Sammanfattning av helgen

Då var ännu en helg över och idag har vi tänt det fjärde ljuset här hemma. I fredags när Mattias slutade jobbet så åkte vi till Kalles lek och lattjo och busade med barnen. När vi kom dit var det bara en familj som var där och de åkte så vi var helt ensamma på hela leklandet. Så himla lugnt och skönt och Travis kunde springa runt överallt utan att man skulle behöva vara orolig för att han sprang ihop med någon. Båda barnen powernapade i bilen hem så jag trodde det skulle bli svårt att få dem i säng sedan, men de somnade som tur var. Mattias och jag bäddade ner oss under en filt i soffan och tittade på walking dead. Har verkligen abstinens för jag kan inte slutta titta, det är så himla spännande hela tiden. Jag gillar verkligen inte zombies och sånt, men det serien är verkligen sjukt bra och så verkligt ändå på något sätt. Mattias ligger och disskuterar vad vi skulle göra om det blev zombieinvasion här hela tiden haha. Vi drog ett par avsnitt och sen la vi oss ganska tidigt. Jag gick upp med barnen igår morse, men jag hade verkligen ingen lust att gå upp för Travis sprang upp 5 gånger den natten och vaknade 6.20 så jag vaknade lika irriterad som vanligt hehe.
 
Igår drog vi även iväg till Alvesta och spelade sista innebandymatchen innan juluppehållet. En sån match som vi borde ha vunnit, men helt plöstligt hade vi ingen målvakt och bara 8 utespelare så vi spelade med två avbytare och så fick vår gamla målvakt hoppa in i målet. Sist förlorade vi med 9-10, igår blev det förlust med 9-4. Så himla tråkigt! Hade vi varit folk hade vi vunnit och så har det varit ofta denna säsong och det är ganska frustrerande att veta om, men det går tyvärr inte göra något åt. Jag satte alla fyra målen och spelade hela sista perioden utan att byta en enda gång. I andra perioden bytte jag vl 3 gånger kanske, så ni förstår att det tyvärr var trötthet vi förlorade på. Vi hade så många chanser, typ 5 stolpskott så vi kunde likagärna ha vunnit med 10-9 denna gång, frustrerande minst sagt. Vi tröstade oss med käk på max sen drog vi hemåt. Väl hemma åkte chipsskålen och en vinare fram och så tittade vi på några avsnitt till haha.
 
Imorse gav Colin oss sovmorgon till klockan 8, man tackar för det. Travis hade varit på julfest och sov hos mamma så vi slapp springa tillbaka med honom inatt också, hur skönt som helst vill jag lova. Mattias gick upp med Colin imorse och jag somnade om till kl 10. Låg kvar och drog mig en stund, då kom Mattias in och la sig också för Colin hade somnat efter maten. Jag låg kvar i sängen och bara chillade till klockan var över ett. Sånt man aldrig får göra så det gäller att passa på :) Nu ska Mattias jobba två dagar sen väntar julledighet tillsammans, lovely!
 
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback