamod är inte alltid lätt. Tycker det är bra om han vill vara med på det iaf, dels för att lära sig fungera i en ny grupp med barn och sen lära sig ta order från andra vuxna. Sen visa hänsyn och såklart få röra på sig, det är ju det viktigaste :)

Båda barnen sover och jag ska väl smälla i mig ytterligare fika som finns kvar från dopet. Men sen åker det i soporna för snart rullar jag fram. Imorgon är det dags för min första innebandyträning, det blir spännande!










Kommentarer

Kom ihåg






Trackback