Ensam helg

Travis och jag har varit ensamma hemma sen i torsdags då Mattias åkte upp till Värmland. Ikväll kommer han äntligen hem igen, vi saknar honom nu :)  I fredags lekte vi här hemma, lagade mat, tog ett långt bad och så avslutade vi kvällen med att titta på film och äta popcorn. Igår gav han mig sovmorgon till kvart över sju iaf, även om det är tidigt så gör det stor skillnad mot att behöva vakna av väckarklockan 5.15. Vi kunde ju även ligga kvar och mysa länge och det gjorde vi minsann. När vi kom upp och hade ätit frukost åkte vi och handlade för tårtbak stod på schemat. På vägen hem fastande vi dock hos gammelmormor och gammelmorfar och fikade. Travis gav dom varsin ros på alla hjärtansdag också. 

Vi förberedde tårtan när vi kom hem. Travis gammelmorfar, min kära morfar, fyller 71 år idag nämligen. Vi förberedde fyllningarna som blev vaniljkräm, jordgubbsmousse och Ahlgrens bilarfluff. Sen drog vi till min farmor som bjöd på middag. Efter det hade jag lovat att åka till leklandet med Travis, men herregud vilken tur att Jennifer och Henke följde med för jag är alldeles för osmidig för att klättra och krypa nu haha. Travis hade kul iaf som alltid, smidigt med årskort på leklandet.

Travis har sovit hela nätter från 7-6 ungefär sen länge tillbaka, i sin egen säng och det är underbart. Inatt vaknade han dock vid tre och var kissnödig, sen somnade han om bredvid mig. Men jag har inte sovit speciellt bra, förstår inte hur man kan röra på sig sådär mycket som Travis gör i sömnen alltså. Har förklarat för honom att pappa kommer hem ikväll så nu får han inte plats längre och måste sova i sin säng inatt. Får se om han är med på noterna igen ikväll ;) Tråkigt om man inte kan göra saker annorlunda en natt annars utan att rutinerna ska rubbas. 











Kommentarer

Kom ihåg






Trackback