Öland

Mattias var iväg på speedway hela förra veckan så jag, Travis och Colin följde med mamma till Öland några dagar. Vi bodde i en jättemysig villavagn, perfekt. Vi fick lite sol på oss och Travis badade i det kalla havet. Han skulle inte gå upp fast han såg ut som en isbit och hade blå läppar precis som jag när jag fryser. 
 
På fredagen kom Mattias till oss och då gick vi allihop på Ölands djurpark. Tyckte det var jättemysigt och Travis älskade karusellerna. Piratlandet de byggt till med pooler var också fint. Travis, Mattias och Mini var i och badade en sväng. På kvällen styrde vi bilen hemåt men Travis ville vara kvar så det fick han.
 
Vi hade en lugn och skön lördag här hemma och slöade mest, var en sväng i Vetlanda och kikade också . Vi badade i poolen när vi kom hem och tittade på gpt i lugn och ro med lite grillat och mousserande. I söndags drog vi iväg på elit b i Vetlanda i värmen. Var riktigt svettigt, men Colin var nöjd iaf. På kvällen kom huliganen hem så nu är vardagen fylld av trots, bråk och skrik igen :) Underbart haha
 
 









Kommentarer

Kom ihåg






Trackback